#

Veiligheid
Met STRATO producten ervaar je maximale veiligheid op internet.

 • Drietraps veiligheidsconcept
 • Optimaal beveiligde datacenters
 • Beste veiligheidsfeatures voor je projecten
 • Veiligheid
 • Datacenters
 • Productveiligheid
 • Gegevensoverdracht

Veiligheid

#

Bij STRATO komen veiligheid en beschikbaarheid op de eerste plaats. Daarom doen we er álles aan om jou, en de bezoekers van je website, zo goed mogelijk te beschermen tegen alle mogelijke risico's. STRATO is dé veilige keuze.

Thema's zoals privacy en gegevensbescherming zijn relevanter dan ooit en krijgen bij ons de hoogst mogelijke prioriteit. Onze uitstekende IT-veiligheid, gegevensbescherming en de beschikbaarheid van onze diensten worden jaarlijks door de onafhankelijke organisatie TÜV-SÜD gecontroleerd en bevestigd met het ISO 27001 certificaat. Ons veiligheidsconcept is ontworpen rond de volgende drie thema's.


#

STRATO datacenters

In de STRATO datacenters worden je domeinnamen en gegevens optimaal beveiligd. De onafhankelijke keuringsinstantie TÜV-SÜD controleert jaarlijks de kwaliteit en veiligheid van onze datacenters. Al sinds 2004 is STRATO BS-7799-TÜV gecertificeerd, voor excellente IT-veiligheid, gegevensbescherming, privacybeleid en beschikbaarheid van onze diensten. De certificering is in lijn met DIN ISO 27001 en wordt jaarlijks opnieuw uitgevoerd.

Meer informatie over STRATO datacenters


#

Veiligheidsfeatures van STRATO producten

Zorg ervoor dat je geen overbodige risico's loopt! Onze producten bieden uitstekende features voor een extra beveiliging tegen de meest uiteenlopende gevaren op internet.

Meer informatie over veiligheidsfeatures


#

Veilige gegevensoverdracht

Beveilig de gegevensoverdracht tussen je website en de computers van je bezoekers. Neem veiligheid serieus en versleutel traffic met SSL (Secure Socket Layer). SSL is een internetprotocol, dat de doorgifte van gegevens versleutelt.

Meer informatie over veilige gegevensoverdracht

STRATO datacenters - optimale bescherming voor jouw projecten

#

Onze datacenters behoren wereldwijd tot de veiligste datacenters. We verplichten ons vrijwillig tot de hoogst mogelijke privacy- en veiligheidsstandaard, bovendien voldoen we aan de uiterst strenge Duitse wetgeving. Zo zorgen we altijd voor het maximum aan veiligheid. In onze datacenters staan ca. vier miljoen internetprojecten opgeslagen, daarnaast zorgen we voor veilige hosting van meer dan 55.000 servers.


#

Hosted in Germany

Bij ons kan je er zeker van zijn dat je gegevens niet op een willekeurige server ergens ter wereld opgeslagen worden. Al je gegevens worden uitsluitend in onze eigen datacenters in Duitsland opgeslagen en worden beschermd door de strenge Duitse privacywetgeving, één van de strengste ter wereld.

STRATO datacenters behoren tot de krachtigste en veiligste locaties voor jouw projecten. Onder meer door onze intensieve samenwerking met wereldwijde marktleiders op het gebied van veiligheidssystemen.


#

ISO-certificering

Ook de internationale keuringsinstantie TÜV-SÜD is overtuigd van de veiligheid van onze datacenters. STRATO is bijzonder trots, al sinds 2004 ISO 27001 gecertificeerd te zijn (voormalig ISO 7799) voor de uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van alle diensten in onze datacenters. Daarnaast omvat de certificering talrijke veiligheidsmaatregelen in onze IT-infrastructuur, alsook in de processen van onze onderneming. Sinds 2004 is STRATO jaarlijks opnieuw ISO 27001 gecertificeerd.


Certificering: ISO 27001
Download PDF

#

Betrouwbaarheid

Met STRATO kies je voor maximale veiligheid in alle aspecten van webhosting. STRATO werkt volgens een strikt veiligheidsconcept, dat voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid en veiligheid zorgt.

 • Redundantie tussen de datacenters
 • Data-spiegeling tussen onze datacenters
 • Accu-ondersteunde ononderbroken stroomvoorziening
 • Noodstroom-aggregaten voor autonome werking
 • Noodstroom-aggregaten voor autonome werking
 • Geheime locaties van de datacenters

Productveiligheid - risicomanagent op het hoogste niveau

#

Bij STRATO kan je je tegen alle mogelijke internetrisico's beveiligen. Hiervoor staan je in de verschillende producten talrijke veiligheidsfeatures ter beschikking. Lees hier meer over de functies die we aanbieden om jouw project veilig te hosten.


#

STRATO BackupControl

Backups zijn onmisbaar! De regelmatige automatische backups van je data door STRATO BackupControl zijn absoluut noodzakelijk als het om gegevensbeveiliging gaat. In onze datacenters worden dagelijks automatische backups gemaakt van alle data in je hostingpakket. Deze data wordt op meermaals redundante opslagsystemen opgeslagen. Door deze service kan je op ieder moment via FTP bij de verschillende backupversies van je website komen. Zo kan je gemakkelijk een oude versie, of een per ongeluk gewist bestand herstellen.

Afhankelijk van het gekozen pakket kan je gedetailleerde instellingen verrichten aan je backups. Of je nu een professional of eerder een beginner bent; bij STRATO ben je altijd van betrouwbare backups verzekerd.


#

STRATO SiteGuard

STRATO SiteGuard beschermt je tegen hackers of andere indringers die je gegevens willen manipuleren. Deze service bewaakt je webspace in de achtergrond en stelt je op de hoogte bij niet-toegestane schrijftoegangen. Zo kan je er op ieder moment zeker van zijn, dat je website niet zonder toestemming gewijzigd is. Verder is het ook mogelijk om met STRATO SiteGuard een algemene schrijfbeveiliging voor alle data, of boor geselecteerde mappen, in te richten. Ook FTP- en/of SSH toegang kan naar wens worden gedeactiveerd. Via je klantenlogin kan je de instellingen van STRATO SiteGuard gemakkelijk aanpassen.

STRATO SiteGuard is gratis beschikbaar in alle hostingpakketten.


#

STRATO ServerSide Security

Samen met een onderzoeksteam van de Humboldt Universiteit in Berlijn heeft STRATO twee systemen ontwikkeld: STRATO ServerSide AntiVirus en STRATO ServerSide AntiSpam.

STRATO ServerSide AntiVirus

Met het innovatieve STRATO ServerSide AntiVirus systeem zijn je mailboxen altijd optimaal beschermd tegen gevaarlijke virussen en andere vergelijkbare aanvallen op internet. Het intelligente filtersysteem blokkeert virussen op onze server, zodat mails met schadelijke inhoud nooit in jouw mailbox aankomen. Permanente bewaking van dit systeem door onze antivirus-specialisten zorgt ervoor dat, ook bij de uitbraak van nieuwe virussen, een snelle en veelomvattende beveiliging voor je mailbox geboden wordt.

STRATO ServerSide AntiSpam

In tegenstelling tot veel andere systemen leert STRATO ServerSide AntiSpam continu bij, om spam nog beter te filteren. Om te voorkomen dat berichten onterecht als spam worden gemarkeerd, werken we voortdurend aan nieuwe methodes en technieken om gewenste- van ongewenste berichten te kunnen onderscheiden.

Onze security-experts werken fulltime aan de ontwikkeling van onze systemen. STRATO ServerSide Security is gratis bij alle mail-, sitebuilder-, hosting- en webshop-pakketten.


#

STRATO SiteLock

Bescherm jezelf en de bezoekers van je website nog sterker tegen aanvallen van hackers en malware. STRATO SiteLock controleert je website regelmatig op veiligheidsproblemen en geeft handige tips hoe problemen vermeden kunnen worden.

SiteLock begint, waar onze technische beveilingsmogelijkheden ophouden en biedt je een belangrijke extra beveiligingslaag. Met het SiteLock zegel op je website laat je je bezoekers zien dat je het thema veiligheid serieus neemt.


#

Verdere beveiliging

Om jou en je data bij ons optimaal te beschermen hebben we nog vele andere productspecifieke veiligheidsfuncties. Meer informatie over deze functies kan je op de betreffende productpagina nalezen.

Veilige gegevensoverdracht door versleuteling

#

Met de STRATO datacenters ben je verzekerd van een optimaal beveiligd platform. De productspecifieke veiligheidsfuncties van STRATO zorgen voor een verdere beveiliging van je gegevens. Beveilig ook de gegevensoverdracht tussen je website en de computers van je bezoekers.


#

Optimale bescherming met sterke SSL-certificaten

SSL (Secure Socket Layer) is een internetprotocol, dat de doorgifte van gegevens versleutelt. Hierdoor kunnen gegevens zoals creditcard-informatie, wachtwoorden of bankgegevens veilig verstuurd worden. Een dergelijke versleuteling is een absolute must voor iedere webshop. Bij de STRATO Webshops worden gevoelige gegevens automatisch met een SSL-certificaat van Thawte beschermd. Thawte telt wereldwijd tot de belangrijkste aanbieders van certificaten en toont je bezoekers dat ze in jouw shop veilig kunnen winkelen.

Bescherm ook jouw bezoekers of klanten voor internetcriminaliteit door middel van SSL-certificaten. Laat zien, dat je het thema veiligheid serieus neemt. STRATO biedt in samenwerking met Digicert verschillende SSL-certificaten aan. Je kunt zo voor bijna iedere toepassing een passend certificaat gebruiken. De bestelling van SSL-certificaten is onder andere voor hostingpakketten snel en gemakkelijk in te richten vanuit de klantenlogin.

Webhosting met topfeatures

Modern clusterplatform + SSD-Power

Webhosting pakketten met ongelofelijk veel features. Met supersnelle SSD databaseservers!

Naar webhosting

STRATO SITEBUILDER

GEMAKKELIJK ZELF JE WEBSITE MAKEN!

Zonder voorkennis gemakkelijk zelf een moderne website maken. Met onze Sitebuilder Pro kan dat!

Meer informatie

TOP! STRATO RANKINGCOACH

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE

Met rankingCoach kan je zelf je website optimaliseren voor zoekmachines en krijg je meer bezoekers op je website!

Meer informatie