Veiligheid Met STRATO producten ervaar je maximale veiligheid op internet.

  • Drietraps veiligheidsconcept
  • Optimaal beveiligde datacenters
  • Beste veiligheidsfeatures voor je projecten

STRATO – Veiligheid

Bij STRATO komen veiligheid en beschikbaarheid op de eerste plaats. Daarom doen we er álles aan om jou, en de bezoekers van je website, zo goed mogelijk te beschermen tegen alle mogelijke risico's. STRATO is dé veilige keuze.

Thema's zoals privacy en gegevensbescherming zijn relevanter dan ooit en krijgen bij ons de hoogst mogelijke prioriteit. Onze uitstekende IT-veiligheid, gegevensbescherming en de beschikbaarheid van onze diensten worden jaarlijks door de onafhankelijke organisatie TÜV-SÜD gecontroleerd en bevestigd met het ISO 27001 certificaat. Ons veiligheidsconcept is ontworpen rond de volgende drie thema's.

STRATO datacenters - optimale bescherming voor jouw projecten

In de STRATO datacenters worden je domeinnamen en gegevens optimaal beveiligd.

Infrastruktur

In de STRATO datacenters worden je domeinnamen en gegevens optimaal beveiligd.

Onze datacenters behoren wereldwijd tot de veiligste datacenters. We verplichten ons vrijwillig tot de hoogst mogelijke privacy- en veiligheidsstandaard, bovendien voldoen we aan de uiterst strenge Duitse wetgeving. Zo zorgen we altijd voor het maximum aan veiligheid. In onze datacenters staan ca. vier miljoen internetprojecten opgeslagen, daarnaast zorgen we voor veilige hosting van meer dan 55.000 servers.
Bij ons kan je er zeker van zijn dat je gegevens niet op een willekeurige server ergens ter wereld opgeslagen worden. Al je gegevens worden uitsluitend in onze eigen datacenters in Duitsland opgeslagen. Dit betekent dat je data worden beschermd door de strenge Europese privacywetgeving AVG (Algemene verordening gegevensbescherming).

STRATO datacenters behoren tot de krachtigste en veiligste locaties voor jouw projecten. Onder meer door onze intensieve samenwerking met wereldwijde marktleiders op het gebied van veiligheidssystemen.
Ook de internationale keuringsinstantie TÜV-SÜD is overtuigd van de veiligheid van onze datacenters. STRATO is bijzonder trots, al sinds 2004 ISO 27001 gecertificeerd te zijn (voormalig ISO 7799) voor de uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van alle diensten in onze datacenters. Daarnaast omvat de certificering talrijke veiligheidsmaatregelen in onze IT-infrastructuur, alsook in de processen van onze onderneming. Sinds 2004 is STRATO jaarlijks opnieuw ISO 27001 gecertificeerd.

Certificering: ISO 27001
Download PDF
Met STRATO kies je voor maximale veiligheid in alle aspecten van webhosting. STRATO werkt volgens een strikt veiligheidsconcept, dat voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid en veiligheid zorgt.
  • Redundantie tussen de datacenters
  • Data-spiegeling tussen onze datacenters
  • Accu-ondersteunde ononderbroken stroomvoorziening
  • Noodstroom-aggregaten voor autonome werking
  • Noodstroom-aggregaten voor autonome werking
  • Geheime locaties van de datacenters

Productveiligheid - risicomanagent op het hoogste niveau

Bij STRATO kan je je tegen alle mogelijke internetrisico's beveiligen. Hiervoor staan je in de verschillende producten talrijke veiligheidsfeatures ter beschikking. Lees hier meer over de functies die we aanbieden om jouw project veilig te hosten.

STRATO BackupControl
Backups zijn onmisbaar! De regelmatige automatische backups van je data door STRATO BackupControl zijn absoluut noodzakelijk als het om gegevensbeveiliging gaat. In onze datacenters worden dagelijks automatische backups gemaakt van alle data in je hostingpakket. Deze data wordt op meermaals redundante opslagsystemen opgeslagen. Door deze service kan je op ieder moment via FTP bij de verschillende backupversies van je website komen. Zo kan je gemakkelijk een oude versie, of een per ongeluk gewist bestand herstellen.

Afhankelijk van het gekozen pakket kan je gedetailleerde instellingen verrichten aan je backups. Of je nu een professional of eerder een beginner bent; bij STRATO ben je altijd van betrouwbare backups verzekerd.

Veilige gegevensoverdracht door versleuteling

Datensicherheit

Beveilig de gegevensoverdracht tussen je website en de computers van je bezoekers.

Met de STRATO datacenters ben je verzekerd van een optimaal beveiligd platform. De productspecifieke veiligheidsfuncties van STRATO zorgen voor een verdere beveiliging van je gegevens. Beveilig ook de gegevensoverdracht tussen je website en de computers van je bezoekers.