Goedkope website maken?
Doe het zelf – met STRATO

SITEBUILDER
Pro

12 maanden slechts

€ 1

per maand, daarna € 8 / mnd.
Setupkosten: € 0
Prijzen incl. btw

Sitebuilder aanbiedingen
Een professionele website maken kan ook goedkoop

Goedkoop een professionele website maken

Wil je een website maken voor je bedrijf, project of hobby? Maar ben je bang dat het maken van een eigen website duur is? Niet bij STRATO! Wanneer je je website laat maken door een professionele webdesigner ben je vaak honderden euro’s kwijt. Met STRATO Sitebuilder maak je zelf in een paar stappen je eigen website. Dit is niet alleen heel voordelig maar ook heel eenvoudig! Dankzij de vele beschikbare plugins of widgets maak je zonder technische voorkennis een professionele website. Geoptimaliseerd voor zoekmachines - en voor je portemonnee!

  • Goedkoop een eigen website
  • Eenvoudig zelf doen
  • Domein en hosting inbegrepen
  • Aanbieding in het eerste jaar

Eenvoudig een eigen website maken

Miniatuur voor de video: Eenvoudig een eigen website maken

Bespaar geld met de sitebuilder van STRATO

Lage prijs, hoge kwaliteit

Een goedkope website betekent niet dat je inlevert op kwaliteit. Met STRATO Sitebuilder beschik je over een kant-en-klaar voordelig websitepakket. Je kunt met Sitebuilder verschillende type websites maken, zoals bedrijfswebsites, portfolios, of een website voor je vereniging of hobby. Dankzij handige widgets (plugins) kun je de meestgevraagde functies met een paar klikken aan je website toevoegen. Denk hierbij aan fotogalerijen, YouTube-video’s, agenda’s, routekaarten en contactformulieren. Zo maak je voordelig een professionele website.


Totaalpakket voor het maken van je website

Alles-in-één-pakket

Bij veel aanbieders van goedkope websites blijken achteraf veel hogere kosten te ontstaan, omdat je voor essentiële functies extra moet betalen. Niet bij STRATO! Ondanks de lage prijs zijn alle noodzakelijke functies bij onze websitemaker inbegrepen. In ons voordelige pakket beschik je over een eigen domeinnaam, een SSL-certificaat, voldoende webspace en de mogelijkheid om e-mailadressen aan te maken. Ook na het eerste jaar worden voor deze functies geen extra kosten in rekening gebracht. Voordelig is bij ons dus echt voordelig.


Een eigen website: van goedkoop tot duur

Kosten van een website

Wat kost het maken van een eigen website nou eigenlijk? Een eigen website hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij STRATO maak je al een eigen website vanaf een paar euro per maand. Bij deze prijs is ook de hosting van je site al inbegrepen. In het eerste jaar kun je daarnaast vaak profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Zo is de opstartfase van je online project extra goedkoop. Weet je nog niet zeker of het maken van een website iets voor jou is? Wij bieden een 30 dagen geld-terug-garantie op al onze pakketten.

Naar Sitebuilder aanbiedingen

Veelgestelde vragen

Je kunt eenvoudig zelf een goedkope website maken. Er bestaan veel tools waarmee je zonder technische voorkennis voordelig een website kunt bouwen. Let er hierbij wel op welke kosten er nog ontstaan na het maken van je website. Het beste kun je kiezen voor een totaalpakket, zoals Sitebuilder van STRATO. Belangrijke features zoals een eigen domeinnaam, een SSL-certificaat en de hosting van de website zijn bij de prijs van het pakket inbegrepen.
De kosten voor het maken van een website kunnen erg verschillen. Laat je je website maken door een webdesigner? Dan kunnen de kosten oplopen tot honderden of zelfs duizenden euro’s. Je bent goedkoper uit wanneer je je website zelf bouwt. Hiervoor bestaan verschillende online tools. Hiermee bouw voor een paar euro per maand je eigen website. Technische voorkennis is meestal niet noodzakelijk.
Jazeker! Er zijn veel aanbieders van goedkope websites die besparen op klantenservice. Soms is de klantenservice alleen tegen betaling of enkel via een (Engelstalige) chat te bereiken. Bij STRATO besparen we niet op klantenservice. Kom je er tijdens het maken van je website even niet uit? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via social media contact opnemen met onze Nederlandse support. Zonder extra kosten.