Op eenvoudige wijze een professionele en goedkope website maken

Heb je een bedrijf, service of project dat je graag online wilt promoten? Of wil jij je als blogger onderscheiden door middel van een zelf ontworpen website? Dan ben je bij STRATO aan het juiste adres! Van een portfolio-website tot een homepage voor vakmensen; wij bieden de juiste tools om snel en goedkoop een website te maken. Creëer je eigen website en zet deze binnen een mum van tijd online. Dit bewerkstellig je helemaal zelf in vier eenvoudige stappen. Hiervoor is geen programmeerkennis vereist. Wacht dus niet langer en begin met ontwerpen!

  • Zelf een professionele website maken
  • Geen programmeerkennis nodig
  • In slechts enkele stappen een goedkope website online
  • Eenvoudig te bewerkstelligen met de Sitebuilder

In enkele stappen je goedkope website online met de STRATO Sitebuilder

In enkele stappen je website online met de STRATO Sitebuilder

Met de STRATO Sitebuilder is het zeer eenvoudig om een goedkope website te maken. Hiervoor heb je geen programmeerkennis nodig. De tool maakt het namelijk mogelijk om in slechts enkele stappen je website op internet te plaatsen. De eerste stap is de domeinnaam registratie. Dit regel je eenvoudig door op onze website een domeinnaam check te doen. Vervolgens kies je een webdesign uit de kant-en-klare website templates. In onze template-database vind je altijd een gepast design, ongeacht het doel van je website. Nadat je het ontwerp hebt gekozen is het tijd om invulling te geven aan je website. Kies de pagina’s die je wilt bouwen (zoals een contactformulier of informatiepagina) en verrijk ze met teksten en afbeeldingen. Ben je vervolgens helemaal tevreden? Dan is het tijd om de website op te slaan en online te zetten!


Voordelen van de STRATO Sitebuilder

De voordelen van de STRATO Sitebuilder

De STRATO Sitebuilder biedt vele voordelen bij het maken van een goedkope website. Zo heb je hierboven al kunnen lezen over de kant-en-klare templates en de eenvoudige bediening van de tool. Naast deze voordelen zorgt de Sitebuilder ervoor dat je website sneller gevonden wordt in zoekmachines. Met de tool is het namelijk eenvoudig om zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor je website uit te voeren. Dit doet de Sitebuilder door nadruk te leggen op de trefwoorden die jij belangrijk vindt. Nog een voordeel van de Sitebuilder is dat je je website gemakkelijk kunt koppelen aan social media kanalen als Facebook en Twitter. Door de hosting in onze eigen ISO-gecertificeerde datacenters ben je gegarandeerd van optimale veiligheid wanneer je bij STRATO een goedkope website maakt.