Professionele website templates voor STRATO Sitebuilder

Veel mensen, kleine ondernemingen en dienstverleners schrikken er een beetje voor terug: het opzetten van eigen website. Vaak wordt er gedacht dat het erg veel tijd kost om een gangbare en professionele website te bouwen. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Integendeel; met de website templates van STRATO ontwerp je in een handomdraai een professioneel ogende website layout. Hier heb je geen programmeerkennis of dure software programma’s voor nodig. Een website bouwen doe je gemakkelijk in de STRATO Sitebuilder. Onze website templates bieden een degelijke basis waar je op eenvoudige wijze een eigen invulling aan kunt geven. Zo creëer je snel een geheel eigen en gepersonaliseerde website voor je initiatief.

  • Voor elke website een passende template
  • Altijd een professionele uitstraling
  • Branche-specifieke thema’s
  • Responsive design
  • Perfecte weergave op mobile devices

Kant-en-klare website templates

Kant-en-klare website templates

Kies bij STRATO Sitebuilder uit meer dan 350 kant-en-klare website templates! Alle templates zijn ontworpen door professionele webdesigners en gericht op specifieke bedrijfsbranches. Webshop templates worden aangeboden bij alle STRATO webshop software. De homepage wordt inclusief tekstopmaak, plaatjes en navigatie automatisch ontworpen. Nadat je de templates voor je website hebt gekozen varieer je vervolgens eenvoudig naar eigen smaak, bijvoorbeeld door zelf je favoriete kleuren te kiezen en fonts aan te passen. Uiteraard is het mogelijk om later veranderingen toe te passen. De teksten en de lay-out van je website kun je aanpassen wanneer je maar wilt!


Voeg extra elementen toe aan je website template

Voeg extra elementen toe aan je website template

Een goede website is informatief en heeft een aantrekkelijk design. Er zijn echter meer aspecten die bijdragen aan de kwaliteit van een webpagina. Verbeter je website bijvoorbeeld door interactieve elementen toe te voegen. Plaats een koppeling naar social media of een multimedia feature. Deel foto’s of video’s om bezoekers een visuele impressie te geven van je organisatie. Mogelijkheden genoeg! Met de website templates van STRATO is het allemaal mogelijk.

Met welk doel je ook een website wil opstarten, een website template van STRATO zorgt voor een professionele aanwezigheid op het wereldwijde web. Of het nu voor een eenmanszaak of voor een groot bedrijf is. Zorg dat je te vinden bent op internet. Ontwerp nu je eigen website met een website template!