Portfolio online presenteren

Professionele website templates voor STRATO Sitebuilder

Veel particulieren, kleine ondernemingen en dienstverleners schrikken er een beetje voor terug: het opzetten van eigen website. Het wordt als ingewikkeld en tijdrovend gezien om een gangbare en professionele website te bouwen. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Integendeel; met de website templates van STRATO ontwerp je in een handomdraai een professioneel ogende website layout. Hier heb je geen programmeerkennis of dure software programma's voor nodig. Een website bouwen doe je gemakkelijk met STRATO Sitebuilder. Onze website templates bieden een degelijke basis waar je op eenvoudige wijze een eigen invulling aan kunt geven. Zo creëer je snel een geheel eigen en gepersonaliseerde website.

  • Voor elke website een passende template
  • Altijd een professionele uitstraling
  • Branche-specifieke thema's
  • Responsive design
  • Perfecte weergave op mobile devices
Bekijk hier onze templates

Kant-en-klare website templates

Kant-en-klare website templates

Kies bij STRATO Sitebuilder uit meer dan 350 kant-en-klare website templates! Net als bij bijvoorbeeld andere contentmanagementsystemen (CMS) als WordPress, zijn alle STRATO Sitebuilder templates (bij WordPress 'themes' genoemd) ontworpen door professionele webdesigners en gericht op specifieke bedrijfsbranches. Natuurlijk krijg je webshop templates bij alle STRATO Webshop Now pakketten. De website wordt automatisch ontworpen, inclusief tekstopmaak, illustraties, en navigatie. Nadat je een website template hebt gekozen, pas je elke pagina eenvoudig en naar eigen smaak aan, bijvoorbeeld door zelf je favoriete kleuren te kiezen of fonts aan te passen. Uiteraard is het mogelijk om later veranderingen door te voeren. De teksten en de lay-out van je website kun je aanpassen wanneer je maar wilt. Ideaal voor webshops, informatieve pagina’s, of portfolio’s!


Voeg extra elementen toe aan je website template

Voeg extra elementen toe aan je website template

Een goede website is informatief en heeft een aantrekkelijk design. Er zijn echter meer aspecten die bijdragen aan de kwaliteit van een webpagina. Verbeter je website door bijvoorbeeld interactieve elementen toe te voegen. Plaats een koppeling naar social media of een andere multimedia feature. Deel foto's of video's om bezoekers een visuele impressie te geven van je organisatie. Mogelijkheden genoeg! En met de website templates van STRATO is het allemaal mogelijk.

Met welk doel je ook een website wilt beginnen, met een website template van STRATO zorg je altijd voor een professionele aanwezigheid op internet, of het nu voor een eenmanszaak of voor een groot bedrijf is. Zorg dat je te vinden bent op internet. Ontwerp nu je eigen website met STRATO website templates!

Sitebuilder aanbiedingen