Online foto opslag bij STRATO

  • Foto's in de cloud opslaan
  • Direct vanaf je smartphone
  • Eenvoudig delen

HiDrive
1 TB

6 maanden slechts

€ 0,50

per maand
daarna € 5 / mnd.
Setupkosten: € 0

Cloud storage aanbiedingen bekijken

Voordelen van onze HiDrive

HiDrive kan uitstekend dienen voor je online foto opslag. Met de gebruiksvriendelijke interface van de online software is online foto's opslaan eenvoudig, zodat ook mensen die minder bekend zijn met online foto opslag of met het internet in het algemeen gemakkelijk hun weg zullen vinden. Bij STRATO bieden we onze foto opslag online zeer voordelig aan. We bieden pakketten van uiteenlopende groottes, met tot wel duizenden GB. Je kunt dus heel wat foto's schieten en foto's online opslaan, voordat je aan de grenzen van je foto opslag via online storage zult komen. Ook kun je voor je online foto opslag gratis een mobiele app downloaden, zodat je overal je bestanden kunt raadplegen! Bekijk hier de verschillende cloud storage pakketten, om bijvoorbeeld met je online opslag-ruimte foto´s op te slaan, en profiteer ook van de snelheid en het gemak waarmee je een foto online kunt opslaan!

  • Voordelige foto opslag online
  • Gebruiksvriendelijk en veilig
  • In no time online foto's opslaan
  • Voor je online foto opslag gratis mobiele app
  • Top klantenservice

foto opslag online

Een foto online opslaan

Ben je net terug van een mooie vakantie en heb je heel wat geheugenkaartjes met foto’s gevuld? Ben je nog op zoek naar een gemakkelijke manier om je foto’s te organiseren, beheren en te delen met vrienden en familie? Wil je je video’s en fotos online opslaan? Bij STRATO bieden we je de mogelijkheid om een foto online te kunnen opslaan, in de vorm van onze HiDrive cloud storage. Dit is online opslag, of in dit geval online foto opslag, waarmee je bestanden te allen tijde en overal ter wereld beschikbaar zijn (wanneer je een internetverbinding hebt). Deze vorm van online fotos opslaan is bovendien een stuk veiliger dan bijvoorbeeld het opslaan van foto’s op een externe harde schijf. Doordat we de allernieuwste technologieën gebruiken, kunnen onze opslagmedia wél tegen een stootje! Wanneer je HiDrive als een soort backup programma gebruikt, beschik je bovendien altijd over een backup van je waardevolle bestanden.


online foto opslag

Fotos online opslaan en delen

Met onze HiDrive kun je niet alleen in een handomdraai je foto's online opslaan, maar het wordt ook gemakkelijk om je foto’s met anderen te delen (bijvoorbeeld met vrienden en familie). Als je een vakantie hebt gehad en veel foto’s hebt gemaakt, wil je deze natuurlijk je familie laten zien. Maar het versturen van grote bestanden kan nogal lastig zijn, als je dit bijvoorbeeld per e-mail wilt doen. Met de online foto opslag via HiDrive maak je het jezelf een stuk makkelijker. Je kunt namelijk van je fotomap een zogenaamde ShareGallery maken. Hiermee kun je je familieleden een link sturen naar de betreffende fotomap en ze kunnen vervolgens in een prachtige weergave of diashow je foto’s bekijken. Zo hoef je dus niet meer met je laptop bij je familieleden langs te gaan, of met veel moeilijkheden foto’s per e-mail proberen te versturen, om foto’s aan anderen te kunnen laten zien.