VPS server van STRATO:
optimale vrijheid

  • Geschikt voor verschillende projecten

VPS
Linux VC30

6 maanden slechts

€ 1

per maand
daarna € 15 / mnd.
Setupkosten: € 0
Alle prijzen incl. btw

Linux VPS aanbieding

Windows VPS

Wat is een VPS server?

Een VPS server (virtual private server, ook wel VPS cloud server genoemd) biedt de gelegenheid om omvangrijke websites met veel traffic op een moderne en professionele manier te hosten. De grote capaciteit van de virtuele server stelt je tevens in staat om meerdere online projecten soepel draaiende te houden, onder verschillende IP-adressen. De VPS server is, zoals de naam al doet vermoeden, een virtuele server op een fysieke server.
Dit betekent dat er een gedeelte van de fysieke server voor jou wordt gereserveerd. Dit maakt het mogelijk om zowel de fysieke server als de kosten ervan met andere gebruikers te delen. Zo ben je altijd verzekerd van voldoende opslagruimte voor de scherpste prijs! Zie onze prijsvergelijker voor de actuele prijzen van domein hosting bij STRATO.

    Belangrijkste eigenschappen van virtual server hosting bij STRATO:

  • Tot 3000 GB aan opslagruimte
  • Werkgeheugen (RAM) tot 32 GB (Windows) of 60 GB (Linux)
  • Ondersteuning voor vele OS'en
  • Extreem scherp geprijsde VPS server

vps server

Een stabiele omgeving

De STRATO VPS server draait op stabiele en krachtige hardware waar je altijd op kunt vertrouwen. Onze servers staan opgeslagen in onze eigen datacenters in Berlijn en Karlsruhe. Ze zijn TÜV ISO 27001 gecertificeerd, voorzien van redundante netwerkverbindingen en beschikken over noodstroom-voorzieningen zodat maximale uptime verzekerd is.


vps servers met linux en windows

VPS server met Linux en Windows

Onze VPS servers zijn zowel Linux als Windows compatibel. Linuxgebruikers kunnen gratis over meerdere besturingssystemen beschikken, waaronder Ubuntu en Debian. Windows-gebruikers hebben toegang via remote desktop en genieten ondersteuning voor MS SQL. Bij beide besturingssystemen ontvang je een gratis licentie voor Odin® Plesk Panel (voorheen Parallels®). Dit programma zorgt ervoor dat je gemakkelijk hostingpakketten kunt inrichten op je server. Via het beheerpaneer kan je zelf de server herinstalleren met een ander besturingssysteem, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Bij STRATO ben je zo altijd verzekerd van top-features bij het huren van een goedkope VPS server.

Server aanbieding