Eenvoudig een .nl domein kopen

  • Snelle registratie, lage prijzen en uitstekende service

Domeinen
.nl

eerste jaar slechts

€ 0,60

per jaar, daarna € 4,80/jaar
Prijzen incl. btw

naar .nl domeinen

Het succes van een .nl domeinnaam

Het .nl domein kent een rijke geschiedenis. Sinds 1986, het jaar van introductie, is dit top-level domain uitgegroeid tot één van de meest populaire landendomeinen ter wereld. Met meer dan 5 miljoen geregistreerde domeinen staat het .nl domein in de top-10 van meest geregistreerde domeinen ter wereld. Het .nl domein is ook het eerste landendomein dat buiten de Verenigde Staten beschikbaar kwam voor registratie. In 1996 waren er slechts een kleine tienduizend .nl domeinen verkocht. Door de enorme groei van het internet zijn er momenteel meer dan 5 miljoen geregistreerde domeinen. Een .nl domein kopen is nog steeds ongekend populair.

             De voordelen van een .nl domein kopen bij STRATO:

  • Eenvoudig registratieproces
  • Mogelijkheid om gelijk meerdere domeinennamen te registreren
  • Domeinomleiding inbegrepen
  • Klantenservice telefonisch en per e-mail bereikbaar
  • Gemakkelijk upgraden

Voordelige domeinen zonder setupkosten

Voordelige domeinen zonder setupkosten

Een .nl domein kopen is tegenwoordig niet meer alleen weggelegd voor bedrijven, instellingen en overheden. Sinds 2003 is het ook voor particulieren mogelijk om een .nl domein te kopen. STRATO is officieel registrar voor .nl domeinen en biedt tegen een zeer voordelige prijs domeinregistratie in Nederland aan. In tegenstelling tot vele andere aanbieders, betaal je bij STRATO geen extra setupkosten! We hebben het namelijk zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Het vinden en vastleggen van een domeinnaam is heel eenvoudig! Binnen 5 minuten kun je een .nl domein bij ons registreren, waarmee je snel met je website aan de slag kunt.


Professioneel domeinpakket

Professioneel domeinpakket

Als je een .nl domein gaat kopen, wordt het domein geleverd met een uitgebreid domeinpakket, waarmee je zelf alle belangrijke instellingen van het domein kunt configureren. Naast de mogelijkheid om websiteverkeer automatisch te laten doorsturen naar een adres naar keuze, wordt het domein ook geleverd met DNS-beheer. Hiermee kan je zelf precies instellen op welke server jouw website- en mailverkeer afgehandeld moet worden. Als je een .nl domein koopt, heb je dus veel vrijheid om zelf de instellingen aan te passen.


webhosting voor je .nl domein

Ook voordelige webhosting voor je .nl domein

Tijdens het registratieproces van een .nl domein kun je heel eenvoudig een hosting pakket afsluiten. Je kunt hierdoor direct aan de gang met het ontwikkelen van een website. Alle hostingpakketten ondersteunen populaire CMS-systemen als Joomla!, WordPress en Drupal. Je hebt binnen een handomdraai je website online. De webhostingpakketten worden geleverd met minimaal 10 GB webspace, onbeperkt dataverkeer en minstens één gratis domeinnaam.

Wil je jouw website een internationale uitstraling geven? Kies dan voor domeinextensies als het .eu domein of het .com domein. Of ga juist voor lokaal, met een .frl of een .amsterdam domein.