Voordelig een .nl-domein kopen

  • Snelle registratie, lage prijs en veel features
.nl-domein 1e jaar slechts € 0,60

Het succes van het .nl-domein

Het .nl-domein kent een lange geschiedenis. Het is namelijk het eerste landendomein dat buiten de Verenigde Staten beschikbaar kwam voor registratie. Sinds 1986, het jaar van introductie, is dit top-level domain uitgegroeid tot één van de meest populaire landendomeinen ter wereld. Met meer dan 5 miljoen geregistreerde domeinen staat het .nl domein in de top 10 van meest geregistreerde domeinen ter wereld. Ter vergelijking: in 1996 waren er slechts een kleine tienduizend .nl-domeinen verkocht. Een .nl-domein kopen is nog steeds ongekend populair.

Waarom een .nl-domeinnaam kopen bij STRATO?

  • Extreem voordelig
  • Eenvoudig registratieproces
  • Domeinomleiding en domainnaam check inbegrepen
  • Klantenservice telefonisch en per e-mail bereikbaar
  • Gemakkelijk uitbreiden met mail of een website

Voordelige domeinen zonder setupkosten

Voordelige .nl-domeinnaam

Tot 2003 konden alleen bedrijven, instellingen en overheden een .nl-domein kopen. Tegenwoordig kan iedereen een .nl-domeinnaam registreren, dus ook privépersonen. STRATO, samen met zusterbedrijf Cronon, is een officieel erkende registrar voor het .nl-domein en biedt tegen een zeer voordelige prijs domeinregistratie in Nederland aan. Voor je .nl-domeinnaam betaal je in het eerste jaar namelijk slechts € 0,60.


.nl domeinnaam registreren

Makkelijk je .nl-domeinnaam registreren

We hebben het voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt om een .nl-domeinnaam te registreren. Met de domeinchecker controleer je of jouw .nl-domein nog vrij is. Vervolgens kies of je het domein alleen wilt vastleggen of ook wilt gebruiken in combinatie met mail of een website. Na afronding van je bestelling registreren wij de.nl-domeinnaam voor je. Vaak is je .nl-domein al na een paar uur actief!


Professioneel domeinpakket

Domeinregistratie met veel functies

Als je een .nl-domein koopt, wordt je domeinnaam geleverd met een uitgebreid domeinpakket. Hiermee kun je zelf alle belangrijke instellingen van het domein kunt configureren. Naast de mogelijkheid om websiteverkeer automatisch te laten doorsturen naar een adres naar keuze, wordt het domein ook geleverd met DNS-beheer. Hiermee kan je zelf precies instellen via welke server jouw website- en mailverkeer afgehandeld moet worden. Daarnaast kun je bij je .nl-domein tot 5 subdomeinen aanmaken en beheren. Heb je nog geen website? Dan activeer je met één klik een digitaal visitekaartje.


webhosting voor je .nl domein

Website voor je .nl-domein

Wil je een website koppelen aan je .nl-domeinnaam? Tijdens het registratieproces van je .nl-domein kun je heel eenvoudig een sitebuilder- of hosting-pakket afsluiten. Je kunt hierdoor direct aan de slag met het ontwikkelen van een website. Met STRATO Sitebuilder maak je zonder voorkennis in een handomdraai een eigen website. Onze hostingpakketten zijn geschikt voor populaire CMS-systemen als Joomla!, WordPress en Drupal. Kies je voor hosting of Sitebuilder? Dan is je .nl-domein blijvend bij de prijs van je pakket inbegrepen.

Wil je jouw website een internationale uitstraling geven? Kies dan voor domeinextensies als het .eu-domein of het .com-domein. Ben je lokaal actief? Ga dan voor een .frl of een .amsterdam-domein.

Domeinnaam aanbiedingen bekijken