Je eigen email domein?

Kies één van onze mailpakketten

Waarom een eigen email domein?

Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je voor de communicatie met zakenpartners en klanten natuurlijk een gratis emailadres aanmaken. Wanneer je echter meer professionaliteit wilt uitstralen, is een eigen email domein een betere keuze. In een gratis emailadres wordt doorgaans de naam van de aanbieder genoemd, terwijl je een emailadres dat bij je eigen email domein hoort, helemaal zelf kunt samenstellen. Bij STRATO kies je zelf je domeinnaam, met het email-pakket dat bij jou past.

  • Voordelig je eigen email domein
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Eén gratis domeinnaam, met meerdere gratis emailboxen
  • Standaard 2 GB emailspace per mailbox
  • Geen setup-kosten

Eigen email-domein

Een eigen email domein via STRATO

Wanneer je bij ons een eigen email domein bestelt, kies je gratis een domeinnaam. Met emailpakketten van STRATO betekent dat: keuze uit honderden verschillende domeinextensies! Verder kun je meerdere emailboxen aanmaken. Standaard bieden we 25 verschillende emailaccounts, zodat je bijvoorbeeld voor al je medewerkers een eigen email kunt aanmaken. Alle emailaccounts hebben een individuele emailspace van 2 GB. Elke gebruiker heeft genoeg datacapaciteit tot zijn beschikking om duizenden emails te ontvangen en te versturen. Het webmailprogramma biedt ook vele mogelijkheden om je contacten te beheren; je kunt al je contacten onderbrengen in het mailprogramma. Je eigen email domein is bovendien voorzien van een handige agenda, waarin je al jouw afspraken en taken kunt vastleggen. Er wordt automatisch een herinneringsbericht verstuurd van een ingeplande afspraak of taak. Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om emails te beantwoorden, schakel je de autoresponder in. Hiermee laat je contactpersonen weten tot wanneer je niet in de gelegenheid bent om op emails te reageren.

Mail aanbiedingen bekijken

Eigen emailadres

De beveiliging van je eigen email domein

Kies je voor STRATO, dan kies je voor email hosting op onze zeer goed beveiligde servers. Deze servers voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Dit wordt erkend door de internationale keuringsinstantie TÜV-SÜD. Op de hosting server van STRATO wordt je emailaccount beschermd met behulp van een standaard anti-virus en anti-spam programma. Zo krijgen zelfs de nieuwste virussen geen kans en wordt hinderlijke spam direct gefilterd uit je emailaccount. Deze standaard elementen van het emailaccount worden regelmatig geüpdatet. Kortom: wanneer je bij ons een eigen email domein aanmaakt, kun je er zeker van zijn dat je data veilig opgeslagen worden.

Mail aanbiedingen bekijken