Je eigen e-mail domein?

Je eigen e-mail domein?

Mail aanbiedingen bekijken

Waarom een eigen e-mail domein?

Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je voor de communicatie met zakenpartners en klanten natuurlijk een gratis e-mailadres aanmaken. Wanneer je echter meer professionaliteit wilt uitstralen, is een eigen e-mail domein een betere keuze. In een gratis e-mailadres wordt doorgaans de naam van de aanbieder genoemd, terwijl je een e-mailadres dat bij je eigen e-mail domein hoort, helemaal zelf kunt samenstellen. Bij STRATO kies je zelf je domeinnaam, met het e-mailpakket dat bij jou past.

  • Voordelig je eigen e-mail domein
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Eén gratis domeinnaam, met meerdere gratis emailboxen
  • Vanaf 2 GB e-mailspace per mailbox
  • Geen setupkosten

Een eigen email domein via STRATO

Een eigen e-mail domein via STRATO

Wanneer je bij ons een eigen e-mail domein bestelt, kies je gratis een domeinnaam. Met e-mailpakketten van STRATO betekent dat: keuze uit honderden verschillende domeinextensies! Verder kun je meerdere emailboxen aanmaken. In ons Basic pakket bieden we 25 verschillende e-mailaccounts, zodat je bijvoorbeeld voor al je medewerkers een eigen e-mail kunt aanmaken. Alle e-mailaccounts hebben een individuele e-mailspace van minimaal 2 GB. Elke gebruiker heeft genoeg datacapaciteit tot zijn beschikking om duizenden emails te ontvangen en te versturen. Het webmailprogramma biedt ook vele mogelijkheden om je contacten te beheren; je kunt al je contacten onderbrengen in het mailprogramma. Je eigen e-mail domein is bovendien voorzien van een handige agenda, waarin je al jouw afspraken en taken kunt vastleggen. Er wordt automatisch een herinneringsbericht verstuurd van een ingeplande afspraak of taak. Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om e-mails te beantwoorden, schakel je de autoresponder in. Hiermee laat je contactpersonen weten tot wanneer je niet in de gelegenheid bent om op e-mails te reageren.


De beveiliging van je eigen email domein

De beveiliging van je eigen e-mail domein

Kies je voor STRATO, dan kies je voor e-mail hosting op onze zeer goed beveiligde servers. Deze servers voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Dit wordt erkend door de internationale keuringsinstantie TÜV-SÜD. Op de hosting server van STRATO wordt je e-mailaccount beschermd met behulp van een standaard anti-virus en anti-spam programma. Zo krijgen zelfs de nieuwste virussen geen kans en wordt hinderlijke spam direct gefilterd uit je e-mailaccount. Deze standaard elementen van het e-mailaccount worden regelmatig geüpdatet. Kortom: wanneer je bij ons een eigen e-mail domein aanmaakt, kun je er zeker van zijn dat je data veilig opgeslagen worden.