STRATO hosting – perfect
voor professionele websites!

 • Maximale veiligheid, beschikbaarheid en SSD-power
 • Tot 200GB flexibele mailspace: bepaal zelf hoe groot je postvak is

Alle prijzen incl. btw

1 2 3 4 5 6

PowerWeb
Starter

1 mnd.
0, /mnd.1
normaal € 2,50 /mnd.
1 mnd.
0, /mnd.1
normaal € 2,50 /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu

PowerWeb
Basic

3 mnd.
0, /mnd.2
normaal € 5,50 /mnd.
3 mnd.
0, /mnd.2
normaal € 5,50 /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu

PowerWeb
Advanced

1 mnd.
0,  /mnd.3
normaal € 10,- /mnd.
1 mnd.
0,  /mnd.3
normaal € 10,- /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu

PowerWeb
Pro

1 mnd.
0, /mnd.4
normaal € 15,- /mnd.
1 mnd.
0, /mnd.4
normaal € 15,- /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu

PowerWeb
Ultimate

1 mnd.
0,  /mnd.5
normaal € 25,- /mnd.
1 mnd.
0,  /mnd.5
normaal € 25,- /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu
 
 • 1 gratis domein
 • 10 GB webspace
 • 1 SSD-database
 • 1 app-installatie
 • TOP! 10 GB
  flexibele mailspace
   
 • 2 gratis domeinen
 • 20 GB webspace
 • 5 SSD-databases
 • 5 app-installaties
 • TOP! 20 GB
  flexibele mailspace
   
 • 3 gratis domeinen
 • 60 GB webspace
 • 20 SSD-databases
 • 20 app-installaties
 • TOP! 40 GB
  flexibele mailspace
 • 10 FTP-accounts
 • 4 gratis domeinen
 • 120 GB webspace
 • 120 SSD-databases
 • 120 app-installaties
 • TOP! 100 GB
  flexibele mailspace
 • 50 FTP-accounts
 • 6 gratis domeinen
 • 240 GB webspace
 • 200 SSD-databases
 • 200 app-installaties
 • TOP! 200 GB
  flexibele mailspace
 • 100 FTP-accounts
Tabel inklappen ▲

Altijd de nieuwste technologie voor hosting voor meer veiligheid en betere performance!

Niet alleen onze ongelofelijk lage prijzen en uitgebreide features zorgen ervoor dat STRATO hosting zo aantrekkelijk is. We vernieuwen ons webhosting platform continu, zodat je altijd van de nieuwste technologie gebruik kunt maken.

 • Optimale veiligheid
 • Betere performance
 • Hoge mate van beschikbaarheid
 • Professionele features

SSL-certificaten: veilige gegevensoverdracht door versleuteling - gemakkelijke installatie!

Beveilig je dataverkeer en de gegevens van je klanten of bezoekers tijdens de gegevensoverdracht op internet. Met een SSL-certificaat van STRATO versleutel je alle gegevens tijdens de overdracht. Zo kan niemand 'meeluisteren' wat er op jouw website plaatsvindt. Een beveiligde verbinding wordt in vrijwel iedere moderne browser duidelijk herkenbaar weergegeven met het bekende slotje. Zo schep je vertrouwen bij je klanten, en zorg je voor meer omzet. Het inrichten van SSL-certificaten gaat gemakkelijk per 1-click installatie.

Verbeter je Google-ranking door SSL-versleuteling
Verbeter door SSL-versleuteling je zichtbaarheid op internet. Veiligheid wordt als rankingfactor steeds belangrijker. Daarom beloont de zoekmachine Google versleutelde websites bij het ranken van zoekresultaten.

AANBIEDING! Zorg nu voor nog betere veiligheid op je website. Beveilig de toegang tot je domeinnaam met een SSL-certificaat.
Nu 6 maanden voor € 0,- /mnd.7 Gemakkelijk meebestellen bij je hostingpakket!


PFS voor mail: bescherming voor ontsleuteling achteraf

Met de invoering van de afluisterveilige encryptietechniek perfect forward secrecy (PFS) hebben we een grote stap gezet naar een nog hogere beveiliging. Met PFS gebruik je een bijzonder veilig sleuteluitwisselingsproces, waarmee het achteraf ontsleutelen van data nagenoeg onmogelijk wordt. PFS is geïmplementeerd voor alle manieren om e-mail van STRATO te gebruiken: via SMTP, IMAP, POP3, webmail en tussen mailservers onderling, zolang PFS door beide servers ondersteund wordt.


Handige videotutorials

Voor veelvoorkomende vragen hebben we duidelijke video-instructies opgesteld, zo kan je zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe webhostingpakket.

SSL

In een handomdraai SSL inschakelen in je webhosting pakket.

Apps installeren

Zo gemakkelijk installeer je Apps zoals WordPress.

Flexibele mailspace

Zelf instellen hoe groot je mailboxen zijn.

Sitelock

Beveiligingsproblemen vinden met Sitelock.

Siteguard

Je webspace extra beveiligen met Siteguard.

Mail met Outlook

Je e-mailadres in Outlook gebruiken.

Mail met Android

Op je Android-telefoon je e-mail gebruiken.

Mail op je iPhone

Zo stel je je iOS apparaat in.

 


Caching, meer RAM en SSD databaseservers

Om de snelheid van het platform te optimaliseren, zetten we in op caching-technologie. Dit zorgt ervoor dat websites die in korte tijd meermaals worden opgeroepen, duidelijk sneller geladen worden. Ook zorgen we voor een toename in RAM geheugen. Zelfs met de stijging van het aantal CPU-cores op ons platform, is er nu 30% meer RAM per core beschikbaar. Daarnaast zetten we voor onze databaseserver alleen nog maar SSD's in.


Constant hoge daadwerkelijke beschikbaarheid van 99,94%

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, die meerdere webspaces op individuele shared-servers beheren, biedt ons platform een "echte" lastverdeling. Zogenaamde load balancers zorgen ervoor dat een aanvraag voor het laden van een website terecht komt bij een webserver met een toereikende hoeveelheid capaciteit. Dit is mogelijk omdat iedere website door iedere webserver in een "webfarm" uitgeleverd kan worden. Als gevolg van deze architectuur kan ook een upgrade naar een groter hostingpakket zonder downtime worden uitgevoerd, websites hoeven namelijk niet naar een andere server te worden verhuisd. Hierdoor is de daadwerkelijke gemiddelde beschikbaarheid per jaar bijzonder hoog, in 2013 was dit 99,94%.


Professionele webhosting features

Ontwerp je website precies zoals jíj je dat voorstelt. Met de talrijke programmeertools koppel je gemakkelijk databases of programmeer je je website dynamisch met talen zoals PHP, Perl, Python en Ruby. De administratiefuncties zoals FTP-toegang, ook via de browser in de klantenlogin, en shell-toegang via SSH & SFTP maken een snelle configuratie mogelijk.


Partneraanbiedingen

Zorg ervoor dat je website een succes wordt, onze partneraanbiedingen ondersteunen je hierbij. Zo bieden we je bijvoorbeeld waardebonnen voor de aankoop van afbeeldingen of advertenties op internet.

WordPress en andere apps gemakkelijk installeren met AppWizard

De STRATO AppWizard is een tool voor het beheer van je web-applicaties. Zo kan je heel gemakkelijk je gewenste software installeren en op ieder moment via een centraal systeem updates doorvoeren. Je hebt de keuze uit verschillende web-applicaties voor CMS'en, webshops, blogs, foto-albums en forums.

WordPress is een van de meest gebruikte gratis content management systemen is. WordPress is inbegrepen in al onze hostingpakketten.

Meer informatie over WordPress in je hostingpakket

Overzicht van alle apps

Dit zijn de meegeleverde apps

Voor je website staan vele gratis apps ter beschikking, voor beginners en professionals!

TOP: Flexibele e-mailspace bij STRATO!

Geen volle e-mailpostvakken meer! Vanaf nu bepaal jij hoeveel opslagruimte je nodig hebt voor de postvakken in je hostingpakket, je kunt de totale hoeveelheid mailspace flexibel verdelen over je mailboxen.

Bij het aanleggen van een postvak kan je meteen instellen hoeveel plaats je ervoor wilt reserveren. Natuurlijk kan je de instellingen ook achteraf gemakkelijk aanpassen, wijzigingen worden direct geactiveerd. Geniet van de voordelen van maximale flexibiliteit.

E-mailpostvakken op maat

Heb je slechts enkele mailboxen nodig, maar wel met veel mailspace? Je kunt de beschikbare mailspace van 10 GB tot 200 GB zelf verdelen over je e-mailpostvakken, zo kan je zelf kiezen tussen een of enkele grote postvakken, of juist vele iets kleinere postvakken. Toch meer ruimte nodig voor een postvak? Je kunt op ieder moment de opslagruimte van je mailboxen aanpassen, gewoon vanuit je klantenlogin.


STRATO Webmail – zeer complete webmail

STRATO Webmail is een moderne webmail-oplossing op basis van Open-Xchange. Met Webmail krijg je toegang tot je e-mail, adresboek, kalender, bestanden & meer! Ook heb je de mogelijkheid je adresboek of kalender te delen met anderen binnen je team. De startpagina van Webmail kan je personaliseren. Zo kan je elementen zoals je inbox, newsfeeds en widgets precies indelen zoals jij wilt, natuurlijk alles via drag and drop.


Nieuwe technologieën voor hosting met meer veiligheid en betere performance!


PFS voor e-mail, caching, SSL-certificaten & meer
We proberen altijd de nieuwste technologie in te zetten voor ons hostingplatform, met voor jou de volgende voordelen:

1. Meer veiligheid
2. Betere performance
3. Hogere beschikbaarheid


Per direct biedt het hostingplatform van STRATO nog betere performance door de inzet van caching-technieken, SSD's en meer RAM. De nieuwe load balancers kunnen aanvallen automatisch afweren en dragen daardoor bij aan een hogere mate van beschikbaarheid. Meer veiligheid voor e-mailverkeer wordt mogelijk gemaakt door de afluisterveilige encryptietechniek perfect forward secrecy, afgekort PFS. Daarnaast kan het dataverkeer van domeinen in hostingpakketen met SSL-certificaten worden beveiligd.

Constant hoge daadwerkelijke beschikbaarheid van 99,94%

Om professionele webhostingpakketten voor een lage prijs aan te kunnen bieden, werken we al jarenlang aan een platform met complexe architectuur. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, die meerdere webspaces op individuele shared-servers beheren, biedt ons platform een "echte" lastverdeling. Zogenaamde load balancers zorgen ervoor dat een aanvraag voor het laden van een website terecht komt bij een webserver met een toereikende hoeveelheid capaciteit. Dit is mogelijk omdat iedere website door iedere webserver in een "webfarm" uitgeleverd kan worden. Als gevolg van deze architectuur kan ook een upgrade naar een groter hostingpakket zonder downtime worden uitgevoerd, websites hoeven namelijk niet naar een andere server te worden verhuisd. Hierdoor is de daadwerkelijke gemiddelde beschikbaarheid per jaar bijzonder hoog, in 2013 was dit 99,94%.


Meer RAM

30 Procent meer RAM per CPU, SSD's en nieuwe load balancers

Onze nieuwe load balancers zorgen voor meer veiligheid en betere performance. Ze verdelen de serveraanvragen over het platform en zorgen voor de afweer van gevaren. De nieuwe load balancers kunnen dubbel zo sterke aanvallen automatisch tegenhouden, dit werkt zich positief uit op de beschikbaarheid van het platform. Ook zorgen we voor een toename in RAM geheugen. Zelfs met de stijging van het aantal CPU-cores, is er 30% meer RAM per core beschikbaar. Daarnaast zetten we voor onze databaseserver alleen nog maar SSD's in.


Caching: snellere laadtijden voor WordPress-websites

Om de snelheid van het platform te optimaliseren, zetten we in op caching-technologie. Dit zorgt ervoor dat websites die in korte tijd meermaals worden opgeroepen, duidelijk sneller geladen worden. Hiervan profiteert bijvoorbeeld een goed bezocht WordPress-blog. De laadtijden van een standaard WordPress-installatie zijn door caching aanzienlijk verlaagd. Het snelheidsvoordeel wordt veroorzaakt door snellere scriptaanroepen. Waar voorheen bij dynamische websites scripts vanaf een separaat opslagplatform geladen moesten worden, zijn scripts nu een bepaalde tijd nog in het RAM van de webserver beschikbaar.


PFS voor mail: bescherming voor ontsleuteling achteraf

Met de invoering van de afluisterveilige encryptietechniek perfect forward secrecy (PFS) hebben we een grote stap gezet naar een nog hogere beveiliging. Met PFS gebruik je een bijzonder veilig sleuteluitwisselingsproces, waarmee het achteraf ontsleutelen van data nagenoeg onmogelijk wordt. PFS is geïmplementeerd voor alle manieren om e-mail van STRATO te gebruiken: via SMTP, IMAP, POP3, webmail en tussen mailservers onderling, zolang PFS door beide servers ondersteund wordt.


SSL ondersteuning

SSL-certificaten: versleuteling gemakkelijk inrichten

Naast PFS biedt STRATO SSL-certificaten aan voor domeinen en subdomeinen. Hiermee kan je de toegang op je domein gemakkelijk met een SSL-certificaat versleutelen. Als je ook subdomeinen wilt beveiligen, bieden we hiervoor wildcard-certificaten aan. Het bestellen en inrichten van SSL-certificaten gaat volledig automatisch per 1-click installatie. In de klantenlogin kun je gemakkelijk instellen dat alleen beveiligde verbindingen met je website worden toegestaan. Ook als bezoekers de http-versie van je website als favoriet hebben opgeslagen, worden ze voortaan doorgestuurd naar de https-versie.

Dat is de nieuwe generatie hosting: van professionals, vóór professionals.

Overtuig jezelf!

Voordelen en bestelbaarheid van de nieuwe domeinen

Wil je de concurrentie een stap voor zijn? Zorg dan dat je een herkenbare domeinnaam registreert voor je project. Met nieuwe domeinextensies zijn uiterst herkenbare domeinnamen zoals bijvoorbeeld www.news.today, www.rock.music, www.politiek.blog en www.second-hand.shop mogelijk!

Met de invoering van talloze nieuwe "generic top-level domains" (gTLD's) begint een nieuw tijdperk op internet. Naast bekende domeinextensies zoals .nl of .com, waarvan al vele miljoenen domeinnamen in gebruik zijn, is het nu mogelijk om aantrekkelijke domeinnamen zoals .marketing, .tips en .reviews te registreren.

De uitgifte van de nieuwe domeinextensies is begin 2014 gestart en zal tot begin 2016 duren. Bijna iedere week komen er nieuwe interessante domeinextensies vrij. De nieuwste domeinextensies vind je altijd in onze domeinchecker en op de domeinnaam-pagina.

Nieuwe domeinnamen

Hoe werkt de bestelling van nieuwe domeinnamen?

STRATO biedt je altijd de nieuwste domeinextensies aan. De bestelstart van de nieuwste domeinnamen begint bij STRATO telkens aan het begin van de maand. We raden je aan er zo snel mogelijk bij te zijn. De uitgifte verloopt via het “first-come, first-served” principe. De allernieuwste domeinextensies vind je in de categorie "Gloednieuw" in de domeinchecker. Een overzicht van alle nieuwe domeinnamen vind je altijd onder de categorie "Alle".


Herkenbare domeinen

Waarom zijn de nieuwe domeinen nodig en welke voordelen bieden ze?

De populariteit van het internet is niet te stoppen. Zowel het aantal internetgebruikers als het aantal geregistreerde domeinnamen stijgt al jarenlang enorm, sinds 2007 zijn beide aantallen bijna verdubbeld! Hierdoor is het steeds moeilijker om een "goede" domeinnaam te registreren. Veel domeinnamen op .nl of .com zijn al geregistreerd, omdat steeds meer bedrijven en privépersonen een eigen website hebben.

Het internet heeft meer ruimte nodig. Om verder te kunnen voldoen in de behoefte aan herkenbare domeinnamen worden nu de nieuwe TLD's ingevoerd. Met de nieuwe TLD’s heb je weer volledig nieuwe mogelijkheden. Je hoeft bovendien geen compromissen meer te sluiten, want de nieuwe TLD’s bieden je het perfecte internetadres dat exact bij je wensen of doelen past. En dat zorgt ervoor dat je website of je bedrijf herkenbaar is en zich van de concurrentie onderscheidt.

Als je domeinnaam duidelijk herkenbaar is, word je gemakkelijker en sneller gevonden op het internet. Zorg voor meer succes voor je website en neem een voorsprong op de concurrentie met een originele domeinnaam!

Onze klanten zijn ons kapitaal

Iedere klant heeft andere eisen aan een website. Voor de één staat veiligheid voorop, voor de ander is performance het belangrijkst. Met STRATO hostingpakketten zit je altijd goed: of je nu een content management systeem wilt inzetten, of juist een normale html-website, STRATO hostingpakketten zijn enorm veelzijdig en bieden alles wat je nodig hebt om je idee succesvol op internet om te zetten. Bekijk hieronder enkele websites van onze tevreden klanten.

www.axzent.nl

Axzent Reclame - Full Service Reclamebureau

www.axzent.nl

Van huisstijl tot responsive website: Axzent Reclame geeft alles vorm.
Al sinds 2007 vertrouwt het reclamebureau op hosting van STRATO.
Met PowerWeb Pro webhosting profiteert Axzent van veel webspace, en kunnen er een groot aantal domeinen in een enkel pakket beheerd worden.

Bekijk de website van Axzent Reclame


www.axzent.nl

Stichting NOK - Duurzame projecten

www.stichtingnok.nl

Stichting NOK zet zich in voor de ontwikkeling van duurzame projecten in de gemeente Renkum, maar ook in de rest van Nederland. Met een PowerWeb hostingpakket worden zowel de website voor de stichting als enkele projectwebsites gehost.

Bekijk de website van Stichting NOK


www.laradegreef.nl

Lara de Greef - enthousiast designer

www.laradegreef.nl

Lara de Greef is overtuigd gebruiker van PowerWeb. Ze vindt het een betrouwbaar en flexibel hostingpakket. Als vormgever van toegepaste gebruiksvoorwerpen werkt ze met veel gevoel voor esthetiek en lijnvoering. De technieken hiervoor heeft ze na haar opleiding aan de Design Academy in Eindhoven ontwikkeld. Vele contacten lopen via haar website – reden te meer om veel waarde te hechten aan betrouwbare webhosting.

Bekijk Lara’s website


www.topvanholland.nl

Top van Holland - Interem management, advies & meer

www.topvanholland.nl

Bedrijfsdienstverlener Top van Holland biedt haar klanten onder andere Interim Management, bedrijfskundig advies en detacheringsdiensten aan. De website wordt gehost in een PowerWeb Basic webhosting pakket, door de automatische backups in dit pakket is het risico op gegevensverlies minimaal.

Bekijk de website van Top van Holland

Verhuizen naar STRATO webhosting
- zo eenvoudig is het!

 • Veilige en gemakkelijke verhuizing zonder veel moeite
 • Je betaalt alleen de hosting, de verhuizing kost je niets
 • Professionele support via e-mail, telefoon en internet:
  www.strato-faq.nl

www.

Zo gemakkelijk werkt het

 • Voer je domeinnaam in en check ‘m
 • Kies 'Domeinverhuizing’ en klik op ‘verder’
 • Vervolgens kies je het hosting-pakket dat je wilt, het wijst zichzelf
 • Rond de bestelling af door je persoonlijke gegevens en betaalgegevens in te voeren
 • Zodra de bestelling is verwerkt, ontvang je van ons de inloggegevens voor je klantenlogin en kan je met het inrichten van je pakket beginnen
 • In de klantenlogin kan je ook de verhuiscode van je domein invoeren, als je dit tijdens de bestelling niet al hebt gedaan
 • Verder regelen wij alles voor je
STRATO helpdesk

Onze tip voordat je verhuist

Belangrijk bij het verhuizen van een domein is de bereikbaarheid. Hier is het handig een alternatief e-mail adres op te geven zodat we je te allen tijde kunnen bereiken.

Na het bestellen van het gewenste hostingpakket en de aanvraag voor de domeinverhuizing kan je al binnen enkele uren de bestanden van de website via FTP-toegang bij ons uploaden. Zo kan verhinderd worden dat de website voor langere tijd onbereikbaar is. Zodra het webadres is verhuisd, wordt de website direct van de STRATO servers geladen.

Zorg ervoor dat je website beter gevonden wordt


Door goede zoekmachineoptimalisatie (SEO, van search engine optimization) en efficiënte reclame op zoekmachines (SEA, van search engine advertising) zorg je ervoor dat je website beter gevonden wordt door jouw doelgroep.

SEO omvat maatregelen op jouw eigen website, en verwijzingen ernaar, die ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt in de gratis resultaten op zoekmachines.

Met SEA adverteer je juist op zoekmachines op specifieke trefwoorden, binnen een vooraf ingesteld budget waarbij je alleen per klik betaalt.

Zoekmachineoptimalisatie met STRATO rankingCoach


Wil je dat jouw website op de eerste plaats staat bij de zoekresultaten van Google?

Met STRATO rankingCoach weet je precies wat je moet doen om beter te scoren! Je krijgt duidelijke opdrachten, met instructievideo’s, die makkelijk zijn uit te voeren en echt helpen om meer bezoekers te krijgen.

Meer informatie over STRATO rankingCoach


Met Google services op weg naar succes

Als STRATO-klant profiteer je van extra voordeel bij Google AdWords. Zo kan je er zeker van zijn, dat je website bij Google goed wordt gevonden bij je gewenste zoekwoorden.

Onze aanrader: met advertenties bij Google meer bezoekers trekken.

Google AdWords is een effectief advertentiemiddel om meer echt geïnteresseerde bezoekers - ook regionaal - op je website te krijgen. AdWords is perfect geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, zelfs voor privépersonen.

Onze aanrader: met advertenties bij Google meer bezoekers trekken.

 • In drie minuten zelf je advertentie opstellen ...
 • Waardevolle traffic - meer geïnteresseerde bezoekers op je website ...
 • Zeer efficiënte inzet van je budget ...
 • Succesafhankelijke betaling - alleen kosten per klik ...
 • Eerlijke prijs - jij bepaalt de kosten ...
 • Complete controle over je advertentiebudget ...
 • Regionaal adverteren ook mogelijk ...

1 2 3 4 5 6

PowerWeb
Starter

1 mnd.
0, /mnd.1
normaal € 2,50 /mnd.
1 mnd.
0, /mnd.1
normaal € 2,50 /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu

PowerWeb
Basic

3 mnd.
0, /mnd.2
normaal € 5,50 /mnd.
3 mnd.
0, /mnd.2
normaal € 5,50 /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu

PowerWeb
Advanced

1 mnd.
0,  /mnd.3
normaal € 10,- /mnd.
1 mnd.
0,  /mnd.3
normaal € 10,- /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu

PowerWeb
Pro

1 mnd.
0, /mnd.4
normaal € 15,- /mnd.
1 mnd.
0, - /mnd.4
normaal € 15,- /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu

PowerWeb
Ultimate

1 mnd.
0,  /mnd.5
normaal € 25,- /mnd.
1 mnd.
0, -  /mnd.5
normaal € 25,- /mnd.
 
0 00   *
 
Bestel nu Bestel nu Bestel nu
 
 • 1 gratis domein
 • 10 GB webspace
 • 1 SSD-database
 • 1 app-installatie
   
   
 • 2 gratis domeinen
 • 20 GB webspace
 • 5 SSD-databases
 • 5 app-installaties
   
   
 • 3 gratis domeinen
 • 60 GB webspace
 • 20 SSD-databases
 • 20 app-installaties
 • 10 FTP-accounts
   
 • 4 gratis domeinen
 • 120 GB webspace
 • 120 SSD-databases
 • 120 app-installaties
 • 50 FTP-accounts
 • 100 GB mailspace
 • 6 gratis domeinen
 • 240 GB webspace
 • 200 SSD-databases
 • 200 app-installaties
 • 100 FTP-accounts
 • 200 GB mailspace
 • Cron jobs
PowerWeb Starter PowerWeb Basic PowerWeb Advanced PowerWeb Pro PowerWeb Ultimate
Standaardprijs (per mnd.) € 2,50€ 2,50 € 5,50€ 5,50 € 10,-€ 10,- € 15,-€ 15,- € 25,-€ 25,-
Setupkosten € 4,93€ 4,93 € 4,93€ 4,93 € 4,93€ 4,93 € 4,93€ 4,93 € 4,93€ 4,93
Contractduur 12 mnd.12 mnd. 12 mnd.12 mnd. 12 mnd.12 mnd. 12 mnd.12 mnd. 12 mnd.12 mnd.
Facturering halfjaarlijkshalfjaarlijks halfjaarlijkshalfjaarlijks driemaandelijksdriemaandelijks driemaandelijksdriemaandelijks driemaandelijksdriemaandelijks
Gemakkelijk betalen: automatische incasso of creditcard
Topfeatures
Webspace 10 GB10 GB 20 GB20 GB 60 GB60 GB 120 GB120 GB 240 GB240 GB
Onbeperkt dataverkeer
MySQL 5-databases 11 55 2020 120120 200200
TOP!
Flexibele mailspace
10 GB10 GB 20 GB20 GB 40 GB40 GB 100 GB100 GB 200 GB200 GB
FTP-accounts 11 55 1010 5050 100100
Meerdere websites mogelijk
STRATO SSL Single Domain AANBIEDING! 6 maanden voor € 0,- /mnd.7AANBIEDING! 6 maanden voor € 0,- /mnnd7
STRATO rankingCoach optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel
Gratis domeinnamen (keuze uit: .nl, .eu, .be, .com, .net, .org, .info, .biz) 11 22 33 44 66
Extra domeinnamen
(.amsterdam, .frl, .mobi, .co, .tips, .club, .reviews, .land & veel meer)
optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel
E-mail en domeinen
Subdomeinen 2020 100100 10001000 15001500 25002500
Domeinomleiding
DNS-beheer
(o.a. A-, AAAA-, MX-, SPF-, TXT-records)
DynDNS
Flexibele mailspace 10 GB10 GB 20 GB20 GB 40 GB40 GB 100 GB100 GB 200 GB200 GB
TOP!
Opslagruimte per postvak
max. 10 GBmax. 10 GB max. 20 GBmax. 20 GB max. 40 GBmax. 40 GB max. 100 GBmax. 100 GB max. 200 GBmax. 200 GB
Aantal postvakken max. 1000max. 1000 max. 2000max. 2000 max. 4000max. 4000 max. 10.000max. 10.000 max. 20.000max. 20.000
AntiVirus en AntiSpam
STRATO Webmail (op basis van Open-Xchange)
E-mailforwards
E-mail autoresponder
Expertfeatures
TOP!PHP 7
MySQL 5-databases 11 55 2020 120120 200200
CMS-ondersteuning
Mod_rewrite
PHP module library
Online databasebeheer (phpMyAdmin)
Installatie van eigen CGI´s
Perl
SSH toegang & SFTP
Python en Ruby
Webstatistieken (grafieken, logfiles)
Cron jobs
Anonymous & incoming FTP
Backup en beveiliging
AppSnapshot
SiteGuard
Automatische backups
Automatische MySQL backups
TOP!STRATO SSL optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel
STRATO SiteLock optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel optioneeloptioneel
Apps
Aantal installaties 1 app1 app 5 apps5 apps 20 apps20 apps 120 apps120 apps 200 apps200 apps
WordPress
Joomla!
Typo3
Drupal
Piwik
phpBB
MediaWiki
Coppermine
Gallery
Serendipity
Moodle
SugarCRM
Advanced Guestboook
WebCalendar
Feng Office
FormTools
MGB OpenSource Guestbook
Partneraanbiedingen
Google AdWords-tegoed6 tot € 75,-tot € 75,- tot € 75,-tot € 75,- tot € 75,-tot € 75,- tot € 75,-tot € 75,- tot € 75,-tot € 75,-
Mister Clipping-tegoed € 20,-€ 20,- € 20,-€ 20,- € 20,-€ 20,- € 20,-€ 20,- € 20,-€ 20,-
etracker 2 maanden gratis testen
Fotolia-tegoed
Klantenservice
Telefonische hotline
Gratis e-mail support
Omvangrijke FAQ-bibliotheek
Tabel inklappen ▲

DomeinverhuizingVerhuis vandaag nog

Profiteer van onze lage prijzen en verhuis je domeinnaam. Je hoeft alleen je verhuiscode op te geven.

Nu verhuizing

VeiligheidBij ons staan je gegevens veilig!

Onze datacenters voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn ISO 27001 gecertificeerd!

Meer informatie

TOP! STRATO RankingCoachZoekmachine-optimalisatie

Met rankingCoach kan je zelf je website optimaliseren voor zoekmachines en krijg je meer bezoekers op je website!

Meer informatie
1
Actie t/m 31-08-2016: PowerWeb Starter eerste maand voor € 0,- per maand, daarna € 2,50 per maand. Minimale contractduur van 12 maanden.
Eenmalige setupkosten van € 4,93. Alle prijzen incl. btw.
2
Actie t/m 31-08-2016: PowerWeb Basic eerste drie maanden voor € 0,- per maand, daarna € 5,50 per maand. Minimale contractduur van 12 maanden.
Eenmalige setupkosten van € 4,93. Alle prijzen incl. btw.
3
Actie t/m 31-08-2016: PowerWeb Advanced eerste maand voor € 0,- per maand, daarna € 10,- per maand. Minimale contractduur van 12 maanden.
Eenmalige setupkosten van € 4,93. Alle prijzen incl. btw.
4
Actie t/m 31-08-2016: PowerWeb Pro eerste maand voor € 0,- per maand, daarna € 15,- per maand. Minimale contractduur van 12 maanden.
Eenmalige setupkosten van € 4,93. Alle prijzen incl. btw.
5
Actie t/m 31-08-2016: PowerWeb Ultimate eerste maand voor € 0,- per maand, daarna € 25,- per maand. Minimale contractduur van 12 maanden.
Eenmalige setupkosten van € 4,93. Alle prijzen incl. btw.
6
Alleen voor nieuwe AdWords klanten, promotiecode moet binnen de eerste veertien dagen na het aanmaken van het AdWords account worden toegepast en is uiterlijk geldig tot 31-03-2017. Google verhoogt je advertentietegoed met het bedrag dat je gedurende 31 dagen na het invoeren van de code hebt uitgegeven op AdWords, tot een maximum van € 75,-. Lees de volledige voorwaarden op: http://www.google.nl/intl/nl/adwords/coupons/terms.html
7
Actie t/m 31-08-2016: SSL Single Domain eerste zes maanden voor € 0,- per maand, daarna € 4,90 per maand. Minimale contractduur van 12 maanden.
Geen setupkosten. Alle prijzen incl. btw.