Snel een eigen website maken

Sitebuilder actieprijzen checken
  1. Home
  2. Sitebuilder
  3. Eigen website maken

Een eigen website maken met de STRATO Sitebuilder

De STRATO Sitebuilder is het ideale hulpmiddel als je zonder programmeerkennis zelf een professionele website wil maken. Doorgaans vergt het bouwen van een site veel tijd en technische kennis. Met onze sitebuilder heb je geen kennis van HTML of CSS nodig en maak je in korte tijd zelf een indrukwekkende site. Wij bieden je ondersteuning tijdens het bouwen, zodat je website de best mogelijke resultaten haalt. Of je nu een website wilt maken voor jezelf of voor een bedrijf; met de sitebuilder van STRATO kan het allemaal!

  • Bouw in een handomdraai je eigen website
  • Geen programmeerkennis vereist
  • Lage kosten, inclusief domeinnaam en e-mail
  • Volledig te personaliseren
  • Optimale weergave op mobiele devices
  • Gratis helpdesk, instructievideo’s en FAQ-bibliotheek

Hoe kun je je eigen website bouwen met de sitebuilder?

Hoe maak ik mijn eigen website?

Met onze sitebuilder bieden we je een totaalpakket inclusief domeinnaam, e-mail en hosting. Zo staat jouw eigen website in een mum van tijd online. In de designfunctie zet je je website lay-out tot in detail naar je hand. Met de honderden professionele design-templates voorzie je jouw pagina gemakkelijk van een unieke en stijlvolle vormgeving. Naast meer dan 100 sjablonen zijn er ook honderden lettertypes waar je uit kunt kiezen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface voeg je tekst, afbeeldingen en video’s toe zonder gebruik van ingewikkelde programmeertaal. De sitebuilder zet de door jou gewenste onderdelen namelijk zelf om in webcode. Zo hoef jij je alleen maar op de content te richten.


Met de Sitebuilder bouw je eenvoudig je eigen website. Door de online werkomgeving pas je overal ter wereld jouw website aan.

Overal ter wereld je website maken en online bewerken

Voor de online sitebuilder is geen programmeerkennis vereist, waardoor je in een paar simpele stappen een website bouwt. De zeer gebruiksvriendelijke interface begeleidt je stapsgewijs door het bouwproces: van sitestructuur tot vormgeving. Daarnaast vraagt de sitebuilder geen enkel geheugen van je computer, omdat alles via de browser werkt. Het bijkomend voordeel is dat je de website overal ter wereld moeiteloos kunt aanpassen. Je hebt enkel een internetverbinding nodig.


Met de Sitebuilder ontwikkel je eenvoudig een website voor jezelf of voor je bedrijf. Daarnaast is het heel gemakkelijk om social media-elementen toe te voegen.

Gemakkelijk social media-elementen toevoegen

Met de sitebuilder van STRATO ontwerp en lanceer je jouw website niet alleen op een snelle en eenvoudige manier; je beschikt ook nog eens over een heleboel moderne functies. Zo voeg je op simpele wijze social media-elementen toe aan jouw design. Door de immense invloed van social media is het erg belangrijk om erop in te spelen. Via de sitebuilder van STRATO voeg je met enkele muisklikken Facebook- en Twitter-elementen toe. Zo vinden je bezoekers eenvoudig de weg naar jouw social media-pagina’s. Daarnaast biedt het de kans om nieuwe bezoekers naar je website te trekken, omdat je een breder publiek aanspreekt.


Een mobiele website maken was nog nooit zo makkelijk. Met de templates van STRATO past de website zich moeiteloos aan op ieder device.

Je eigen website maken met responsive design

Het internetverkeer vanaf mobiele devices als tablets en smartphones is de afgelopen jaren flink toegenomen. Als je een website bouwt met onze responsive templates zorg je voor een optimale ervaring op alle (mobiele) devices. Deze templates zorgen ervoor dat je website zich automatisch aanpast aan verschillende beeldschermformaten. Het maakt dan niet uit of een bezoeker je website bezoekt vanaf een PC, tablet of smartphone.


STRATO biedt jou en je organisatie een sitebuilder met een zeer scherpe pricing. Je website oogt professioneler dan een WordPress-website.

Gratis website hosting met sitebuilder

Wij verzorgen de webhosting wanneer je gebruikt maakt van de STRATO Sitebuilder. Je krijgt één domeinnaam naar keuze, inclusief e-mailhosting. Zo kun je e-mails sturen vanaf je domein. Daar leveren we altijd een standaard veiligheidssysteem bij, zodat je altijd beschermd bent tegen de laatste virussen en spam. Het veiligheidssysteem wordt namelijk continu geüpdatet. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het overschrijden van een datalimiet. Je profiteert bij STRATO namelijk van onbeperkt dataverkeer.


Met STRATO ontwikkel je een professionele site zonder programmeerkennis. Vervolgens zorgen wij voor de webhosting.

Gratis helpdesk bij het bouwen van je eigen website

Hoewel het met de sitebuilder van STRATO erg eenvoudig is om zelf een website te maken, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je alsnog tegen een probleem aanloopt. Op onze website vind je veel ondersteunende informatie. Zo zijn er speciale videohandleidingen die uitleggen hoe het programma werkt. Als er dan toch nog vragen zijn,kun je altijd onze gratis helpdesk raadplegen. Dat kan telefonisch, per mail of via social media.


rankingCoach voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wanneer je een professionele site gaat bouwen met het doel om veel bezoekers te trekken, moet je werken aan je positie in zoekmachines. Bij de aanschaf van de sitebuilder kun je er daarom ook voor kiezen om de STRATO rankingCoach erbij te nemen. De rankingCoach biedt inzicht in de SEO-prestaties van jouw website. Daarnaast helpt het programma je om een gedegen SEO-strategie te ontwikkelen, waarmee je concurrenten te slim af bent.