De belangrijkheid van goede website hosting

Met managed hosting biedt STRATO je eigen webruimte om al je data, zoals je website of database, online te hosten. Het concept is eenvoudig: de webruimte die je bij STRATO huurt, is een gedeelde server in het datacenter van STRATO. Hierdoor worden kostenvoordelen gerealiseerd doordat je de server deelt met andere STRATO klanten. Over de technische zaken hoef jij je geen zorgen te maken. Wij verzorgen het onderhoud en het beheer van de server. Hierdoor heb je tijd over om je je volledig te focussen op jouw project, wat de productiviteit uiteindelijk verhoogt. Door middel van strenge beveiliging en regelmatig onderhoud zorgen wij ervoor dat je gegevens veilig opgeslagen staan op de gedeelde server.

  • Veel webspace en MySQL databases
  • Automatische backups
  • Onderhoud, updates en beveiliging worden verzorgd door STRATO
  • Zeer hoge uptime
  • Tot 12 gratis domeinnamen registreren

Veiligheid en gebruiksgemak staan centraal

Veiligheid en gebruiksgemak staan centraal

Managed hosting van STRATO levert betrouwbare prestaties om bijvoorbeeld websites met hoge bezoekersaantallen te hosten. Zo is er tot 100GB webspace beschikbaar om je online project in goede banen te laten leiden. De STRATO webruimtehosting biedt handige applicaties aan, zoals de populaire CMS systemen WordPress, Joomla! en Drupal. Tevens ondersteunt het hosting platform de expertfeatures zoals Perl, SSH/sFTP en Cronjonbs om je website op een professionele wijze naar jouw wensen in te richten. Veiligheid en beschikbaarheid van je gegevens is onze nummer één prioriteit. Doordat de datacenters van STRATO ISO 27001 gecertificeerd zijn, voldoet STRATO aan de strengste eisen die gesteld worden ten aanzien van data opslag. Hiermee waarborgen wij de optimale dataveiligheid van al je gegevens. Door regelmatige updates van onze servers worden je gegevens beschermt tegen de nieuwste vormen kwaadwillende programma’s en spam.

Naast managed hosting, biedt STRATO op het gebied van hosting nog veel meer mogelijkheden. Geef je de voorkeur aan shared hosting? Of ben je specifiek op zoek naar webwinkel hosting of webmail hosting? Bij ons zit je goed. Ook geven onze deskundigen je graag tips over het optimaliseren van je website; bijvoorbeeld over het verbeteren van de paginasnelheid.