Jouw webwinkel bij STRATO

WEBSHOP NOW
Advanced

Webshop Now Advanced

6 maanden slechts

€ 1

per maand, daarna € 30 / mnd.
Setupkosten: € 0
Prijzen incl. btw

Ontdek de webshops

Succesvolle webshop starten

Er zijn nog steeds veel mensen die een nieuwe webwinkel willen openen. Ook vanwege de huidige economische ontwikkeling (met betrekking tot Corona) is het meer dan logisch om een online business te beginnen. Inmiddels is het heel eenvoudig geworden om een eigen webwinkel te openen. Dankzij de eenvoudige webshop-software heb je geen programmeerkennis nodig. Hieronder lees je wat je moet overwegen als je een online bedrijf wilt starten.


webwinkel in enkele stappen

Webwinkel in enkele stappen

 • 1. De oprichting van een online shop begint natuurlijk met je eigen ideeën en creativiteit. Wat wil je verkopen en hoe?
 • 2. Denk goed na over een relevante en aantrekkelijke naam en domeinnaam voor jouw webshop.
 • 3. Ook raden wij het aan om vooraf een ondernemingsplan voor je webwinkel te schrijven, onder meer om de kosten in de gaten te houden. 
 • 4. Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat je gaat verkopen en op wie je webwinkel is gericht, kun je aan de slag gaan met het webshopdesign. Het is mogelijk de volledige webwinkel in te richten via je browser en je hebt de keuze uit een groot aanbod aan webshopsjablonen en pagina-indelingen. Omdat je geen programmeerkennis nodig hebt, is de webshop-software ook perfect voor nieuwelingen in de online wereld.
 • 5. De volgende stap is het bepalen van de productpresentatie. Door de intuïtieve interface van het productbeheer bespaar je jezelf heel wat tijd.  
 • 6. Het belangrijkste werk begint wanneer de website online staat, namelijk het bekend maken van je webwinkel bij het grote publiek. Ook hier word je ondersteund met partneraanbiedingen en verschillende marketing-apps voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven en de koppeling van social media. Met Google Analytics kun je het gedrag van je bezoekers in oog houden. En met rankingCoach heb je de mogelijkheid om je webwinkel te optimaliseren voor zoekmachines - en daarmee meer klanten aan te trekken!

webdesign template

Webdesign in een handomdraai

Een webwinkel te creëren is intussen veel eenvoudiger geworden en kan snel worden geïmplementeerd. STRATO biedt daarom de nodige hulp waarmee beginners maar ook grote bedrijven een eigen webwinkel kunnen ontwerpen. Onze moderne designtemplates zijn compleet aan te passen met onze online editor, zodat je je kunt onderscheiden van de concurrentie. De templates zijn responsive en dus geschikt voor zowel desktops als smartphones, zodat jouw klanten altijd de optimale versie zien. 

STRATO biedt een compleet pakket en maakt het eenvoudig om je eigen webwinkel te beginnen.

design templates

Verschillende design templates

Categorieën

Categorieën

Marketingopties

Marketingopties


kant-en-klare webwinkel

Voordelen van een kant-en-klare webwinkel

Bij STRATO profiteer je van een goed functionerende webshop, gemakkelijk op te zetten middels ons webshop-CMS, en beschik je over enkele handige marketingtools. Met deze tools kun je bijvoorbeeld het gedrag van de bezoekers van je webwinkel analyseren en op basis hiervan je webwinkel verbeteren.

 • Uitgebreide marketingtools
 • Flexibele betaal- en verzendopties
 • Meerdere tools voor het beheren van de webshop
 • Makkelijke online vormgeving van de webwinkel
 • Optimale veiligheid
 • Geschikt voor mobiel

Mijn Webwinkel

Webshop-pakketten

STRATO webshops zijn geschikt voor zowel kleine, hobbywinkels als voor grootschalige online shops met tot wel 200.000 producten. Bij het beginnen van je webwinkel bepaal je, afhankelijk van je doelstellingen en productaanbod, welk pakket het beste aansluit bij je behoeften. Van het Webshop Now Basic-pakket, voor kleinere bedrijven en beginners, via Webshop Now Advanced tot Webshop Now Pro of Ultimate, waarbij je een professionele webwinkel van formaat kan neerzetten. Alle pakketten beschikken over onbeperkt dataverkeer, veel webspace en e-mailaccounts met je eigen domeinnaam.

Ook kun je met gemak verschillende betaalopties, zoals iDEAL en PayPal, aan je webwinkel toevoegen. Met behulp van de overzichtelijke gebruikersinterface beheer je gemakkelijk je aanbod, klanten en bestellingen. STRATO werkt zonder provisiekosten en de webwinkels zijn reclamevrij, waardoor we de kosten voor jou laag houden en de gebruikerservaring optimaal. 

Om meer kopers aan te trekken en te behouden, kun je jouw producten ook aanbieden op een online marktplaats zoals bol.com of Amazon.

Trouwens, al onze producten zijn optimaal beveiligd, onder meer door SSL-encryptie. Daarnaast nemen wij de software-updates voor je shop voor onze rekening. Zo ben je ervan verzekerd dat je shop altijd veilig is. Dit helpt natuurlijk ook bij het verkrijgen van webshopkeurmerken.

Ontdek de webshops