Jouw webwinkel,
bij STRATO

Jouw webwinkel,
bij STRATO

Onze meerwaarde voor je webwinkel

Online shopping wordt steeds populairder en elke dag besluiten steeds meer mensen om ook hun producten online te verkopen. De STRATO webwinkel biedt een platform zodat je snel en eenvoudig online kunt verkopen. Dit kan voor zowel de beginnende verkoper als de grote professionele online webshop. Onze moderne designtemplates zijn compleet aan te passen met onze online editor zodat ook jij je kunt onderscheiden van de concurrent. De templates zijn geschikt voor zowel de pc als smartphone zodat jouw klant met het meeste gemak toegang heeft tot jouw site. STRATO biedt een compleet pakket en maakt het daarom voor jou eenvoudig om je eigen webwinkel te beginnen.

 • Uitgebreide marketingtools
 • Flexibele betaal- en verzendopties
 • Meerdere tools voor het beheren van de webwinkel
 • Makkelijke online vormgeving van de webshop
 • Optimale veiligheid

Webwinkel

STRATO webshops zijn geschikt voor zowel kleine, persoonlijke winkels als voor grootschalige projecten tot wel 25.000 producten. Bij het beginnen van je webwinkel bepaal je, afhankelijk van je doelstellingen en productaanbod, welk pakket het best aansluit bij je behoefte. Alle pakketten beschikken over onbeperkt dataverkeer, hoge webspace en een eigen email domein met verschillende accounts. De kopers kiezen tussen verschillende betaal- en verzendopties. Met behulp van de overzichtelijke gebruikersinterface beheer je makkelijk je aanbod, klanten en bestellingen. STRATO werkt niet met omzetfees en de webshops zijn reclamevrij. Vanzelfsprekend zijn al onze producten maximaal beveiligd, onder meer door SSL encryptie.


Mijn Webwinkel

Mijn webwinkel: de eerste stappen

De oprichting van een online shop begint natuurlijk met je eigen creativiteit. Denk goed na over een relevante en aantrekkelijke domeinnaam. Nadat je een duidelijk beeld hebt van wat je gaat verkopen en op wie je internetshop is gericht, kun je aan de slag gaan met de webshop design tool. Het is mogelijk de volledige webwinkel in te richten via je browser en je hebt keuze uit een groot aanbod van webshop templates en pagina-indelingen. Doordat je geen programmeerkennis nodig hebt, is STRATO ook perfect voor nieuwelingen in de online wereld.

De volgende stap is het bepalen van de productpresentatie. Door de intuïtieve gebruikersinterface van de catalogusbeheer-tool spaar je heel wat tijd uit. Het moeilijkste deel begint wanneer de website online staat, namelijk het bekend maken van je webwinkel bij het grote publiek. Ook hier word je ondersteund met partneraanbiedingen en verschillende marketingtools zoals nieuwsbrieven, aanbiedingen en Google Analytics.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany