HiDrive data opslag van STRATO

HiDrive data opslag van STRATO

HiDrive aanbiedingen bekijken

Data opslag in de cloud

Als je je gegevens lokaal opslaat, op bijvoorbeeld een externe harde schijf of USB-stick, heeft dit beperkingen. Je opslagmedia kunnen kapot gaan, en je externe harde schijf heb je natuurlijk niet altijd bij je. HiDrive is een vorm van online data opslag in de cloud, waarmee je altijd en overal ter wereld toegang hebt tot jouw bestanden. Vanaf iedere computer met internetverbinding kun je ze opslaan, openen en bewerken. Dit maakt je niet alleen een stuk flexibeler, maar je bestanden zijn bovendien een stuk veiliger opgeborgen. Bij STRATO kun je kiezen uit verschillende data opslag pakketten, waardoor je altijd een passende optie voor jouw doeleinden zult vinden.

 • Voordelige data opslag in de online cloud
 • Uitstekende beveiliging
 • Handige app voor onderweg
 • Keuze uit verschillende data opslag pakketten
 • Automatische en handmatige back-ups

Data opslag

Data opslag via HiDrive

Met HiDrive van STRATO beschik je over een voordelige clouddienst, waarmee je eenvoudig je bestanden online organiseert en beheert. Ook bestanden versturen via internet gaat een stuk gemakkelijker met HiDrive. De kosten van online opslagruimte liggen bij ons laag, in vergelijking met andere aanbieders van data opslag in de cloud. Bij ons ben je bijvoorbeeld voordeliger uit dan bij Dropbox. STRATO HiDrive is compatibel met Mac, Windows en Linux. Bovendien hebben we een handige mobiele app voor onze klanten ontwikkeld, die je in staat stelt ook onderweg (op je smartphone of tablet) snel bij je bestanden te komen. Verder behoren multi-user pakketten, waarbij de rechten per gebruiker ingesteld kunnen worden, tot de mogelijkheden. In tegenstelling tot vele andere data opslag providers, biedt STRATO je zo de kans om als team aan projecten te werken. De grootte van onze HiDrive pakketten varieert van enkele tientallen GB tot duizenden GB. Wat je ook wilt opslaan in de cloud; er is altijd wel een pakket dat aansluit bij jouw wensen op het gebied van data opslag.


De veiligheid van STRATO data opslag

De veiligheid van STRATO data opslag

De beveiliging van onze online opslagruimte heeft de hoogste prioriteit. Daarom maken we in onze datacenters gebruik van de modernste technologieën op het gebied van online data opslag. Deze datacenters worden regelmatig gecontroleerd door de TÜV, de onafhankelijke technische inspectievereniging in Duitsland, en we zijn er trots op het ISO 27001-certificaat te hebben. Zelfs onze gratis apps werken met een SSL-versleutelde dataoverdracht en er wordt regelmatig een back-up gemaakt. Kortom: met HiDrive data opslag van STRATO kun je erop rekenen dat je bestanden veilig opgeslagen zijn.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany