HiDrive data opslag van STRATO

  • Data veilig opslaan in de cloud
  • Overal bij je gegevens
  • Opslagruimte eenvoudig uitbreiden

Data opslag in de cloud

Als je je gegevens lokaal opslaat, bijvoorbeeld op een externe harde schijf of USB-stick, heeft dit beperkingen. Je opslagmedia kunnen kapot gaan, en je externe harde schijf heb je natuurlijk niet altijd bij je. HiDrive is een vorm van online data opslag in de cloud, waarmee je altijd en overal ter wereld toegang hebt tot jouw bestanden. Vanaf iedere computer met internetverbinding kun je ze opslaan, openen en bewerken. Dit maakt je niet alleen een stuk flexibeler, maar je bestanden zijn bovendien een stuk veiliger opgeborgen. Bij STRATO kun je kiezen uit verschillende data opslag pakketten, waardoor je altijd een passende optie voor jouw doeleinden zult vinden.

  • Voordelige data opslag in de cloud
  • Uitstekende beveiliging
  • Handige app voor onderweg
  • Keuze uit verschillende data opslag pakketten
  • Automatische en handmatige back-ups

Data opslag

Data opslag via HiDrive

Met HiDrive van STRATO beschik je over een voordelige clouddienst, waarmee je eenvoudig je bestanden online organiseert en beheert. Ook bestanden versturen via internet gaat een stuk gemakkelijker met HiDrive. Je kunt bijvoorbeeld een bepaalde map met een wachtwoord versleutelen, zodat enkel uitgenodigde gebruikers de opgeslagen bestanden kunnen bereiken. Ook kun je eenvoudig foto's met familieleden en vrienden delen. Verder liggen bij ons de kosten van online opslagruimte zeer laag. Daarnaast zit je bij STRATO niet vast aan bepaalde software of protocollen om bij je bestanden te komen. HiDrive is via een groot aantal protocollen te bereiken, zoals WebDAV, SFTP en SMB. En ben je op zoek naar passende synchronisatiesoftware? HiDrive ondersteunt ook synchronisatieprotocollen zoals rsync. Hierdoor kan je de cloudserver extreem flexibel integreren in je bestaande systemen. Bovendien hebben we een handige mobiele app voor onze klanten ontwikkeld, die jou in staat stelt ook onderweg (op je smartphone of tablet) snel bij je bestanden te komen. 


gebruiker(s)

Eén of meerdere gebruiker(s)

Bij de keuze voor een bepaald HiDrive-pakket speelt ook mee of je van plan bent de online opslagruimte in je eentje te gebruiken (´Single-User´) of met meerdere personen (´Multi-User´). Gebruik je je HiDrive voor een bepaald project en werk je daar samen met een ander aan? Moeten jullie daarvoor vaak allebei dezelfde bestanden raadplegen? Dan is het waarschijnlijk het beste om voor meerdere gebruikersaccounts te kiezen. Wanneer je je bestanden dan opslaat in de cloud, hoef je ze niet meer apart naar de ander te versturen.


De veiligheid van STRATO data opslag

De veiligheid van STRATO data opslag

De beveiliging van onze online opslagruimte heeft de hoogste prioriteit. Daarom maken we in onze datacenters gebruik van de modernste technologieën op het gebied van online data opslag. Onze datacenters worden regelmatig gecontroleerd door de TÜV, de onafhankelijke technische inspectievereniging in Duitsland, en we zijn er trots op het ISO 27001-certificaat te hebben. Zelfs onze gratis apps werken met een SSL-versleutelde dataoverdracht en er wordt regelmatig een back-up gemaakt. Kortom: met HiDrive data opslag van STRATO kun je erop rekenen dat je bestanden veilig opgeslagen zijn.


De voordelen van cloudopslag HiDrive

WordPress Hosting van STRATO: alle voordelen