Op zoek naar betrouwbare website hosting

Hosting aanbiedingen bekijken
  1. Home
  2. Hosting
  3. Betrouwbare webhosting

Het belang van betrouwbare webhosting

Ben je van plan om een eigen site over je hobby te maken of een blog bij te houden tijdens een buitenlandse reis? Of wil je juist een grote webwinkel bouwen? Ben je op zoek naar managed hosting of shared hosting? Betrouwbare website hosting is essentieel, zeker in het geval van een commerciële website. Als je webhosting bijvoorbeeld gedurende enige tijd niet werkt, is de kans groot dat je klanten misloopt. Maar ook als de website wel beschikbaar is, kunnen er nog problemen optreden. Een haperende website kan namelijk tot een vervelende online ervaring leiden en daarmee ook klanten kosten. STRATO levert passende webhosting voor alle soorten websites en maakt daarbij gebruik van de modernste webhostingtechnologieën. Wij doen er alles aan om jouw site altijd bereikbaar en snel te houden. Bovendien bouw je bij ons je eigen homepage tegen lage kosten.

  • Stabiele website hosting
  • Kies zelf de hoeveelheid webspace
  • Handige website tools
  • Meerdere sites in één pakket mogelijk
  • Altijd de nieuwste PHP-versie

Verschillende web hosting pakketten

Verschillende webhostingpakketten

Bij STRATO heb je de keuze uit vijf website-hostingpakketten: PowerWeb Starter, - Basic, - Advanced, - Pro en - Ultimate. Wil je een eigen blog beginnen of eenvoudige website maken? Dan is een Starter of Basic pakket waarschijnlijk perfect. Als je erg veel webspace nodig hebt, of gebruik wilt maken van geavanceerde functies zoals SSH-toegang, dan zijn de grotere pakketten vanaf PowerWeb Advanced interessant. Voor alle webhostingpakketten geldt: onbeperkt dataverkeer is altijd inbegrepen, net als een gratis domeinnaam! Neem eens een kijkje bij de verschillende pakketten en bepaal zelf welke optie het beste aansluit bij de plannen die jij met je website hebt.


Handige applicaties bij je webhostingpakket

Met de Website-apps, die bij al onze webhostingpakketten inbegrepen is, installeer en beheer je op een eenvoudige manier allerlei applicaties voor je website. Kies bijvoorbeeld voor het populaire contentmanagementsysteem WordPress, dat het bouwen van een website heel gemakkelijk maakt en wereldwijd door miljoenen websitebeheerders wordt gebruikt. Alternatieven hiervoor zijn Joomla!, TYPO3 en Drupal; contentmanagementsystemen die ook via de Website-apps te installeren zijn. Naast contentmanagementsystemen kun je ook specifieke applicaties voor webshops, blogs, fotoalbums en fora installeren. Voorbeelden hiervan zijn: Gallery voor het online presenteren van je foto's, phpBB voor het beheren van een forum en Piwik voor het bijhouden van gedetailleerde bezoekersstatistieken. Daarnaast betekent webhosting bij STRATO het zelf kunnen vormgeven van je website. Met professionele programmeertools zoals o.a. MySQL, PHP en Ruby kun je dit bij STRATO realiseren. Verschillende admin-tools, waaronder FTP-toegang, Web-FTP en Shell-toegang via SSH & SFTP, kunnen hierbij ondersteuning bieden.


Webhosting voor WordPress

Webhosting voor WordPress

STRATO biedt ook speciale WordPress-webhosting aan. Net als bij de reguliere webhosting het geval is, heb je hierbij de keuze uit verschillende pakketten: WP Starter, een webhostingpakket voor een kleine website of eenvoudige blog, WP Basic, een webhostingpakket voor een wat grotere website of zakelijke blog, en WP Advanced, waarmee je meerdere grote websites of professionele blogs aan kunt maken. Onze WordPress-webhosting is erop gericht het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om een WordPress-site te bouwen en te beheren. Zo installeer je WordPress in een paar muisklikken, worden back-ups automatisch uitgevoerd en kun je er ook voor kiezen om updates automatisch te laten uitvoeren.


STRATO rankingCoach

Een goede website is één ding, gevonden worden een ander. Bij STRATO bieden we onze klanten de juiste hulp om ervoor te zorgen dat zoekmachines zonder problemen de door STRATO gehoste websites vinden. Met rankingCoach kun je je website optimaliseren voor zoekmachines (zoals Google, Yahoo en Bing). De software geeft je aan welke sleutelwoorden je het beste op je website kunt gebruiken, zodat je voor relevante zoektermen gemakkelijk kunt worden gevonden. Het belang van een goede positie in de zoekmachines voor een succesvolle aanwezigheid op het internet, is niet te overschatten. STRATO rankingCoach helpt je erbij om een sterke strategie op te bouwen en verzekert je van succes.


Gebruiksvriendelijke web hosting

Veiligheid voorop

De beveiliging van klantgegevens staat bij STRATO centraal. We bieden webhosting in Nederland aan, maar onze datacenters staan in Duitsland. In deze datacenters staan uitstekend beveiligde servers, waarop alle gegevens veilig opgeslagen worden. Daarnaast helpt STRATO jou als websitebeheerder om ook zelf je site optimaal te beveiligen. Met onze webhostingpakketten beschik je namelijk over verschillende geavanceerde tools, die ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk controle hebt over de veiligheidsinstellingen van je website. Zo kun je bijvoorbeeld SSL-certificaten gebruiken om het dataverkeer te versleutelen. Wanneer je je website commercieel inzet, is het zelfs noodzakelijk dat de verbindingen naar je website op die manier zijn beveiligd. Verder kun je gemakkelijk instellen welke bestanden of mappen nooit veranderd mogen worden. Zo minimaliseer je de impact van een eventuele aanval op je website. Er wordt bovendien een automatische back-up van je bestanden en database gemaakt, zodat je altijd terug kunt naar een oudere versie van je site.


Gebruiksvriendelijke webhosting

Natuurlijk moet websitehosting vooral betrouwbaar zijn. Let er bij het kiezen van een webhostingpakket echter ook op dat alle diensten gebruiksvriendelijk zijn. Bij de hosting van STRATO hoort een speciaal ontwikkeld controlepaneel, waarmee je de meeste handelingen in een paar muisklikken kunt uitvoeren. Je hebt bijvoorbeeld WordPress binnen een paar minuten geïnstalleerd. Ook domeinherleidingen zijn heel gemakkelijk in te stellen. Kom je toch ergens niet uit? Bel dan gewoon even met één van de webhostingprofessionals van onze klantenservice.


Verhuizen van je huidige web host naar STRATO

Verhuizen van je huidige webhost naar STRATO

Heb je momenteel een andere hostingprovider en overweeg je om over te stappen naar STRATO? Het verhuizen van je website gaat heel gemakkelijk en je betaalt alleen voor de webhosting; de verhuizing zelf kost je niets. Je vraagt bij je huidige webhost of registrar de verhuiscode voor je domeinnaam aan en voert deze code in tijdens of na het bestellen van je webhostingpakket. Wij regelen de rest van de domeinverhuizing voor je.