Betrouwbare website hosting nodig?

Op zoek naar betrouwbare website hosting

Hosting aanbiedingen bekijken

Het belang van goede website hosting

Ben je van plan om een eigen site over je hobby te maken of een blog bij te houden tijdens een buitenlandse reis? Of wil je juist een grote webwinkel bouwen? Betrouwbare website hosting is essentieel, zeker in het geval van een commerciële website. Als je web hosting bijvoorbeeld gedurende enige tijd niet werkt, is de kans groot dat je klanten misloopt. Maar ook als de website wel beschikbaar is, kunnen er nog problemen optreden. Een haperende website kan namelijk tot een vervelende online ervaring leiden en daarmee ook klanten kosten. STRATO levert passende website hosting voor alle soorten websites en maakt daarbij gebruik van de modernste web hosting technieken. Wij doen er alles aan om jouw site altijd bereikbaar en snel te houden. Bovendien bouw je bij ons je eigen homepage tegen lage kosten.

 • Stabiele website hosting
 • Kies zelf de hoeveelheid webspace
 • Handige website tools
 • Meerdere sites in één pakket mogelijk
 • Altijd de nieuwste PHP-versie

Verschillende web hosting pakketten

Verschillende web hosting pakketten

Bij STRATO heb je de keuze uit vijf website hosting pakketten: PowerWeb Starter, -Basic, -Advanced, -Pro en -Ultimate. Wil je een eigen blog beginnen of eenvoudige website maken? Dan is een Starter of Basic pakket waarschijnlijk perfect. Als je erg veel webspace nodig hebt, of gebruik wilt maken van geavanceerde functies zoals SSH-toegang, dan zijn de grotere pakketten vanaf PowerWeb Advanced interessant. Voor alle web hosting pakketten geldt: onbeperkt dataverkeer is altijd inbegrepen, net als een gratis domeinnaam! Neem eens een kijkje bij de verschillende pakketten en bepaal zelf welke optie het beste aansluit bij de plannen die jij met je website hebt.


Gebruiksvriendelijke web hosting

Gebruiksvriendelijke web hosting

Natuurlijk moet website hosting vooral betrouwbaar zijn. Let er bij het kiezen van een web hosting pakket echter ook op dat alle diensten gebruiksvriendelijk zijn. Bij de website hosting van STRATO hoort een speciaal ontwikkeld control panel, waarmee je de meeste handelingen in een paar muisklikken kunt uitvoeren. Je hebt bijvoorbeeld WordPress binnen een paar minuten geïnstalleerd. Ook domeinforwards zijn heel gemakkelijk in te stellen. Kom je toch ergens niet uit? Bel dan gewoon even met één van de web hosting professionals van onze klantenservice.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany