Op zoek naar betrouwbare website hosting

  • Voordelige en goedkope webhosting
  • Het juiste tarief voor jouw behoeften
  • Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding

Betrouwbare en gebruiksvriendelijke webhosting

Ben je van plan om een eigen site over je hobby te maken of een blog bij te houden tijdens een buitenlandse reis? Of wil je juist een grote webwinkel bouwen? Ben je op zoek naar goedkope en voor jouw geschikte hosting? Betrouwbare website hosting is essentieel, zeker in het geval van een commerciële website. Heel simpel: heeft je bedrijf een website, dan bereik je meer (potentiële) klanten. Met een aantrekkelijke website kun je punten scoren bij je bezoekers.

  • Stabiele website hosting
  • Kies zelf de hoeveelheid webspace
  • Handige website tools
  • Meerdere sites in één pakket mogelijk
  • Altijd de nieuwste PHP-versie

Wat je ook nodig hebt, STRATO levert passende webhosting voor alle soorten websites en maakt daarbij gebruik van de modernste technologieën. Wij doen er alles aan om jouw site bereikbaar en snel te houden. Bovendien bouw je bij ons je eigen website tegen lage kosten.

Natuurlijk moet website-hosting vooral betrouwbaar zijn. Let er bij het kiezen van een webhostingpakket echter ook op dat de diensten gebruiksvriendelijk zijn. Met hosting van STRATO beschik je over een overzichtelijke klantenlogin, waarin je de meeste handelingen in een paar muisklikken uitvoert. Je hebt bijvoorbeeld WordPress binnen een paar minuten geïnstalleerd. Ook domeinomleidingen zijn heel gemakkelijk in te stellen.


Verschillende web hosting pakketten

Verschillende webhostingpakketten

Welk pakket is geschikt voor mij? Bij STRATO heb je de keuze uit vijf website-hostingpakketten: PowerWeb Starter, Basic, Advanced, Pro en Ultimate. Wil je een eigen blog beginnen of een eenvoudige website maken? Dan is een Starter of Basic pakket waarschijnlijk perfect. Als je erg veel webspace nodig hebt, of gebruik wilt maken van geavanceerde functies zoals cron jobs, dan zijn de grotere pakketten vanaf PowerWeb Advanced interessant. Voor alle webhostingpakketten geldt: onbeperkt dataverkeer is altijd inbegrepen! Neem eens een kijkje bij de verschillende pakketten en bepaal zelf welk pakket het beste past bij jouw websiteplannen.


Handige applicaties

Handige applicaties bij je webhostingpakket

Met de website-apps, die bij al onze webhostingpakketten inbegrepen zijn, installeer en beheer je op een eenvoudige manier allerlei applicaties voor je website. Kies bijvoorbeeld voor het populaire contentmanagementsysteem WordPress, dat het bouwen van een website heel gemakkelijk maakt. Alternatieven hiervoor zijn Joomla!, TYPO3 of Drupal; contentmanagementsystemen die wij ook als handige 1-klik-installatie aanbieden.

Natuurlijk kun je met webhosting van STRATO je website ook helemaal zelf vormgeven. Veelgebruikte webhostingstandaarden als MySQL, PHP en Ruby worden natuurlijk ondersteund. Verschillende admin-tools, waaronder SFTP-toegang en Web-FTP kunnen hierbij ondersteuning bieden. Met een gratis SSL-certificaat beveilig je je website en voldoe je aan de eisen van de meestgebruikte browsers.


Webhosting voor WordPress

Webhosting voor WordPress

STRATO biedt ook speciale WordPress-webhosting aan. Net als bij de reguliere webhosting het geval is, heb je hierbij de keuze uit verschillende pakketten: WP Starter, een webhostingpakket voor een kleine website of eenvoudige blog, WP Basic, een webhostingpakket voor een wat grotere website of zakelijke blog, en WP Advanced, waarmee je meerdere grote websites of professionele blogs aan kunt maken. Onze WordPress-webhosting is erop gericht het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om een WordPress-site te bouwen en te beheren. Zo installeer je WordPress in twee muisklikken, worden back-ups automatisch uitgevoerd en kun je er ook voor kiezen om updates automatisch te laten uitvoeren.

Naar WordPress hosting

Online marketing tools

STRATO online marketing

Een goede website is één ding, gevonden worden een ander. Bij STRATO bieden we onze klanten de juiste hulp om ervoor te zorgen dat zoekmachines zonder problemen de door STRATO gehoste websites vinden. Met bijvoorbeeld rankingCoach kun je je website optimaliseren voor Google. De software geeft je aan welke keywords je het beste op je website kunt gebruiken, zodat je voor relevante zoektermen gemakkelijk kunt worden gevonden. Het maakt een groot verschil om hoog in de zoekresultaten te ranken. STRATO online marketing tools helpen je erbij om beter gevonden te worden en verzekeren je van succes.


Gebruiksvriendelijke web hosting

Veiligheid voorop

De beveiliging van klantgegevens staat bij STRATO centraal. We bieden webhosting in Nederland aan, maar onze datacenters staan in Duitsland. In deze datacenters staan uitstekend beveiligde servers, waarop alle gegevens veilig opgeslagen worden.
Daarnaast helpt STRATO jou als websitebeheerder om ook zelf je site optimaal te beveiligen. Met onze webhostingpakketten beschik je namelijk over verschillende geavanceerde tools, die ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk controle hebt over de veiligheidsinstellingen van je website. Zo kun je bijvoorbeeld SSL-certificaten gebruiken om het dataverkeer te versleutelen. Wanneer je je website commercieel inzet, is het zelfs noodzakelijk dat de verbindingen naar je website op die manier zijn beveiligd.
Er wordt bovendien een automatische back-up van je bestanden en databases gemaakt, zodat je altijd terug kunt naar een oudere versie van je site.


Verhuizen van je huidige web host naar STRATO

Verhuizen van je huidige webhost naar STRATO

Heb je momenteel een andere hostingprovider en overweeg je om over te stappen naar STRATO? Het verhuizen van je website gaat heel gemakkelijk en je betaalt alleen voor de webhosting; de verhuizing zelf kost je niets. Je vraagt bij je huidige webhost of registrar de verhuiscode voor je domeinnaam aan en voert deze code in tijdens of na het bestellen van je webhostingpakket. Wij regelen de rest van de domeinverhuizing voor je.

Naar hosting aanbiedingen