HiDrive: al je data in de cloud

  • Veilige cloud storage in Europa
  • Gratis software & apps
  • Eenvoudig uit te breiden

HiDrive, de clouddienst voor al je gegevens

HiDrive is de ideale cloud opslagdienst voor al je gegevens. HiDrive is eenvoudig in gebruik en biedt vele praktische mogelijkheden voor al je data. Doordat je gegevens op één centrale plek staan opgeslagen, is het niet meer nodig om externe harde schijven of usb sticks bij je te hebben. HiDrive is de ideale online clouddienst als je privacy belangrijk vindt. Dit bevestigt Europa’s grootste computertijdschrift ’Computerbild’ ook. Uit een vergelijkend onderzoek tussen 10 online clouddiensten is HiDrive namelijk als beste getest!

  • Al je bestanden overal beschikbaar en opgeslagen op één centrale plek
  • Online opslag in ISO-gecertificeerde datacenters
  • Op elk device en besturingssysteem te gebruiken
  • Continue backups van al je bestanden
  • Zeer snelle up- en downloadsnelheden, geen trafficlimiet

HiDrive compatibiliteit

Compatibel met elk device

De online cloudopslag van STRATO werkt op alle gangbare devices en besturingssytemen en kenmerkt zich door de eenvoudige installatie. Met de gratis app’s voor iOS, Android en Windows Mobile heb je onderweg ook altijd en overal toegang tot je bestanden. Je favoriete muziek streamen naar je smartphone of tablet is een van de vele mogelijkheden die de cloud opslag van STRATO biedt!

HiDrive biedt tot wel 5000 GB aan opslagruimte. Hierdoor heb je van al je favoriete foto’s, video’s, muziek en documenten een cloud backup en zijn deze bestanden altijd beschikbaar. Als enige online storage is de clouddienst ook als een echte harde schrijf voor je pc of laptop te gebruiken.

Doordat er meerdere admin- en gebruikeraccounts zijn toe te voegen, is het mogelijk om ook je vrienden, familie of collega’s uit te nodigen. Erg handig wanneer je HiDrive als online foto opslag gebruikt en je vakantiefoto´s met familieleden wilt delen of wanneer je zakelijke documenten wilt versturen.


Veilig opslaan met de synology techniek

Je online backup veilig opslaan met de synology techniek

Met het optionele protocolpakket is HiDrive ook geschikt om een NAS backup te maken. Met synology online backup verzekeren wij een betrouwbare backup van de server en optimale dataveiligheid. Al je gegevens worden automatisch gesynchroniseerd op alle aangesloten devices. Je online backup met synology stel je op elk moment in. Wanneer je per ongeluk een bestand verwijdert, zorgt de back up control ervoor dat een eerdere kopie eenvoudig te herstellen is.


De voordelen van cloudopslag HiDrive

WordPress Hosting van STRATO: alle voordelen