Een domein claimen
of reserveren?

Gemakkelijk en snel je eigen
domein claimen bij STRATO

Nu besparen op je domeinaam

Heb je een idee voor een eigen website en wil je deze binnenkort gaan bouwen? Een domeinnaam verzinnen is dan vaak één van de eerste stappen. Wanneer je eenmaal een geschikte naam hebt verzonnen, kun je het beste ook meteen dit domein claimen; voordat iemand anders het doet! Bij STRATO is het registreren van een domeinnaam eenvoudig en goedkoop. Omdat een domeinnaam maar een paar euro hoeft te kosten, kan je beter je domein claimen of reserveren zodra je een goed idee voor een naam hebt, want morgen zou het al zo kunnen zijn dat iemand anders je domeinnaam heeft weggekaapt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meteen meerdere domeinen te kopen.

Ook als je nog niet bent begonnen met het bouwen van je website, kan je je domein al vastleggen. Je kunt bij STRATO gewoon een domeinnaam kopen zonder hosting. Tot je site klaar is kan je het domein parkeren in een voordelig domeinregistratiepakket; webhosting voor de site kan je altijd later nog regelen als je het echt nodig hebt. Waarom zou je het domein claimen uitstellen, totdat je je website helemaal ontwikkeld en klaar om te uploaden hebt? 

  • Snel en makkelijk je domein claimen
  • Veel domeinen beschikbaar
  • Nieuwe domeinextensies!
  • Ongelofelijk lage prijzen

Domein claimen

Domein claimen: ook voor de toekomst!

Als je ziet dat het door jou gewenste domein nog niet in gebruik is, maar als je weet dat je op den duur dit domein claimen wilt voor je website, doe je er heel goed aan om dit domein alvast te reserveren. Hiermee voorkom je dat iemand anders het domein gaat claimen in de tijd dat jij je website verder ontwikkelt.

Bij STRATO kun je niet alleen eenvoudig een domein claimen, maar kun je bovendien profiteren van de nieuwe "generic top-level domains" (gTLD's). Dit zijn nieuwe domeinextensies die ervoor zorgen dat het domein claimen nog makkelijker gaat, omdat je, als je een domeinnaam gaat bedenken, niet meer beperkt wordt door de gebruikelijk domeinextensies als .com, .nl, .net of .org. Zo zijn er herkenbare domeinextensies als .services, .club of .restaurant en nog veel meer! Hierdoor heb je de kans om een top domein te claimen, die bij een .com of .nl domeinextensie waarschijnlijk al bezet is!

Heb je een geschikt domein geregistreerd? Bij ons kun je ook terecht voor hosting en voor handige software die je helpt bij het bouwen van een website of webshop.

Domeinnaam aanbiedingen bekijken