Het is belangrijk dat je bedrijf of dienst online betrouwbaarheid en professionaliteit uitstraalt. Een domeinextensie die aansluit bij wat jij aanbiedt, kan dan net het verschil maken. Wil jij de website van jouw online dienst voorzien van een domeinnaamextensie die past bij de inhoud? Kies dan bijvoorbeeld voor een .online domein of een .cloud domeinnaam


online domein

Opvallen met een .online of .cloud domein

Uiteraard ben je als online business onderscheidend door de kwaliteit van je dienst. Toch is er meer nodig om er in het overweldigende aanbod van online diensten uit te springen. Dit doe je bijvoorbeeld met het design van je website of door het kiezen van een opvallende domeinnaam. Maar er is nog een manier om tussen de grote hoeveelheid zoekresultaten de aandacht te trekken: door middel van een domeinnaamextensie die past bij de inhoud van je website. Een .online domein of .cloud domeinnaam zijn voorbeelden van domeinen met extensies die aangeven dat jouw website betrekking heeft op een online dienst.


zakelijk

In één oogopslag duidelijk waar je website voor staat

Of je nu op zoek bent naar een extensie voor de website van een webdesignbureau, een CRM-partij of een online betalingssysteem, met een domeinnaam die eindigt op .online is het meteen duidelijk dat het aangeboden product of de aangeboden dienst zich in de online branche bevindt. Een .cloud domeinnaam is juist de perfecte manier om een website voor cloud hosting en andere cloud-gerelateerde diensten herkenbaar te maken, nog voordat men op je link geklikt heeft.


zakelijk

Kortom: een .online of .cloud domeinnaam maakt het verschil

STRATO heeft, naast de welbekende .nl en .com extensies, een breed aanbod aan nieuwe top level domeinen (tld’s). Zo vind je naast het .online domein bijvoorbeeld ook extensies als .events, .blog en .webshop. Met de introductie van de nieuwe tld’s is het een stuk gemakkelijker geworden om je te onderscheiden met een domeinnaam. Wanneer je kiest voor minder gebruikelijke extensies, zoals de .online tld of het .cloud domein, is de kans groter dat de domeinnaam die je in gedachten had nog beschikbaar is. Bovendien verzeker je jezelf van een opvallende domeinnaam, die zich onderscheidt van de rest en potentiële bezoekers helpt jouw site te vinden.


Nieuwe domeinextensies die geschikt zijn voor online diensten:

  • .online
  • .cloud
  • .email
  • .hosting
  • .software
  • .digital
  • .download
  • .host