Carrière

Carrière

OVER STRATO

WIJ STELLEN ONS VOOR

Video fullscreen bekijken
STRATO op YouTube

EXTRA'S

WIJ BIEDEN

Wij doen veel om onze medewerkers te laten zien dat ze gewaardeerd worden. Lees verder om meer te weten welke extra's we te bieden hebben.

Meer informatie

SOLLICITATIETIPS

ZO PAK JE HET GOED AAN

Je hebt een vacature gezien die bij je past en je wilt hierop graag solliciteren? Met de volgende tips vind je snel je weg en vergroot je de kansen om voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd te worden.

Naar de sollicitatietips
  • Vacatures
  • Extra’s
  • Sollicitatietips

Solliciteer bij STRATO! Hier vind je onze vacatures


Customer Care

Extra's bij STRATO

Marisa

Openbaar vervoer, drankjes & gezondheidszorg

Marisa: Ik ga iedere dag met het openbaar vervoer naar mijn werk. En het beste daaraan: mijn abonnement betaalt STRATO.

Drankjes tijdens werktijden zijn gratis. Een paar keer per jaar zijn er acties rondom gezondheidszorg. Voor een onderzoek door een oogarts of een griepprik hoef ik niet zelf te zorgen.

Kristian

Flexible werktijden & medewerkers- pakketten

Kristian: Flexibele werktijden vind ik erg belangrijk: als ik eens vroeg weg moet, ben ik al om acht op kantoor.

Moet ik voor het werk nog snel wat regelen, dan kom ik wat later. Toen ik bij STRATO begonnen ben was ik er erg blij mee dat er voor medewerkers een gratis hostingpakket en korting op servers is.


Gisela

Ongevallen- verzekering & pensioen

Gisela: Ik denk vooruit - daarbij hoort ook dat ik me bezig hou met mijn pensioen. Een particulier pensioen is voor mij een must.

STRATO stelt een pensioenmodel beschikbaar waarbij ik van groepskorting profiteer. En dat niet alleen voor pensioenen: als ik privé of zakelijk een ongeluk mee moet maken, kan ik gebruik maken van de ongevallenverzekering die STRATO voor alle medewerkers heeft afgesloten.

Donald

Bonussen en kinderopvang in de vakantie

Donald: Werk en familie te organiseren is voor mijn vrouw en ik niet altijd gemakkelijk - zeker niet als mijn vier kinderen vakantie hebben.

STRATO biedt in de zomervakantie kinderopvang aan. Omdat we allebei werken is dit voor ons een grote ontlasting. Naast mijn maandloon heb ik ook nog de kans om attractieve bonussen te verdienen.

Sollicitatietips

Je hebt een vacature gezien die bij je past en je wilt hierop graag solliciteren? Met de volgende tips vind je hierin snel de weg en vergroot je de kansen om voor een sollicitatiegesprek uitgenodigd te worden.

De weg van jouw sollicitatie

Jouw sollicitatie wordt in eerste instantie beoordeeld door HRM. Bij gebleken geschiktheid wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling waarna je vervolgens kunt worden uitgenodigd voor een gesprek.

De eerste indruk telt

Jouw motivatiebrief is het eerste contact met STRATO – hierin kun je schrijven waarom juist jij geschikt bent voor de vacature. Wij vinden het bijzonder interessant om te weten waarom jij bij STRATO wilt werken. Lees de informatie over STRATO en de vacature daarom goed door. Heb je talenten of ervaringen die hierbij passen? Vertel ons dan hierover in jouw brief.

Behalve de inhoud telt natuurlijk ook de vorm van je sollicitatie. Lees je documenten voor het versturen goed door, misschien laat je vrienden of familie er nog even naar kijken of er geen spelfouten in voorkomen. Naast jouw sollicitatiebrief, inclusief salarisvoorstelling, ontvangen we tevens graag de diploma's die betrekking hebben op de functie en uiteraard jouw cv.

Je hebt op alle punten gelet en je sollicitatie is compleet? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie die we bij voorkeur in PDF ontvangen.