Altijd een gratis domeinnaam bij STRATO

Wil je een website bouwen en de kosten van je domeinnaam zo laag mogelijk houden? Dan zit je bij STRATO goed. Wij bieden voor elk type website een geschikt hostingpakket aan, inclusief één gratis domeinnaam. Deze hostingpakketten zijn ingedeeld op de verschillende performance-eisen van een website. Zo is het Hosting Starter pakket uitermate geschikt voor kleinere websites die minder performance vragen. Het instappakket biedt zelfs al 10 GB webspace en onbeperkt dataverkeer. Ook bij dit pakket wordt standaard één gratis domeinnaam geleverd. Als je kiest voor een hostingpakket om een website te hosten die meer performance vraagt, is het Hosting Ultimate pakket de ideale oplossing. Dit pakket is geschikt voor veeleisende websites; met een ongekende webspace van 240 GB en 200 GB opslagruimte voor mailboxen is dit het ultieme hostingpakket. Ook voor dit pakket is een domeinnaam registreren gratis.

  • Gratis domeinnaam
  • Tot 240 GB webspace
  • Topbeveiliging met automatische back-up
  • Ondersteuning van alle populaire CMS-systemen
  • Lage setupkosten
  • Onbeperkt dataverkeer

gratis domeinnaam

Domeinnaam is gratis te registreren

Het registreren van een domeinnaam bij STRATO is echt eenvoudig. Als je een domeinnaam hebt bedacht en deze wilt controleren op beschikbaarheid, kan je dit zo vaak doen als je wilt. Dit is volledig gratis. De handige domeinnaamzoekmachine van STRATO is ontworpen om je in één oogopslag de beschikbare domeinen te laten zien. Je kunt zeer snel domeinen op hun beschikbaarheid checken. Hierbij worden direct de populairste domeinextensies gepresenteerd. Met een paar muisklikken voltooi je het registratieproces. Je kunt dus snel een domein registreren!


domeinnaam registreren gratis

Je domeinnaam verhuizen, zonder extra kosten

Een bestaande website of alleen een domeinnaam verhuizen naar STRATO, is zeer eenvoudig. Je profiteert van onze zeer lage prijzen en voordelige pakketvoorwaarden. Je betaalt alleen voor je gekozen hostingpakket, de verhuizing kost niets. Je vindt in onze FAQ-bibliotheek een handleiding met een volledige uitleg over je domeinverhuizing. Ook hierbij geldt dat je één gratis domeinnaam ontvangt.


gratis domein naam

Een hostingpakket met topbeveiliging!

Als je je website bij STRATO onderbrengt voor hosting, profiteer je niet alleen van een gratis domeinnaam maar ook van absolute topbeveiliging. Alle data worden opgeslagen in onze datacenters die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen, om optimale veiligheid en beschikbaarheid van jouw gegevens te garanderen. Onze datacenters zijn gevestigd in Duitsland. Jouw gegevens vallen hierdoor onder de zeer strenge Duitse wetten ten aanzien van privacy en beveiliging. Ook de Duitse keuringsdienst TÜV beoordeelt onze datacenters als uitstekend. Sinds 2004 hebben onze datacenters jaarlijks het ISO 27001 certificaat van deze keuringsdienst gekregen. Ben je dus op zoek naar een goedkope domeinnaam, maar hecht je tegelijkertijd veel waarde aan beveiliging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!