STRATO marketingRadar Website analyseren & online succesvol zijn

  • NIEUW Set-up met behulp van AI
  • Geen voorkennis nodig
  • Incl. online monitoring

STRATO
marketingRadar

Looptijd:

€ 2

per maand
Setupkosten: € 10

€ 1

per maand
Setupkosten: € 0

Alle prijzen incl. btw

Duik in de wereld van online marketing

marketingRadar Tool

Wil je je website beter vindbaar maken? Belangrijke keywords in je teksten integreren? Je concurrentie niet uit het oog verliezen?
Gebruik STRATO marketingRadar en kom te weten hoe je je website kunt verbeteren.

Analyseer je website om de performance te verbeteren

Zoekmachine-zichtbaarheid

Dankzij meerdere analysetools krijg je inzicht in de performance van je eigen website, en de websites van concurrenten. Hiermee kun je maatregelen nemen om je website verder te verbeteren.

Hoe doen jouw keywords het in vergelijking met de concurrentie?
Dankzij een hulpmiddel voor keyword-monitoring houd je tot drie belangrijke keywords in de gaten. Zo zie je meteen voor welke keywords je website nog geoptimaliseerd kan worden.

SEO

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE

Met STRATO marketingRadar optimaliseer je je website met behulp van verschillende analysetools eenvoudig en zonder voorkennis van zoekmachines als Google, Bing en meer.

LOKALE SEO

LOKALE ONLINE MARKETING

Portalen zoals Google Maps, Yelp en Foursquare zijn belangrijke gidsen op internet. Met STRATO marketingRadar word je altijd daar gevonden waar klanten je zoeken.

SOCIAL MEDIA

SOCIALE NETWERKEN

Meer dan een miljard mensen wereldwijd zijn actief op social media. Benut het grote bereik van o.a. Facebook ook voor jouw bedrijf.

Houd de activiteiten van je concurrenten in de gaten

Zie meteen wanneer jij of een concurrent een beoordeling op Facebook of Google ontvangt. Zo behoud je het overzicht en kun je direct op reacties antwoorden.

Ontvang notificaties wanneer een concurrent actief is op social media.
Je beschikt over een uitgebreide rapportage van je zichtbaarheid op internet, ook in vergelijking met je concurrenten. Op basis van benchmarks worden je vermeldingen in zoekmachines, op social media en in online directories beoordeeld. Hiermee kun je gemakkelijk en overzichtelijk je groei in de gaten houden.

marketingRadar concurrentieanalyse

Monitor jouw ranking en die van concurrenten

Wil je weten hoe je website rankt voor een bepaalde combinatie van keywords? Met STRATO marketingRadar krijg je een handig overzicht, waarmee je de ontwikkeling gedurende langere tijd kunt volgen. Ontvang een melding, wanneer jij of een van je concurrenten op internet genoemd wordt.

Overzichtelijke evaluatie

Overzichtelijke evaluatie

Een handig rapport laat je zien op welke plaats je website voor een bepaald keyword rankt. Je positie kun je ook vergelijken met een vorige periode.

Begrijpelijke grafieken

Begrijpelijke grafieken

Overzichtelijke grafieken tonen je hoe je ranking zich heeft veranderd in vergelijking met de week ervoor.

Regelmatige rapportages

Regelmatige rapportages

Deze analyses ontvang je ook als wekelijkse rapportages. Zo mis je geen activiteiten en ben je je concurrenten altijd een stap voor.

STRATO
marketingRadar

Kies je looptijd:

€ 2

per maand
Setupkosten: € 10

€ 1

per maand
Setupkosten: € 0

Standaardprijs per maand € 2 € 1
Setupkosten € 10 € 0
Looptijd 1 maand 12 maanden
Gemakkelijk betalen: iDEAL, automatische incasso of creditcard
Topfeatures
NIEUW Google Ads-campagnes
Weergave van eigen rankings
Monitoring van concurrentie tot 5 concurrenten
Keyword-monitoring tot 3 keywords
Social media-radar
Overzicht van online-directories
Analyses en rapportages
Voorstellen voor optimalisatie
Alle prijzen incl. btw

Veelgestelde vragen

STRATO marketingRadar is een monitoringstool om een begin te maken met online marketing. Hiermee kun je het online succes van je bedrijf vergelijken met je concurrenten. In het overzicht zie je hoe je website bij Google rankt. Daarnaast word je geïnformeerd over nieuwe activiteiten. Zo ben je je concurrentie altijd een stap voor.
In een gepersonaliseerd overzicht houd je je succes op internet in de gaten. Zo zie je onder andere informatie over de zichtbaarheid van je website, online beoordelingen, en rankings voor specifieke keywords. Ook vergelijk je jouw online succes eenvoudig met dat van concurrenten. Daarnaast worden de laatste activiteiten van jou en je concurrenten getoond. Zo kun je direct reageren. Op maat gemaakte analyses en rapportages ontvang je per e-mail op het moment dat belangrijke veranderingen hebben plaatsgevonden.

STRATO marketingRadar laat je zien hoe je je website kunt verbeteren, zodat je een betere ranking krijgt.
Je kunt in STRATO marketingRadar op ieder moment extra features bestellen die je helpen met online marketing. Zo kun je je website voor zoekmachines optimaliseren (SEO), je bedrijf met één klik toevoegen aan belangrijke online directories, of eenvoudig Google Ads-campagnes starten. Al deze maatregelen vergroten je zichtbaarheid op internet, en dus het succes van je bedrijf.
Met STRATO marketingRadar heb je de mogelijkheid vijf concurrenten tegelijkertijd te monitoren. Om een realistische vergelijking te krijgen, is het belangrijk om concurrenten met een vergelijkbare grootte en doelgroep te kiezen.

Je kunt het aantal concurrenten met een upgrade op ieder moment uitbreiden.
Nog meer vragen? Kijk dan eens bij hulp & contact!