Een internationale website met een .com domein

  • Snelle registratie, uitstekende service en lage prijzen
  • Online succesvol zijn begint met je eigen .com domeinnaam

Domeinen
.com

eerste jaar slechts

€ 12

per jaar, daarna € 15/jaar
Prijzen incl. btw

naar .com domeinen

Wereldwijd bekend: .com domein

Het .com top-level domain is het populairste domein ter wereld. Het domein is in 1985 uitgegeven. Sindsdien zijn er meer dan 100 miljoen websites geregistreerd met een .com extensie. Ook voor Nederlandse gebruikers heeft een .com bewezen succesvol te zijn. Na het .nl domein is .com het meest geregistreerde domein in Nederland.

  • Algemeen bekend
  • Snel te registreren
  • Goed geprijsd
  • Veelzijdige domeinextensie

domain voor zakelijk én privégebruik

Voor zakelijk én privégebruik

Een .com domein biedt je de mogelijkheid om een extra internationale dimensie aan je website te geven. Het maakt hierbij niet uit of je je website zakelijk of privé gaat gebruiken. Het voordeel van een .com domein, in vergelijking met veel andere domeinextensies, is dat deze extensie niet aan één geografisch gebied gebonden is en daarom eenvoudig voor meerdere landen of markten kan worden gebruikt. Als je bijvoorbeeld een bedrijfswebsite opricht met een .com domein, hoef je niet voor meerdere landen verschillende domeinnamen te kopen. Hiermee kan een behoorlijke kostenbesparing worden gerealiseerd.


.com domain

De juiste .com domeinnaam

Het is van belang om een domeinnaam te verzinnen die het beste bij jouw website aansluit. Vooral voor zakelijk gebruik verhoogt een goede domeinnaam het succes van je website. Er zijn een paar belangrijke punten om rekening mee te houden. Hoe korter een domeinnaam wordt geschreven, hoe beter. Een kortere domeinnaam wordt beter onthouden en verlaagt de kans op spelfouten. Een domeinnaam die jouw bedrijf beschrijft, is ook van belang. Bezoekers kunnen dan namelijk direct zien waarover de website gaat. Dit zorgt tevens voor een beter zoekresultaat, aangezien veel bezoekers een zoekmachine gebruiken om je product, dienst of bedrijf te vinden. Om je domeinnaam nog beter te optimaliseren voor een zoekmachine, raden we je aan om ook een relevant zoekwoord in de domeinnaam op te nemen. Hierdoor zal een zoekmachine jouw website beter beoordelen.


een .com domain bij STRATO

De voordelen van een .com domein bij STRATO

Vele klanten zijn je al bij STRATO voorgegaan. Met meer dan 1,3 miljoen klanten is STRATO één van de grootste registrars in Europa. Wij bieden betrouwbare internetdiensten aan, tegen zeer concurrerende prijzen. Als je bij STRATO een .com domein registreert, ontvang je een uitgebreid domeinpakket met vele extra features. Zo beschikt een domein standaard over een digitaal visitekaartje en een domeinforward functie, waarmee je bezoekers kunt omleiden naar een webadres naar keuze. Zelf het domein configureren behoort ook tot de mogelijkheden met het DNS-beheer. Hiermee kan je een IP-adres naar keuze aan je domein toekennen.

Wel een internationale uitstraling, maar liever geen .com domein? Dan is het .eu domein een geschikt alternatief. Richt je je juist op een lokale markt? Kies dan bijvoorbeeld voor een .amsterdam domein of een .frl domein.