Je eigen .amsterdam domein registreren

  • Snelle registratie, lage prijzen en uitstekende service

Domeinen
.amsterdam

blijvend

€ 39

per jaar
Prijzen incl. btw

naar domeinen
Je eigen .amsterdam domein

Beter gevonden worden

Het is bij STRATO al jaren mogelijk om domeinnamen te registreren met de klassieke domeinextensies. Denk hierbij aan het kopen van een .nl domein, een .com domein of een .eu domein. Nieuwer is de mogelijkheid om een .amsterdam domeinnaam te registreren. Met een .amsterdam domeinnaam is meteen duidelijk dat je bedrijf of project uit amsterdam komt. Ook zoekmachines kunnen dit waarderen! Met een eigen .amsterdam vergroot je je kansen om de beste ranking bij Google te veroveren. Behalve betere kansen bij Google vergoot je ook de leesbaarheid van je domeinnaam. Omdat er nog maar heel weinig .amsterdam domeinnamen in omloop zijn, is de kans nu nog groot dat je een heel kort en herkenbaar .amsterdam domein kunt registreren. Bij STRATO ook nog eens voor een zeer voordelige prijs!

  • Voordelige prijs
  • Inclusief website forward
  • DNS beheer
  • Geen setupkosten
  • Snelle domeinnaam check

Nieuwe domein-extensie amsterdam

Website forward

Wanneer je een .amsterdam domeinnaam registreert bij STRATO behoort de website forward standaard tot jouw domeinpakket. Hiermee kan je ervoor kiezen om je domein om te leiden naar een website naar keuze. Zo is je website beschikbaar onder meer verschillende URL’s. Naast een .amsterdam domeinnaam vastleggen kun je altijd je pakket van STRATO upgraden naar een pakket met meer mogelijkheden. Het zeer eenvoudig om je volledige website te verhuizen naar STRATO en te laten hosten tegen onze zeer voordelige tarieven. Ook het bouwen van een eigen website of webshop behoort tot de mogelijkheden met onze professionele sitebuilder software.


Domeinnaamcheck

Voor wie is .amsterdam

Het .amsterdam domein is beschikbaar voor iedereen die er eentje wil gebruiken, net zoals bij .nl. Natuurlijk zullen veel Amsterdamse bedrijven dit top-level domain als eerste gaan gebruiken, maar er zijn geen beperkingen opgelegd voor niet-inwoners van Amsterdam. Het .amsterdam domein is perfect voor ieder project met een doelgroep in Amsterdam, of dit nu toeristen, inwoners of festivalgangers zijn. Richt jij je met jouw website op een heel ander deel van Nederland? Misschien is een .frl domein dan wel iets voor jou. Ook dat kun je bij STRATO registreren.