Wil jij een domeinnaam die zich richt op Friesland?

  • Eenvoudig een .frl domein registreren bij STRATO
  • Lokaal nog beter gevonden worden

Zet jouw site op de kaart met een .frl domein

Heb je een speciale band met Friesland en wil je die naar voren laten komen in het adres van je website? Registreer dan een domeinnaam met .frl extensie. Met een .frl domein maak je namelijk meteen duidelijk waar je vandaan komt of wie je doelgroep is. Verkoop je bijvoorbeeld Fryske dúmkes? Of ben je de eigenaar van een horecagelegenheid in Friesland? Dan kun je met een .frl domein direct laten zien waar je voor staat. Controleer meteen of je favoriete domeinnaam nog beschikbaar is.

  • Domeinnaam specifiek gericht op Friesland
  • Lage registratiekosten
  • Inclusief domeinforward
  • Nog veel .frl domeinen beschikbaar
  • Friese leestekens gebruiken

Gebruik nu de gratis domein check en controleer de beschikbaarheid van je gewenste domein:


frl nieuwe domeinnamen

Veel nieuwe domeinnamen mogelijk

Wanneer je op dit moment een domeinnaam met een klassieke extensie wilt registreren, zoals .com, .eu of .nl, is de kans groot dat de door jouw gekozen domeinnaam al bezet is. Een domeinnaam gericht op Friesland kan dan uitkomst bieden. Net als het .amsterdam domein, is het .frl domein nog niet zo lang geleden op de markt gebracht. Veel domeinnamen zijn nog vrij wanneer je ze combineert met deze nieuwe domeinextensies.

Daarnaast biedt een .frl domeinnaam extra mogelijkheden met betrekking tot het gebruiken van leestekens. Je kunt namelijk alle tekens uit de Friese taal gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in je domein met .frl extensie het woord ´Fryslân´ te verwerken, in plaats van ´Fryslan´.


frl domeinnamen

Gevonden worden met een .frl domeinnaam

Door een .frl domeinnaam te registreren, maak je duidelijk dat je bent gevestigd in Friesland of daar actief bent. Doordat je domeinnaam specifiek op Friesland gericht is, straalt deze uit dat je een autoriteit bent op dit gebied. Internetgebruikers die een lokale dienstverlening zoeken, zullen eerder geneigd zijn om in de zoekresultaten op jouw website te klikken.


frl domeinpakket

Meer dan alleen een .frl domeinnaam

Wanneer je bij STRATO een .frl domein registreert, krijg je naast een specifiek op Friesland gerichte domeinnaam ook meteen een uitgebreid domeinpakket. Met dit pakket kun je onder andere je domein omleiden naar een andere website, een digitaal visitekaartje instellen en je DNS-records beheren. Verder kun je naast je .frl domeinnaam ook meteen een mail- of hostingpakket te bestellen. Zo kun je met je Friese domeinnaam ook e-mailadressen aanmaken of een website bouwen.

Domeinnaam aanbiedingen bekijken