Wil jij een domeinnaam die zich richt op Friesland?

  • Eenvoudig een .frl domein registreren bij STRATO
Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Zet jouw site op de kaart met een .frl domein

Heb je een speciale band met Friesland en wil je die naar voren laten komen in het adres van je website? Registreer dan een domeinnaam met .frl extensie. Met een .frl domein maak je namelijk meteen duidelijk waar je vandaan komt of wie je doelgroep is. Verkoop je bijvoorbeeld Fryske dúmkes? Of ben je de eigenaar van een horecagelegenheid in Friesland? Dan kun je met een .frl domein direct laten zien waar je voor staat. Controleer of je favoriete domeinnaam nog beschikbaar is en registreer vervolgens je eigen .frl domein. Of je nu een blog wilt bijhouden, een webshop wilt starten of een site voor je eigen bedrijf wilt bouwen; door een .frl domeinnaam te registreren zet je je site in Friesland op de kaart!

  • Domeinnaam specifiek gericht op Friesland
  • Lage registratiekosten
  • Inclusief domeinforward
  • Nog vele .frl domeinen beschikbaar
  • Friese leestekens gebruiken

frl nieuwe domeinnamen

Vele nieuwe domeinnamen mogelijk

Wanneer je op dit moment zou proberen een domeinnaam met een klassiek top-level domain te registreren, zoals een .com domein, een .eu domein of een .nl domein, is de kans groot dat de door jouw gekozen domeinnaam al bezet is. Een domeinnaam gericht op Friesland kan dan uitkomst bieden. Net als het .amsterdam domein, is het .frl domein nog niet zo lang geleden op de markt gebracht. Veel domeinnamen zijn nog vrij wanneer je ze combineert met deze nieuwe domeinextensies.

Daarnaast biedt een domeinnaam met .frl extensie extra mogelijkheden met betrekking tot het gebruiken van leestekens. Voor een .frl domeinnaam kun je namelijk alle tekens uit de Friese taal gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in je domein met .frl extensie het woord ´Fryslân´ te verwerken, in plaats van ´Fryslan´.


frl domeinnamen

Gevonden worden met een .frl domeinnaam

Door een .frl domeinnaam te registreren, maak je duidelijk dat je actief bent op de Friese markt of wilt laten zien wat Friesland te bieden heeft. Doordat je domeinnaam specifiek op Friesland gericht is, straalt deze uit dat je een autoriteit bent op dit gebied. Dat zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten van Google terecht zult komen.

Hoe meer mensen gebruik maken van een .frl domeinnaam, hoe relevanter Google dit gaat vinden en hoe beter je wordt gevonden in de zoekmachine. Zijn je concurrenten alsnog beter te vinden in zoekmachines? Overweeg dan eens gebruik te maken van rankingCoach. De STRATO rankingCoach analyseert je website en laat je precies zien welke stappen je kunt ondernemen om je site op dit vlak te optimaliseren.


frl domeinpakket

Meer dan alleen een .frl domeinnaam

Wanneer je bij STRATO een .frl domein registreert, krijg je naast een specifiek op Friesland gerichte domeinnaam ook meteen een uitgebreid domeinpakket. Met dit pakket kun je onder andere je domein omleiden naar een andere website, een digitaal visitekaartje instellen en je DNS-records beheren. Verder kun je ervoor kiezen om naast je .frl domeinnaam ook meteen een hostingpakket te bestellen.

Een hostingpakket zorgt ervoor dat je na je domeinnaamregistratie direct je website online kunt zetten. Alle webhostingpakketten van STRATO hebben uitgebreide features en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, waardoor je er altijd één vindt die aansluit bij jouw project. Of je nu wilt beginnen met bloggen over Friesland, of al een uitgebreide webshop hebt; bij STRATO ben je aan het juiste adres voor alles wat er bij het maken en beheren van een website met .frl domein komt kijken.