Domeinnaam reserveren en doorlinken

  • Gemakkelijk je website doorlinken bij STRATO
Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Een website maken of doorlinken

Bij STRATO kunnen niet alleen beginnende websitemakers terecht voor een aantrekkelijk en goedkoop domein. Ook als je al in het bezit bent van een website en graag een extra domein wil registreren, kun je bij STRATO terecht! Vanaf dat domein kun je dan je website doorlinken.


Website doorlinken

Jouw voordeel bij STRATO

Het is natuurlijk mogelijk dat je niet helemaal van begin af aan hoeft te beginnen met je website, maar dat je ergens anders al een website hebt opgebouwd. Toch kan een nieuw webdomein in dat geval interessant voor je zijn, als je je website wil doorlinken. Bij het website doorlinken voeg je aan een bestaande website een website domein toe, zodat je site via meerdere domeinen te vinden is. Je website is dus niet meer alleen via het oorspronkelijke webdomein te benaderen, maar door het website doorlinken ook via een ander webdomein, of andere webdomeinen. Door middel van het website doorlinken, maak je het je bezoekers een stuk makkelijker om je website te vinden. Je website is op dat moment namelijk via meerdere domeinnamen te bereiken. De bezoekers zullen op deze manier minder snel een fout maken in het webdomein, waardoor ze niet bij de juiste website terecht komen. Bovendien is het makkelijker om een website te onthouden, als deze door middel van het website doorlinken via meerdere webdomeinen te raadplegen is.


Makkelijk je website doorlinken

Makkelijk je website doorlinken

Bij STRATO profiteer je niet alleen van een uitstekende, professionele service, zeer scherpe prijzen en een groot aanbod in webdomeinen, maar van nog veel meer. Zo bieden we bij STRATO ook nieuwe domeinextensies aan! Met deze nieuwe domeinextensies worden er nieuwe kansen gevormd voor beginnende websitemakers, maar ook voor websitebeheerders die hun website willen doorlinken. Bovendien kun je met je domeinextensie al iets zeggen over de inhoud en het karakter van je website. Heb je bijvoorbeeld een site voor je hotel, dan kun je in de toekomst kiezen voor een domeinextensie als .hotel. Of in het geval van een webshop, kun je kiezen voor de domeinextensie .shop. Deze nieuwe domeinextensies zullen de verhoudingen op het web waarschijnlijk flink doen opschudden, omdat er nu zoveel nieuwe sterke domeinen beschikbaar komen! Dit biedt ook voor mensen die al in het bezit zijn van een webdomein en een website veel mogelijkheden voor het website doorlinken of voor een redirect. Zo kunnen bijvoorbeeld mensen met een bestaande website een extra domein reserveren en op deze manier ook via een tweede nieuw, sterk domein gevonden worden. Controleer snel of je favoriete domeinnaam nog beschikbaar is met onze domeinchecker. Ben je al in het bezit van een website en wil je je domeinnaam en hosting bij STRATO onderbrengen of je domein verhuizen? Bij STRATO is het allemaal mogelijk.