Het webshop CMS van STRATO

  • Ook zonder technische kennis een webshop opzetten!
Webshop aanbiedingen

Een webshop ontwerpen met een webshop CMS

Vraag je je ook wel eens af: hoe maak ik een webshop? Zeker voor beginnende webwinkeliers is het alles behalve eenvoudig om een professionele webshop op poten te zetten. Vaak zijn er een grote hoeveelheid programmeerkennis en -ervaring nodig om je webshop helemaal naar je hand te kunnen zetten. Dit is dan ook de reden dat er vaak specialisten ingehuurd worden om dit te doen. Aan de andere kant zou het ook prettig zijn om zelf de controle over de webshop te hebben en hem eventueel naar persoonlijke voorkeuren aan te passen. STRATO biedt daarom een mooie oplossing in de vorm van een webshop CMS en online toepassingen die het ook voor mensen zonder veel programmeerkennis mogelijk maken om een succesvolle webwinkelier te zijn!

  • Webshop CMS en online toepassingen
  • Geen grote programmeerkennis vereist
  • Standaard ruimte voor 200.000 producten
  • Software installeren niet nodig
  • Gratis professionele support

webshop cms

Webshop CMS en online toepassingen

Met gebruiksvriendelijke software en een soort webshop CMS (content management system) beschik je over een nagenoeg kant-en-klare webshop, die je toch nog helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Zo kun je uit een grote hoeveelheid templates kiezen, die je vervolgens kunt personaliseren. Dit is erg prettig voor beginnende webwinkeliers, die niet met een witte pagina willen beginnen, maar met een webshop CMS dat al meteen functioneert (en eventueel alleen nog optisch aangepast hoeft te worden). Maar niet alleen in het begin is zo’n webshop CMS handig. Ook later kun je simpel andere ontwerpen proberen, zonder de hele structuur van de webshop op de schop te gooien. Bovendien hoef je voor het ontwerpen en aanpassen van je webshop geen webshop software te installeren op je computer; met de webshop builder kun je online je webshop maken. Je hoeft alleen maar in je internetbrowser naar STRATO web toepassing te gaan en je kunt aan de slag! Buiten het feit dat je geen dure, zware software hoeft te installeren, kun je dit webshop CMS en de online toepassingen van STRATO in principe op iedere computer met een internetbrowser gebruiken.


webshop cms

Verschillende pakketten

Met het webshop CMS kun je niet alleen eenvoudig je webshop vormgeven, maar ook juist de inhoud overzichtelijk beheren. Zo biedt het Webshop Now Basic pakket van STRATO standaard al ruimte aan 200.000 producten in je webshop. Je kunt ook kiezen voor de pakketten Advanced, Pro of Ultimate. In deze pakketten profiteer je van interessante extra mogelijkheden, zoals het aanbieden van kortingsbonnen of het koppelen van productportalen. Zo kun je je producten ook aanbieden op websites als Marktplaats, eBay of Amazon.