Kosten van je webshop laag houden?

  • Kies voor een webshoppakket van STRATO
Webshop aanbiedingen

Tegen lage kosten een webshop starten

De afgelopen jaren is de omzet die resulteerde uit verkoop via webshops enorm gestegen. Of het nu gaat om mobiele telefoons, keukenapparatuur of auto’s: vrijwel alles wordt gekocht en verkocht via internet. Daarom kiezen retailers ervoor om ook een webshop te starten. Bovendien is het voor mensen die nog niet eerder een eigen winkel gehad hebben nu relatief eenvoudig om te beginnen met het verkopen van producten. Dit komt mede doordat de eerste kosten van een webshop lager liggen dan de uitgaven die bij het opzetten van een fysieke winkel komen kijken. Wil jij ook graag een eigen webwinkel starten? Dan wil je de kosten van die webwinkel natuurlijk zo laag mogelijk houden. Wie graag een goedkope webwinkel wil opzetten, zit bij STRATO goed. Wij bieden tegen lage kosten verschillende webshoppakketten aan, die ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn.

  • Tegen lage kosten een webshop
  • Gratis domeinnaam
  • Ook geschikt voor mobiel
  • Geen provisiekosten
  • Deskundige ondersteuning

kosten webshop

De kosten van een webwinkel bij STRATO

Door de diverse pakketten die we aanbieden, ben je bij STRATO altijd verzekerd van een webshop op maat. Wellicht vraag je je af: wat kost een webshop precies? De kosten van je webshop zijn mede afhankelijk van het pakket dat je kiest. Voor elk pakket geldt een standaardprijs, waar eventueel nog de setupkosten van je webshop bij komen. Met ons goedkoopste pakket kun je al een webwinkel starten met maar liefst 200.000 producten. Voor veel kleine en middelgrote bedrijven biedt dit goedkope webshoppakket daarom voldoende mogelijkheden. Verder krijg je er een gratis domeinnaam bij, zodat je zelf kunt bepalen onder welke naam je webshop online te vinden is. Een extra voordeel: bij STRATO worden de kosten van je webwinkel niet hoger wanneer je deze zonder reclame wilt hebben. Al onze webshops zijn namelijk standaard reclamevrij. Twijfel je nog? Bij ons kun je je webshop gedurende de eerste dertig dagen uitproberen met de geld-terug-garantie.


Webshop kosten

Handige extra tools voor je webshop

Zonder extra kosten worden de webshoppakketten van STRATO geleverd met handige tools die je helpen om je webshop succesvoller te maken. Omdat het voor een webshop essentieel is dat mogelijke klanten je gemakkelijk online kunnen vinden, bieden wij verschillende marketingtools voor het verbeteren van je zichtbaarheid op het internet. Zo beschik je over een SEO-tool, waarmee je je webshop optimaliseert voor je vindbaarheid in zoekmachines. Je kunt er zo voor zorgen dat je hoger in de zoekresultaten eindigt wanneer mensen bepaalde, voor jouw webshop relevante, trefwoorden invoeren. Naast de SEO-tool zijn er diverse andere features die je webshop aantrekkelijker maken. Denk aan socialmediakoppelingen, RSS-feeds en een zoekfunctie. Ook kun je gemakkelijk nieuwsbrieven versturen vanuit je shopsysteem. Kortom: naast de lage kosten, is een webwinkelpakket van STRATO ook nog eens zeer compleet!