Webshop en ecommerce

  • Met STRATO regel je het goed
Webshop aanbiedingen

De handel in beweging

De manier van handel drijven heeft de afgelopen decennia drastisch andere vormen aangenomen. Dit nieuwe tijdperk krijgt vaak verschillende namen zoals E-business of Ecommerce. Ecommerce staat voor Electronic commerce. Ecommerce heeft de wereld van de handel veel voordelen gebracht. Zo is het voor kopers makkelijker geworden om aankopen te doen, doordat bijvoorbeeld digitaal betaald kan worden en doordat men niet noodzakelijk naar een fysieke winkel hoeft te gaan om een product te kopen. Verder hebben kopers met dank aan het internet toegang tot een veel groter (vrijwel wereldwijd) productaanbod. Denk hierbij aan websites waarop producten verhandeld worden, zoals eBay. De webshop is een vorm van B2C Ecommerce (Business-consumer). Omdat in het tijdperk van Ecommerce geen fysieke winkel nodig is om je producten tentoon te stellen en te verkopen, en omdat het niet duur is om een eigen webshop te beginnen, is het voor bijna iedereen mogelijk om een onderneming te starten en producten of diensten aan te bieden. STRATO biedt voor alle mensen met webshop-ideeën aantrekkelijke pakketten; de ideale basis voor een professionele webshop!

Een webshop via STRATO:

  • Makkelijk starten in de wereld van Ecommerce
  • Niet gebonden aan een vaste locatie
  • Programmeerkennis en -ervaring niet noodzakelijk
  • Gratis webshop tips van onze klantenservicemedewerkers
  • Vele betaalmethodes mogelijk, waaronder iDEAL

ecommerce

Het aanbod van STRATO

Je wilt graag online verkopen zonder eBay of Marktplaats te gebruiken? Hoewel er doorgaans een behoorlijke hoeveelheid technische kennis en ervaring (op het gebied van programmeren) noodzakelijk is om een webshop te starten, biedt STRATO oplossingen aan om het voor iedereen mogelijk te maken om tot wereld van Ecommerce toe te treden. Met de online software van STRATO bouw je in no-time een indrukwekkende webshop. Zo hoef je niet per se met een lege pagina te beginnen, maar kun je kiezen uit een ruime hoeveelheid templates. Dit zijn sjablonen voor webshops die voor een groot deel al functioneren, maar die je nog naar wens kunt aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld zelf de kleuren uitkiezen en foto's aan je online shop toevoegen. De online webshop builder is zo ontworpen, dat de gebruiker zo veel mogelijk functionaliteit aan zijn webshop kan toevoegen, maar dat de interface tegelijkertijd zo gebruiksvriendelijk mogelijk is.


ecommerce

Flexibiliteit

Een ander groot voordeel van de software van STRATO, naast het feit dat het zeer gebruiksvriendelijk is, is dat het online software is. Dit betekent dat de software in principe vanaf iedere pc met internetverbinding werkt en je dus je webshop overal en op ieder tijdstip kunt aanpassen. Het kopen en installeren van dure, zware software voor het ontwikkelen van een website is dus niet nodig. Daarnaast ben je zeer flexibel, doordat je niet gebonden bent aan een vaste locatie.