Een kant en klare webshop bij STRATO

  • Je webshop bij STRATO openen is eenvoudig
Webshop aanbiedingen

Toegankelijk via het web

Tegenwoordig wordt een steeds groter deel van de verkopen via internet en de kant en klare webshop gedaan. Nog niet zo lang geleden zag de wereld van het ondernemen er compleet anders uit. Vroeger was het bijvoorbeeld simpelweg een voorwaarde, dat je een pand had voor je winkel. Alleen op deze manier konden klanten in contact komen met jou en je aanbod aan producten. Dit betekende echter wel dat het beginnen van een eigen zaak niet voor iedereen weggelegd was, omdat doorgaans het benodigde startkapitaal een onoverkomelijke drempel vormde. De overgang die we nu meemaken, van de traditionele, ‘fysieke’ winkel naar de kant en klare webshop, heeft de wereld van de handel flink opgeschud. Dat heeft onder meer met de kosten van een webwinkel te maken; een kant en klare webshop opzetten hoeft helemaal niet duur te zijn.

  • Maak je eigen professionele webshop
  • Lage maandelijkse kosten
  • Geen programmeerkennis noodzakelijk
  • Gebruiksvriendelijk webshop CMS
  • Handige marketingtools

kant en klare webshop

Voordelen van de webshop

De webshop heeft ervoor gezorgd dat het in principe voor iedereen mogelijk is om een eigen winkel te beginnen. Je (potentiële) klanten kunnen immers je producten online bekijken en vergelijken. Hiervoor is een pand niet meer perse nodig. Kortom, de komst van de kant en klare webshop heeft het voor de consument veel voordelen gehad, maar heeft het vooral ook voor veel mensen mogelijk gemaakt om een eigen onderneming te starten. En een einde van deze groei is nog niet in zicht. Zorg ervoor dat je erbij bent en maak je eigen webshop!


maak je eigen webshop

Maak je eigen webshop in een handomdraai

”Maak je eigen webshop” klinkt voor veel mensen waarschijnlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Want: hoe begin je een webshop? Welke rechtsvorm is van toepassing voor jouw webshop? En hoe kun je bijvoorbeeld zaken zoals voorraadbeheer in goede banen leiden? Vaak heb je veel kennis en ervaring op het gebied van websites en webshops maken nodig, om überhaupt een kant en klare webshop te kunnen maken. Niet alleen programeerkennis is een vereiste, want je hebt normaal gesproken ook geavanceerde en dure webshop software nodig. Bij STRATO wordt het je echter een stuk makkelijker gemaakt. Met de handige webshop builder van STRATO zet je in een handomdraai een kant en klare webshop in elkaar! Verder kun je bij STRATO ook profiteren van hulpmiddelen die je helpen je klanten optimaal te bedienen en je concurrenten beter af te zijn. Zo kun je met de marketingtools een handig overzicht krijgen van de tijd die de bezoekers van je webshop in je webshop doorbrengen, welke producten het meeste bekeken worden en hoeveel van bezoekers van je webshop ook een aankoop in je winkel doen. Dit is slechts één van de hulpmiddelen die je helpen, om jouw stap in de wereld van het online shoppen zo succesvol mogelijk te maken met je eigen kant en klare webshop. Maak je eigen webshop dus bij STRATO en begin vandaag nog met verkopen!