Een sterk webshop design
maak je met STRATO

Webshop aanbiedingen bekijken

Een sterk webshop design

Hoewel er niet simpelweg een gouden formule is om jouw webshop tot een succesvolle webshop te maken, kun je de dingen die je wél zelf in de hand hebt optimaliseren. Naast de technische optimalisatie (bijvoorbeeld voor zoekmachines: webshop SEO) is het belangrijk om genoeg aandacht te geven aan het webshop design. Het webshop design kan namelijk grote invloed hebben op het gedrag van de bezoekers van je webshop, bijvoorbeeld de tijd die ze in je webshop doorbrengen en hoeveel bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot een aankoop.

 • Gebruiksvriendelijke interface voor webshop design
 • Ruime hoeveelheid templates
 • Geen programmeerkennis vereist
 • Goedkoop je eigen webshop
 • Ondersteuning voor o.a. iDeal

webshop design

Voordelen van STRATO voor je webshop design

STRATO maakt het ook voor webwinkeliers zonder veel kennis van of ervaring met het maken van een webshop design mogelijk om een goed functionerende webshop te ontwerpen. Met behulp van online software en een webshop cms die zo gebruiksvriendelijk mogelijk werken kun je snel een webshop op poten zetten, maar deze op ieder gewenst moment naar eigen voorkeuren aanpassen. Dit is onder andere mogelijk door het grote aantal webshop templates waaruit de gebruiker kan kiezen. Hiermee hoef je niet met een leeg bestand of een lege pagina beginnen, maar kun je een bestaand webshop design, dat al voor een groot deel met je uiteindelijke wensen voor het webshop design overeenkomt, alleen nog maar op bepaalde punten aan te passen. Zo creëer je in een handomdraai een kant-en-klare webshop. Omdat de design editor helemaal online werkt, hoef je geen software te installeren.


webshop design

Waar moet je op letten?

Bezoekers kunnen afzien van een aankoop in je webshop als je webshop design er amateuristisch uit ziet, of niet naar behoren functioneert. Een webshop design moet in ieder geval goed werken (een duidelijke structuur waarin de bezoeker zijn weg kan vinden) en er netjes uit zien, om het vertrouwen van de online shopper te kunnen krijgen. Simpele zaken zoals de achtergrond van het webshop design en de keuze voor bepaalde lettertypes kunnen de sfeer van de webshop in z’n geheel al bepalen. Verder is de manier waarop de producten worden gepresenteerd van belang voor de ervaring van het webshop design. In bijvoorbeeld webshops voor kleding is het van groot belang, dat er voldoende afbeeldingen (uit verschillende standpunten) van het kledingstuk zijn en dat deze in detail te zien zijn. Om de aankoop te doen is het uiteraard belangrijk dat de bestelknop duidelijk zichtbaar en niet te verwarrren is met andere knoppen in het webshop design. De online shopper moet zo goed mogelijk weten waar hij of zij aan toe is.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany