Snel een professionele webwinkel

  • Met de webshop builder - Programmeerkennis niet nodig
Webshop aanbiedingen

Iedereen kan instappen

Ben je nog niet bekend met het maken van websites, laat staan webshops? Maar wil je wel graag een onderneming met een webshop beginnen, of een webshop als aanvulling op je bestaande onderneming starten? STRATO helpt je hierbij. Met de gebruiksvriendelijke webshop builder maak je een vliegende start. Hiermee beschik je over een nagenoeg kant-en-klare webshop, zodat jij je op de inhoud kunt concentreren. Zo kun jij je als winkelier volledig richten op je producten en op je klanten, maar profiteer je wel van alle voordelen die een webshop met zich meebrengt. Zoek hier het passende webshop pakket en maak je eigen professionele webshop met de webshop builder van STRATO!

  • Binnen no time je eigen webshop
  • Gebruiksvriendelijke webshop builder
  • Handige video-uitleg
  • Keuze uit meerdere webshop pakketten
  • Geen programmeerkennis nodig

webshop builder

Voordelen van de webshop builder van STRATO

Met de webshop builder van STRATO is het voor iedereen mogelijk om een webshop te maken die niet alleen goed werkt, maar er bovendien goed uit ziet! Doorgaans heb je hier veel kennis over het ontwikkelen van webshops voor nodig, en vaak moet je ook nog dure webshop software aanschaffen. Bij STRATO hoeft dit niet. Met onze webshop builder kun je een groot deel aan ons over laten. Wij doen namelijk al het programmeerwerk achter de schermen voor je!


webshop layout

Handige video-uitleg

Het proces van het opzetten van je webshop bestaat uit een aantal stappen. Wanneer je gebruik maakt van het webshop CMS van STRATO, is het kiezen van een ontwerp voor je website layout één van deze stappen. Hierbij kun je bijvoorbeeld bepalen op welke positie in de webshop layout je de navigatie dient te hebben. Als je dit gedaan hebt, kun je een keuze maken uit een aantal webshop layout sjablonen of templates. Deze sjablonen zijn door STRATO ontworpen en bevatten alle belangrijke elementen van een webshop. Bovendien wordt in zo’n webshop layout sjabloon al een voorstel gedaan voor zaken als kleurencombinaties en lettertypes. Uiteraard kun je het webshop design uiteindelijk nog helemaal naar je hand zetten, maar de webshop builder maakt de eerste stappen op deze manier een stuk makkelijker. Verder word je in de webshop builder ook ondersteund door handige video tutorials. Dit zijn video’s waarin bepaalde stappen even voor je worden verhelderd. Met STRATO maak je eenvoudig de leukste webshops!