Maak gratis een webshop bij STRATO

eerste maand gratis met Webshop Now Basic

De eerste maand gratis met Webshop Now Basic

Als je op het punt staat je eerste webshop op te starten, wil je als beginnende ondernemer waarschijnlijk niet meteen diep in de buidel tasten. De kans is daarom groot dat je voor een gratis webshop kiest. Met ons integrale pakket Webshop Now Basic krijg je alles wat je maar nodig hebt als starter – en je hoeft de eerste maand helemaal niet te betalen. Zo kun je rustig wennen aan ons systeem en gebruik maken van onze veelzijdige features om te zien of ze je bevallen. Na de eerste maand kost het slechts 10 euro per maand. Dat is natuurlijk niet volledig gratis, maar je krijgt een stuk meer dan bij volledig kosteloze webshops. Hieronder vertellen we je meer over de voordelen van Now Basic en waarom het verstandig is om een kleine investering te doen.

Een aantal pluspunten van Webshop Now Basic:

  • Geen opstartkosten
  • Eerste maand gratis
  • 30 dagen geld-terug-garantie
  • Veel verschillende designopties
  • Responsive design
  • Een eigen domeinnaam

Dit is het pakket dat we aanbevelen voor beginnende en kleine online ondernemers. Zodra je onderneming groter is geworden en je behoeften zijn veranderd, kun je desgewenst overstappen op Webshop Now Advanced, Pro of Ultimate.


Gratis of goed: de voor- en nadelen van een gratis webshop maken

Er zijn aanbieders die beweren dat je geheel gratis een webshop kunt runnen. Maar vergis je niet: ook bij zogenaamde gratis webshops geef je op den duur toch geld uit, soms zelfs voor de meest essentiële functies. Meestal heb je te maken met allerlei haken en ogen. En als er een keer iets misgaat, krijg je niet de ondersteuning die je nodig hebt.

Met een geheel gratis webshop kun je vaak maar een beperkt aantal producten aanbieden. En meestal heb je geen eigen domeinnaam, zodat de naam van de hosting provider in de URL voorkomt. Of je krijgt ongewenste reclame op je site, wat niet zo professioneel overkomt. Bedenk wat voor indruk het totaalplaatje op jouw klanten maakt: een aantrekkelijk ogende en feilloos functionerende webwinkel straalt vertrouwen uit. Dat kan echt het verschil maken, zeker als het gaat om een eerste kennismaking van de klant met jouw webshop. Gebruiksvriendelijkheid, perfecte laadsnelheid, veiligheid en flexibiliteit in de betaal- en verzendmethoden maken dat de klant sneller geneigd is om terug te komen.

Een volledige gratis webshop versus Webshop Now Basic:

Gratis webshop STRATO Webshop Now Basic
Je webshop bevat reclame die je niet kunt verwijderen Geen reclame
De naam van de webshosting provider staat in de URL: ‘jouwwebshop.webhosting-provider.nl Eigen domeinnaam
Beperkt aantal producten Maximaal 200.000 producten
Beperkte betaal- en verzendmethoden Standaard betaal- en verzendmethoden: o.a. factuur of PayPal en de mogelijkheid om individuele klant-, factuur- en bestelnummers te genereren
Weinig mogelijkheden qua design Alle templates en extra designopties uit ons assortiment
xtra betalen voor essentiële functies Essentiële functies inbegrepen bij de prijs

Meestal geldt:

wanneer de webshop een beetje begint te lopen, zul je toch geld moeten gaan uitgeven. Ons advies voor beginnende online ondernemers is daarom om het in één keer goed te doen. Met ons pakket kun je een volledig uitgeruste webshop gratis maken en die vervolgens tegen een aantrekkelijke prijs beheren. Met onze 30 dagen geld-terug-garantie loop je geen enkel risico!


Het ideale pakket voor starters

Bij STRATO hebben we aan alles gedacht wat je nodig hebt als je een beginnend ondernemer bent en een succesvolle webwinkel wilt beginnen. Met Webshop Now Basic kun je:

  • meerdere betaal- en verzendmethoden toevoegen, handig als je bijvoorbeeld een kleding webshop wilt beginnen
  • je webshop met al je profielen op social media verbinden
  • verschillende nieuwe functies toevoegen via de App Store, maak bijvoorbeeld gebruik van STRATO rankingCoach voor zoekmachine-optimalisatie
  • een officieel keurmerk van Trusted Shops aanvragen en bij goedkeuring toevoegen aan je webshop

Ongeacht welk pakket je kiest, we garanderen dat de webshop aan alle wettelijke vereisten voldoet en bovendien veilig is dankzij een eigen SSL-certificaat.


eigen webshop maken

Simpel en effectief je eigen webshop maken

Dankzij onze gebruiksvriendelijke templates voor webshops heb je geen enkele voorkennis of ervaring nodig om je webshop in elkaar te zetten. Allereerst kies je een design uit onze grote hoeveelheid aan templates, die allemaal responsive zijn. Dat wil zeggen dat ze op ieder mogelijk beeldscherm – desktop, tablet of smartphone – perfect worden weergegeven. Daarna kun je beginnen met het toevoegen van je producten en de bijbehorende afbeeldingen. Voor je het weet begint je nieuwe webshop vorm te krijgen en kun je de eerste klanten in je webshop ontvangen!

Meteen naar Webshop Now Basic

Veelgestelde vragen over gratis webshops

Er zijn wel degelijk aanbieders waar je gratis een kleine webshop kunt runnen. Helaas heb je daar te maken met beperkingen, en moet je vaak toch betalen voor de meest basale zaken zoals een e-mailpostvak of de nodige opslagruimte. Bij STRATO profiteer je met het instappakket Webshop Now Basic van talrijke opties voor het maken, beheren en optimaliseren van je webshop. We brengen geen opstartkosten in rekening, bovendien is de eerste maand gratis.
Het antwoord op deze vraag is heel simpel: alleen een computer met internet. Dankzij onze eenvoudige software vergt het bouwen van een webshop geen enkele voorkennis of technische vaardigheden. Je hoeft geen verstand te hebben van programmeren. Ook worden er geen speciale eisen aan je computer gesteld: de software voor je webshop is geheel online beschikbaar. Kies een design uit dat past bij jouw webwinkel, voeg afbeeldingen en productbeschrijvingen toe en geef zo stap voor stap je online assortiment vorm.