webshop templates

Eenvoudig een webshop starten met een webshop template

Wanneer je bijvoorbeeld een webshop laat maken door een ontwerpbureau, zijn de kosten vaak erg hoog. Als je gebruik maakt van STRATO Webshop zijn de kosten van je webwinkel laag en voorspelbaar, daarnaast heb je veel vrijheid om zelf aanpassingen te verrichten aan je webshop. Niet alleen bespaar je veel kosten op het gebied van webshop design, maar zijn allerlei modules, zoals een betaal- en voorraadsystemen standaard inbegrepen in de webshop templates van STRATO. Hiervoor betaal je dus geen extra ontwikkelingskosten.


Het belang van een een goed ontworpen website

De webwinkel software van STRATO kenmerkt zich door haar eenvoud: via het internet log je in en kan je alle aanpassingen verrichten aan je eigen webshop. Zo ook de vormgeving. Naast een weloverwogen marketingstrategie, is het uiterlijk van een webshop zeer belangrijk. Met een professioneel vormgegeven webshop, laat je een betrouwbare indruk achter op jouw klanten. Bezoekers van je website stellen het zeer op prijs dat de webshop een mooi uiterlijk heeft en gebruiksvriendelijk is. De webshop templates van STRATO voldoen aan deze eisen. Je hebt de volledige vrijheid om het het uiterlijk van je webshop aan te passen.

  • Professionele vormgeving
  • Online je webshop inrichten
  • Volledig aan jouw wensen aan te passen
  • Inclusief de belangrijkste modules

webshop template

Je eigen webshop inrichten zoals jij dat wilt

De webshop templates van STRATO geven je de volledige vrijheid om het uiterlijk van de gekozen templates naar jouw wensen aan te passen. De design templates pas je eenvoudig naar jouw wensen aan. Met een paar muisklikken verander je snel en eenvoudig lettertypes, kleurstellingen en de pagina-indeling. Met de ingebouwde kleuren- en design manager wordt je hierin ook ondersteund. Dit programma helpt je om kleuren en pagina-indelingen op elkaar af te stemmen en geeft handige suggesties voor kleuren die goed bij elkaar passen. Hiermee kun je echt een unieke eigen webwinkel beginnen, die zich onderscheidt van jouw concurrenten.