Domeinnaamregistratie bij STRATO

Domeinnaamregistratie bij STRATO

Domeinnaam aanbiedingen bekijken

Domeinnaamregistratie in een handomdraai

Wanneer je een website maakt, is de domeinnaamregistratie vaak één van de eerste stappen die je zet. STRATO heeft jarenlange ervaring op het gebied van domeinen, hosting en andere internetservices. Domeinnaamregistratie is bij ons voordelig en simpel, en je hebt daarbij de keuze uit honderden domeinextensies. Bovendien beschik je, wanneer je bij ons een domeinnaam laat vastleggen, meteen over handige gratis features, zoals de domeinforward-functie.

 • Eenvoudige domeinnaamregistratie
 • Lage registratiekosten
 • Gratis telefonische klantenservice
 • Uit te breiden met o.a. een hostingpakket
 • Keuze uit honderden domeinextensies

domeinnaamregistratie

Meer dan alleen domeinnaamregistratie

Bij een domeinnaamregistratie ontvang je een uitgebreid domeinpakket. Zo leveren wij al onze domeinen met een website-doorstuurfunctie. Hiermee stuur je heel eenvoudig al het bezoekersverkeer door naar een ander adres. Wij bieden daarnaast een handige tool om de belangrijkste DNS-instellingen van een domeinnaam te configureren. Hiermee stel je bijvoorbeeld het IP-adres in voor het domein. Bovendien kun je ervoor kiezen om bij je domeinnaam registratie meteen andere STRATO-diensten aan te vragen. Zo kun je de hosting van een nieuwe of bestaande website bij STRATO onderbrengen of je eigen website bouwen met de professionele STRATO Sitebuilder. Al deze extra services werken zonder problemen met elkaar en zijn tegen voordelige tarieven te bestellen.


en nie domein

Klassieke en nieuwe domeinen

Domeinen met extensies als .nl, .eu en .com beschouwen wij als  ‘klassieke’ domeinen. Sinds de opkomst van het internet zijn deze domeinen wereldwijd miljoenen keren geregistreerd voor allerlei soorten websites. Doordat deze domeinen veelvuldig gebruikt worden, is het vaak lastig om nog domeinnamen te registreren met een klassieke extensie. Daarom zijn er, en worden er nog steeds, nieuwe domeinen geïntroduceerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld domeinnamen kopen met extensies als .tips, .club of .land. Naast het feit dat veel domeinnamen weer beschikbaar worden met de nieuwe extensies, bieden deze extensies nog een groot voordeel. Je hebt nu de mogelijkheid om bij je domeinnaam registratie te kiezen voor een extensie die jouw website beschrijft. Voor de websitebezoeker is het dan direct duidelijk waarover je website gaat of welke producten of diensten je aanbiedt. Als je voor domeinnaam registratie bij STRATO kiest, profiteer je van de voordelen die de nieuwe domeinextensies bieden; je hebt de keuze uit maar liefst honderden verschillende extensies!


domeinregistratie in een handomdraai

Domeinnaamregistratie in een handomdraai

Heb je een geschikte domeinnaam in je hoofd en wil je graag meteen deze domeinnaam registreren? Dan kun je met onze domeinnaamchecker nagaan of de door jouw verzonnen naam nog beschikbaar is voor domeinnaamregistratie. De zoekmachinefunctie op onze website is ontworpen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het domein dat jij graag wilt bemachtigen voer je in in de zoekbalk. Hierbij is het niet nodig om het ‘www.’-onderdeel steeds opnieuw in te vullen. Dit gaat volledig automatisch, zodat je snel je gewenste domeinen kunt controleren op beschikbaarheid. Het kiezen van de juiste extensie is ook eenvoudig. Wij hebben een top-10-onderdeel toegevoegd, waarmee je de 10 populairste domeinextensies direct overzichtelijk gepresenteerd krijgt. Als je eenmaal het juiste domein hebt gevonden, selecteer je dit met de gewenste extensie en plaats je het domein in je winkelmandje. De daadwerkelijke domeinnaam registratie en het betaalproces wijzen zich dan vanzelf. Ga ook meteen na of je gebruik wilt maken van een hostingpakket of van onze sitebuilder; deze diensten kun je dan tegelijk met de domeinnaam registratie aanvragen.

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany