Op zoek naar webshop tips?

Webshop aanbiedingen bekijken

Goede webshop tips

De komst van de e-commerce biedt veel nieuwe kansen voor winkeliers, maar brengt toch ook onzekerheden met zich mee. Want hoe begin je een webshop, waar moet je aan denken en wat zijn goede webshop tips. Veel beginnende webwinkeliers vragen zich dingen af, zoals “waar moet ik op letten?”, “wat zijn goede webshop tips?” en “zijn er nog valkuilen waarvoor ik moet oppassen?”. Voor deze webwinkeliers zijn de webshop-pakketten van STRATO een uitkomst. Met de software, ondersteuning en webshop tips van STRATO zorg je ervoor dat je een sterk fundament voor je webshop opbouwt en dat je altijd een goed overzicht over je webshop houdt. Doe er ook je voordeel mee!

 • Online verkopen zonder eBay of Marktplaats
 • Webshop geschikt maken voor mobiele apparaten
 • Handige marketingtools
 • Professionele hulp en webshop tips
 • Van 300 tot liefst 25.000 producten

webshop tips

De hulpmiddelen van STRATO

De webshop-pakketten en webshop tips zijn echter niet alleen voor beginnende webwinkeliers bedoeld. Ook voor de gevorderde webwinkeliers kunnen de webshop-aanbiedingen, webshop tips en de handige hulpmiddelen van STRATO zeer interessant en bruikbaar zijn. Zo bieden wij een gebruiksvriendelijke online sitebuilder. Wanneer je je webshop hiermee gaat bouwen, beschik je over vele templates die als basis voor je site kunnen dienen. Tegelijkertijd heb je met de sitebuilder genoeg vrijheid om je webshop naar eigen smaak aan te passen en bijvoorbeeld zelf gekozen foto's voor je online shop te gebruiken. Verder bieden we geavanceerde hulpmiddelen en marketingtools om het gedrag van de bezoekers van je webshop te analyseren. Op deze manier kun je bijvoorbeeld in een oogopslag zien hoeveel tijd de bezoekers in je webshop doorbrengen en of ze tot koop overgaan aan de hand van gedetailleerde statistieken.


webshop tips

Webshop tips voor de betalingsprocedure

Omdat tegenwoordig een aanzienlijk en groeiend deel van het internetverkeer (inclusief aankopen in webshops) door middel van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones plaatsvindt, is het belangrijk om in acht te nemen, hoe je webshop er op deze apparaten uit ziet. STRATO ondersteunt je en geeft je webshop tips om je webshop geschikt te maken voor mobiele apparaten. Met behulp van de Mobile preview kun je namelijk testen hoe je webshop layout op mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones, getoond wordt. Naast het tentoonstellen van je producten in je webshop, is een ander belangrijk aspect de betalingsprocedure. STRATO maakt het eenvoudig om je webshop te koppelen aan de bekende en gebruikelijke betalingsmethodes, waaronder iDEAL en PayPal. Deze online betalingsmethodes zijn voor de meeste online shoppers bekend en zo kunnen je klanten vertrouwd de betaling in je webshop afronden. Met de webshop tips en ondersteuning van STRATO voer je al je webshop ideeën uit!

 • Gecertificeerde veiligheid

  Gecertificeerde veiligheid
 • Beste hostingbedrijf

  Beste hostingbedrijf
 • MKB Best Choice

  MKB Best Choice
 • Professionele support

  Professionele support
 • Hosted in Germany

  Hosted in Germany