Breng iedereen op de hoogte van de laatste updates met een .news extensie

Of je nu een nieuwsblog bijhoudt, een digitale krant runt of eigenaar bent van een persbureau, met een extensie als .news, .today, .media en .press weten bezoekers wat ze op jouw website kunnen verwachten. STRATO biedt een ruime keuze aan domeinnaamextensies, zodat je altijd de passende domeinnaam voor jouw website kunt vinden. Hiermee geef je niet alleen een signaal af naar potentiële bezoekers; je springt er met een bijzondere domeinnaamextensie ook uit in het grote online aanbod.


.news extensie

Laat jouw blog of online krant eruit springen met een .news of .today domein

Het internet is het perfecte medium om nieuws met zoveel mogelijk mensen te delen. Maar hoe zorg je er nu voor dat mensen ook daadwerkelijk jouw blog of online krant lezen? Het kiezen van een domeinnaam die opvalt en past bij de inhoud van de website, is een goede manier om eruit te springen in het overzicht met zoekresultaten. Maar het vinden van een perfecte domeinnaam, die bovendien nog beschikbaar is, is niet altijd even gemakkelijk.

Gelukkig bieden nieuwe domeinnaamextensies als .news, .today, .media en .press uitkomst. Deze nieuwe top level domeinen (tld’s), die in het teken staan van nieuws, zijn allemaal te registreren bij STRATO. Ze maken het mogelijk om domeinnamen te claimen die in combinatie met klassieke domeinextensies al niet meer beschikbaar zijn, en zorgen ervoor dat je je kunt onderscheiden in het overweldigende aanbod aan websites.


nieuwe domeinen nieuws

Hoger in de zoekresultaten met een relevante extensie als .media of .press

Een ander voordeel van het gebruik van een relevante domeinnaamextensie als .news, .today, .media of .press, is dat het meer doelgerichte bezoekers aantrekt, die waarschijnlijk ook langer op je website blijven. De extensie geeft immers al een indicatie van wat er op de website te verwachten valt. Google beloont deze relevantie met een hogere ranking. Een hogere score in de zoekresultaten leidt er vervolgens weer toe dat mensen jouw website nog gemakkelijker weten te vinden. Naast .news zijn er nog vele andere extensies geschikt voor verschillende bedrijven of diensten, zoals .online, .party en .academy.


nieuwe domeinen .news

Nieuwe domeinextensies voor nieuws-gerelateerde websites:

  • .news
  • .today
  • .media
  • .press

Al deze domeinnamen kunnen bij STRATO eenvoudig besteld worden. Check direct of het door jou gewenste domein nog beschikbaar is.