Of je nu een professionele eventplanner bent of een feestelijke website wilt creëren voor je bruiloft of verjaardag, STRATO heeft de juiste domeinnaamextensies voor je. Een .party domein of .events domeinnaam brengt de bezoeker van je website direct in een feeststemming. Bovendien spring je er, in het grote aanbod, met een .party of .events domein zonder twijfel uit.


events

Maak met een .party domeinnaam een feestelijke eerste indruk

Zowel voor een persoonlijke als zakelijke website is het belangrijk dat de domeinnaam van je site de beoogde indruk achterlaat bij de bezoeker. Een belangrijk onderdeel van de domeinnaam is een passende extensie. Organiseer je evenementen, of wil je een event promoten, dan is het .events domein de perfecte match voor je website. Voor het onder de aandacht brengen van een specifiek feest of als party organizer, is .party natuurlijk de perfecte extensie. Maar ook voor de cateraar en fotograaf van het event heeft STRATO de juiste extensies. Met een .food, .news of .fotografie domein spring je er uit binnen je vakgebied.


party

Help potentiële klanten of feestgangers jouw site te vinden

Voor mensen die zoeken naar een eventplanner, een bepaald evenement of een specifiek feest, geven de domeinnamen .party en .events al direct een indicatie dat ze de juiste website op het spoor zijn, nog voordat ze de site openen. Zo help je potentiële klanten of feestgangers al een eind op weg. STRATO is hét adres voor het kiezen en registreren van de juiste domeinnaam voor je website. We bieden namelijk honderden nieuwe top level domeinnamen (tld’s) aan, waarmee jouw domeinnaam zich direct onderscheidt van het overige aanbod. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een .webshop, .online of .business extensie. Bovendien kun je er bijna zeker van zijn dat de domeinnaam die jij in gedachten hebt met een .events tld of .party domein nog beschikbaar is.


Nieuwe domeinextensies die geschikt zijn voor feesten en evenementen:

  • .party
  • .events
  • .bar
  • .pub
  • .club
  • .dance
  • .fun
  • .show

Wees er snel bij en geef je website een passende en feestelijke uitstraling met één van de bovenstaande extensies. De domeinnamen kunnen bij STRATO eenvoudig besteld worden.