Domeinnaam en hosting voordelig regelen bij STRATO

Domeinhosting en domeinextensies

Domeinhosting en domeinextensies

Eén van de voordelen van het kiezen voor een domeinnaam en hosting bij STRATO, is dat je gebruik kunt maken van honderden nieuwe domeinextensies, de zogenaamde nieuwe top level domains (TLD´s). De klassieke domeinextensies, zoals .nl, .com en .eu, bestaan inmiddels al jaren. Hierdoor zijn er ook al vele miljoenen domeinnamen bezet.

Tijdens het regelen van een domeinnaam en hosting voor een nieuw project blijkt vaak dat de gewenste .-nl of .com-domeinnaam al bezet is. Met een nieuwe extensie kan je favoriete domein weer beschikbaar zijn. Kies uit vele duidelijk herkenbare extensies jouw gewenste domeinnaam. Er komen iedere maand nieuwe mogelijkheden bij!

  • Voordelige domeinnaam en hosting
  • Groot aanbod aan domeinextensies
  • Gratis je website doorlinken
  • Gratis je domein verhuizen
  • Extreem veel webspace

Domeinnam en hosting

Voordelige domeinnaam en hosting bij STRATO

Met een domeinnaam en hosting van STRATO maak je een goede start met je website. Bij STRATO weten we namelijk dat het bij goede domeinhosting niet alleen aankomt op de prijs, maar vooral op de kwaliteit van de hosting.

Stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn voor ons het allerbelangrijkst. We maken bij STRATO daarom gebruik van technologieën, die ervoor zorgen dat je website ook bij hoge belasting gewoon beschikbaar blijft. Regel je domeinnaam en hosting via STRATO en profiteer van onze lage prijzen. Je domeinnaam en hosting naar STRATO verhuizen kost overigens niks! Het enige wat je nodig hebt wanneer je je domeinnaam wilt verhuizen, is een code van je huidige provider.


Nieuwe top level domeins

Meer helderheid met nieuwe top level domains

Met de nieuwe top level domains is het mogelijk om voor gewenste domeinen, die in de gebruikelijke extensies al bezet zijn, een vrije domeinnaam en hosting aan te vragen met een nieuwe domeinextensie. Deze nieuwe extensies geven je niet alleen meer vrijheid en mogelijkheden; ze geven ook meer duidelijkheid over de inhoud van de website. Als je voor je onderwijsorganisatie domeinhosting aanvraagt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een .academy extensie.

Hiermee kan iemand die op het internet surft, zonder de website te openen, al direct aan de URL zien dat het hier om een onderwijsgerelateerde pagina gaat. Of als je domeinhosting aanvraagt voor je café of restaurant, kun je een domein bestellen met de domeinextensie .restaurant. Hierdoor is voor de internetsurfer al meteen duidelijk wat het thema of onderwerp van de website is. Doe nu de domeinnaamcheck en vraag domeinnaam en hosting aan voor het door jou gewenste domein. Word ook domeinnaam eigenaar met STRATO!