Online bestanden synchroniseren met HiDrive van STRATO

  • Data synchroniseren naar de cloud
  • Eenvoudig in te stellen
  • Altijd & overal toegang

HiDrive
1 TB

6 maanden slechts

€ 0,50

per maand
daarna € 5 / mnd.
Setupkosten: € 0

Cloud storage aanbiedingen bekijken

Alles online synchroniseren

Met HiDrive van STRATO kun je snel en makkelijk online bestanden synchroniseren. Dit kunnen documenten, spreadsheets zijn, maar ook media zoals foto’s, video’s en muziek. Online je bestanden synchroniseren heeft veel voordelen ten opzichte van een extern opslagmedium zoals een USB-stick of een externe harde schijf. Je beschikt met onze cloudopslag als het ware over een extra harde schijf online. Online bestanden synchroniseren met HiDrive van STRATO; doe er ook je voordeel mee!

  • Snel bestanden synchroniseren
  • Altijd in de laatste versie van een bestand werken
  • Geen USB-stick meer nodig, apps voor onderweg
  • Gemakkelijk bestanden online delen met anderen
  • Rsync synchronisatie mogelijk

HiDrive als externe schijf inzetten

Waarom online bestanden synchroniseren?

Veel mensen, die niet hun bestanden synchroniseren op HiDrive, zullen de situatie wel herkennen: je bent op je kantoor bezig met een belangrijk document of in een spreadsheet, maar je hebt het nog niet helemaal af kunnen maken. Daarom zou je graag thuis verder werken aan dit bestand. Veel mensen slaan dan op het kantoor het bestand op een USB-stick op (of kopiëren het) en nemen deze USB-stick vervolgens mee naar huis. Hier steken ze dan de USB-stick in hun eigen pc of laptop en werken verder aan het bestand. Maar om later (bijvoorbeeld de volgende dag) met het bijgewerkte bestand verder te kunnen werken, moet de USB-stick opnieuw meegenomen worden.

Het bijgewerkte bestand kan dus alleen met behulp van de USB-stick worden geopend, om er vervolgens in te kunnen werken. Anderen kiezen ervoor elke keer hun bestanden te verzenden via e-mail, wat lastig kan zijn wanneer je een groot bestand wilt versturen. STRATO heeft voor dit probleem, het op verschillende locatie werken aan hetzelfde document, een passende oplossing in de vorm van HiDrive. Hiermee kun je heel eenvoudig online je bestanden synchroniseren, zonder dat je steeds iets mee moet nemen (zoals een USB-stick of externe harde schijf). Bovendien hoef je geen bestanden te versturen wanneer je online bestanden wilt delen met familieleden, vrienden en collega´s. Maar online bestanden synchroniseren met HiDrive van STRATO biedt nog veel meer voordelen!


Je bestanden altijd en overal beschikbaar

Je bestanden altijd en overal beschikbaar

Verder ben je met HiDrive niet meer aan een of twee pc’s, of aan een extern opslagmedium gebonden om de bestanden te benaderen. Je kunt je bestanden synchroniseren en in principe overal ter wereld, op iedere pc met een internetverbinding openen. Door het online bestanden synchroniseren met behulp van HiDrive van STRATO werk je altijd in de meest actuele versie van een bestand. Wil je niet alleen op een pc, maar ook onderweg aan je laatste bestand werken en je bestanden synchroniseren? Dat kan! Voor HiDrive biedt STRATO namelijk ook een handige mobiele app aan, voor op je tablet of smartphone. Een bijkomend voordeel van HiDrive: door je bestanden op te slaan in de cloud, heb je meteen een backup online staan.