Eenvoudig een NAS backup maken bij STRATO

  • Back-up van je NAS in de cloud
  • Ondersteuning van rsync
  • Veilige opslag in de EU

HiDrive
1 TB

6 maanden slechts

€ 0,50

per maand
daarna € 5 / mnd.
Setupkosten: € 0

HiDrive aanbiedingen bekijken

Maak een NAS backup bij STRATO

Wellicht ben je al bekend met HiDrive van STRATO, de meest veelzijdige vorm van cloud storage. Maar wist je dat je met HiDrive ook gemakkelijk bestanden kunt synchroniseren van je NAS (Network Attached Storage) naar je HiDrive? Deze synchronisatie-mogelijkheid kan heel voordelig zijn. Net als bij NAS opslag is het bij een backup online handig als meerdere mensen er gebruik van kunnen maken. De HiDrive pakketten van STRATO bieden optioneel ondersteuning voor meerdere gebruikers, waarbij iedere gebruiker zijn eigen privémap heeft, maar ook veilig bestanden met andere gebruikers kan delen. Dit is ideaal voor bedrijven, in het bijzonder voor teams waar veel samengewerkt wordt aan dezelfde bestanden.

  • Overal je bestanden raadplegen
  • Eenvoudig een NAS backup maken
  • Synology cloud backup mogelijk
  • Handige mobiele app
  • Altijd een backup online

NAS Backup synchroniseren

Synchroniseren met je NAS opslag

Iedereen die gebruik maakt van een NAS server doet er goed aan tevens een NAS backup te maken. Om dit te begrijpen, willen we je graag eerst uitleggen wat NAS opslag inhoudt. Vrijwel alle huishoudens beschikken tegenwoordig over meerdere pc’s, laptops en/of tablets. Om dezelfde bestanden op al deze apparaten te kunnen gebruiken, kan er gebruik worden gemaakt van NAS opslag. Dit is een centraal opslagmedium dat je aansluit op je eigen netwerk. Vervolgens kun je zelf kiezen welke bestanden je wel en niet op de NAS server zet. Het gaat hier vaak om bestanden als fotoalbums, films en muziekcollecties. Terwijl je tot voor kort afhankelijk was van USB-sticks en externe harde schijven om deze bestanden op iedere pc, laptop of tablet in huis te kunnen gebruiken, kiezen veel huishoudens tegenwoordig voor NAS opslag. Met HiDrive van STRATO kun je met rsync heel makkelijk je NAS opslag met je HiDrive synchroniseren. Op deze manier heb je een backup online en kun je niet alleen thuis op iedere pc bij je bestanden, maar ook op andere plekken via je HiDrive. Om van rsync gebruik te kunnen maken heb je naast HiDrive ook het optionele pakket met extra verbindingsprotocollen nodig.


Back up online met HiDrive van STRATO

Maak een back up online met HiDrive van STRATO

Buiten het feit dat HiDrive van STRATO heel makkelijk te synchroniseren is met je NAS opslag, biedt deze vorm van cloud opslag nog veel meer mogelijkheden. Het opslaan, raadplegen en versturen van allerlei soorten bestanden is met HiDrive een fluitje van een cent. Ook van grote bestanden heb je in een handomdraai een back up online. Je hebt altijd en overal toegang tot deze back up online en kunt bovendien gemakkelijk bestanden delen. Hierbij profiteer je voortdurend van de hoge kwaliteit van onze datacenters. Bij STRATO hechten we veel waarde aan de stabiliteit en veiligheid van onze diensten. Om die reden maken we in onze datacenters altijd gebruik van de laatste en meest geavanceerde technologieën. Tot slot is STRATO ook een erg voordelige optie; we zijn bijvoorbeeld goedkoper dan Dropbox.