Deel je bestanden veilig online

  • Bestanden eenvoudig uploaden
  • Beveiliging met wachtwoord
  • Per link delen met familie & vrienden

HiDrive
1 TB

6 maanden slechts

€ 0,50

per maand
daarna € 5 / mnd.
Setupkosten: € 0

Cloud storage aanbiedingen bekijken

Snel online bestanden delen met onze HiDrive

HiDrive van STRATO kent talloze voordelen. Online bestanden delen gaat razendsnel en gemakkelijk, je hebt meer schijfruimte en de bestanden zijn overal ter wereld te raadplegen. Bovendien ben je met de HiDrive van STRATO niet beperkt door de limiet van bijvoorbeeld een e-mailbericht, als je online bestanden wilt delen. Met dataopslag in de cloud via HiDrive kun je een onbeperkt aantal mappen of bestanden online delen, door middel van een deellink. Ideaal als je een groot bestand wilt versturen!

  • Ruim aanbod cloud storage pakketten
  • Eenvoudige online bestanden delen
  • Onbeperkt aantal mappen delen
  • Geen USB-stick of externe harde schijf nodig
  • Automatisch bestanden synchroniseren

HiDrive

Waarom de HiDrive?

Als je bijvoorbeeld de bestanden van een project waar je samen met iemand aan werkt met je collega wilt delen, of foto’s en video’s van een vakantie of feest met familie en vrienden wilt delen, hoef je geen USB-stick of externe harde schijf meer mee te geven of bestanden te versturen via e-mail. Je uploadt de bestanden naar je HiDrive-cloudopslag en stuurt diegenen met wie je de bestanden wilt delen simpelweg een HiDrive-link. Hiermee hebben ze toegang tot de bestanden. Je kunt zelfs nog een wachtwoord toevoegen aan de map, zodat je zeker weet dat de bestanden alleen gezien worden door diegenen voor wie ze bedoeld zijn. Bij STRATO heb je echter niet alleen goede cloudopslag en kun je niet alleen makkelijk online bestanden delen. Met foto-opslag online via HiDrive profiteer je bijvoorbeeld ook van HiDrive Share Gallery, waarmee je je foto’s en video’s op een mooie manier presenteert. Daarnaast is er een mobiele app, zodat je ook onderweg op je smartphone of tablet toegang hebt tot je bestanden.


online bestanden delen

Online bestanden delen voor iedereen

STRATO biedt verschillende cloudopslagpakketten aan die aan de verschillende wensen voldoen. Zo zijn er enkelgebruikerspakketten (single-user) van 20 GB en 100 GB en meergebruikerspakketten (multi-user) van 500 GB tot en met liefst 5000 GB. Met beide soorten pakketten kun je een onbeperkt aantal mappen of bestanden online delen. Bij de enkelgebruikerspakketten heb je met één account toegang en bij de meergebruikerspakketten met een groter aantal accounts. Voor de specifiekere verschillen tussen de pakketten vind je onder het kopje ‘Technische details’. Of je nu een back-up van je eigen bestanden wilt maken of regelmatig grote bestanden wilt verzenden naar je collega’s; bij STRATO is er voor iedereen wel een geschikt cloudopslagpakket beschikbaar.

HiDrive is er echter niet alleen om bestanden met anderen te delen. Deze vorm van cloud opslag is ook erg geschikt voor het maken van een back-up van je waardevolle bestanden. Je kunt er bijvoorbeeld een back-up connect mee maken of vanaf je NAS-server bestanden synchroniseren.