Je gegevens veilig opgeslagen met een online backup bij STRATO

  • Back-up van je data in de cloud
  • Altijd & overal bij je gegevens
  • Gecertificeerde opslag in de EU

Overal en altijd toegang tot je gegevens

Al je gegevens opgeslagen op één centrale plek. Erg handig om jouw collectie films, foto’s en documenten in de cloud op te slaan. Door een online back-up te maken verlies je nooit meer data door gecrashte computers of vervelende virussen die jouw computer dusdanig ontregelen dat je gegevens verloren gaan. Met de online backupdienst HiDrive van STATO verzeker je jezelf van toegang tot al je data, waar en wanneer je maar wilt! Of je de backup software nu voor privé of zakelijke doeleinden gebruikt, en of je nu voor tijdelijke opslag of langdurige opslag kiest; met de online backup diensten van STRATO zijn de mogelijkheden eindeloos!

  • Meerdere gebruikersaccounts
  • Uitstekend beveiligde backup server
  • Mobiele toegang tot al je data
  • Backup connect mogelijk
  • Herstel van verwijderde bestanden
  • Compatibel met elk device

Online Backup

Een extra online backup van al jouw data

Het kan een keer gebeuren dat je per ongeluk een bestand verwijdert of vergeet op te slaan. Deze zorgen zijn verleden tijd, omdat STRATO´s backup programma een online back up maakt van al je bestanden. Hierdoor zijn je gegevens direct weer te herstellen en kun je zorgeloos verder werken. De online backup service maakt gewoon deel uit van het standaardpakket.


Op elk device een online backup maken

Op elk apparaat een online backup maken

Voor elk besturingssysteem en mobiel apparaat hebben wij een eigen applicatie ontwikkeld. Zo maakt het niet uit of je nu een Android telefoon hebt of een Apple computer; je kunt altijd een backup maken en hebt ook overal toegang tot jouw gegevens. De online back up applicaties en software worden constant geüpdate, zodat ze altijd compatibel blijven met de laatste device software.


Optimale dataveiligheid

Optimale dataveiligheid

STRATO is een gerenommeere online-backupprovider, en met twee ISO gecertificeerde datacenters in Duitsland garanderen wij optimale veiligheid en beschikbaarheid van al je gegevens. Jaarlijks worden deze datacenters door de keuringsdienst TÜV gecontroleerd. STRATO heeft Internationale ervaring op het gebied van hosting en online opslag en biedt uitstekende service op het gebied van online backups. Onze klantenservice is telefonisch gratis bereikbaar.


De voordelen van een online back-up bij STRATO

WordPress Hosting van STRATO: alle voordelen