Synchroniseer je NAS server online

  • Cloud storage met rsync ondersteuning
Cloud storage aanbiedingen bekijken

Online opslag van hoge kwaliteit

HiDrive is het meest veelzijdige platform voor online storage. Je zit niet vast aan een webinterface of WebDAV: je kunt ook gewoon via rsync bij je bestanden, of kies uit een reeks protocollen zoals ftp en CIFS de beste oplossing voor jouw situatie. Natuurlijk biedt HiDrive ook een webinterface en mobiele apps. Je data wordt in de EU opgeslagen, in onze eigen ISO 27001-gecertificeerde datacenters.

  • Flexibele online opslag
  • Geschikt voor NAS server
  • Synology cloud backup mogelijk
  • Te gebruiken als backup service
  • Lage prijzen

Geschikt voor een NAS server

Geschikt voor een NAS server

HiDrive van STRATO heeft nog meer voordelen, om je online opslag zo flexibel mogelijk te maken! Met HiDrive kun je (door middel van rsync) gemakkelijk bestanden synchroniseren. Ook je HiDrive synchroniseren met je NAS (Network Attached Storage) server is eenvoudig en zo een NAS backup maken. Deze synchronisatie-mogelijkheden kunnen voor veel mensen heel voordelig zijn. Want hoewel niet iedereen thuis een NAS server heeft, maken steeds meer mensen gebruik van een NAS server of NAS opslag. In vrijwel alle huishoudens staan tegenwoordig meer dan een pc. Vaak zijn er meerdere pc’s, laptops en tablets in het huis van een gezin.

Een gezin maakt echter vaak gebruik van dezelfde bestanden. Dit zijn bijvoorbeeld fotoalbums, films en muziekcollecties, waar iedereen in het gezin gebruik van maakt. Om deze bestanden op iedere pc of laptop in huis te kunnen gebruiken, was je tot voor kort afhankelijk van USB-sticks en externe harde schijven. Hiermee kon je dan de bestanden van pc naar pc kopiëren, zodat je er op meerdere pc’s gebruik van kon maken. Maar sinds enige tijd is de NAS server steeds populairder. Dit is een centraal opslagmedium, dat je simpelweg aansluit op je netwerk. Vervolgens hoef je de bestanden, waar iedereen veel gebruik van maakt alleen nog maar op deze NAS server te zetten en je kunt er op iedere pc in huis gebruik van maken. Als bijvoorbeeld zowel de ouders als de kinderen muziek uit dezelfde collectie willen luisteren, kunnen ze op hun eigen pc de NAS server openen en de muziek afspelen.


Gebruikersbeheer

Gebruikersbeheer

Net als bij een NAS server is het bij online storage handig als meerdere mensen er gebruik van kunnen maken. HiDrive pakketten bieden ondersteuning voor meerdere gebruikers, waarbij binnen een pakket bestanden veilig gedeeld kunnen worden en iedere gebruiker een eigen privémap heeft. Ideaal voor bedrijven of teams waar veel samengewerkt wordt aan dezelfde bestanden.