Synology cloud backup maken?

  • Back-up van je Synology server
  • Synchronisatie via app
  • Data opgeslagen in de EU

HiDrive
1 TB

6 maanden slechts

€ 0,50

per maand
daarna € 5 / mnd.
Setupkosten: € 0

Cloud storage aanbiedingen bekijken

Synology cloud backup

Heb je een NAS (Network Attached Server) in huis? Dan is de kans groot dat deze van Synology is. Met HiDrive van STRATO kun je eenvoudig een Synology cloud backup maken. We leggen je graag uit wat dit inhoudt. Een NAS maakt het voor een heel huishouden mogelijk om gebruik te maken van hetzelfde externe opslagmedium (de NAS-server). Dat kan handig zijn wanneer er meerdere pc’s, laptops en tablets in huis zijn. Bestanden die op een bepaalde computer staan, kunnen dan ook vanuit een andere computer worden geopend. Denk bijvoorbeeld aan muziekbestanden, films of foto’s. Een NAS is aangesloten op het thuisnetwerk, en is dus in principe alleen toegankelijk vanuit dit netwerk. Op het moment dat je ook buiten huis je bestanden wilt raadplegen, doe je er goed aan een Synology cloud backup te maken. Niet alleen voorkom je hiermee dat waardevolle gegevens verloren gaan bij een eventuele server crash, je kunt ook nog eens je bestanden overal ter wereld raadplegen. De Synology cloud backup wordt via het rsync protocol gemaakt, dit zorgt ervoor dat na de initiële NAS backup alleen de gewijzigde bestanden gesynchroniseerd worden.

  • Overal ter wereld toegang tot je bestanden
  • Veilige cloud backup in ISO 27001 gecertificeerde datacenters
  • Zelf instellen wie er toegang heeft tot jouw bestanden
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Ondersteuning van de professionals van STRATO

synology cloud backup

Een Synology cloud backup herstellen

Met de Synology cloud backup technologie van STRATO kun je automatisch bestanden synchroniseren. Ook kun je een eerder gemaakte Synology cloud backup eenvoudig herstellen. Heb je bijvoorbeeld per ongeluk één of meerdere bestanden verwijderd en wil je deze terughalen? Geen probleem! Je hoeft alleen maar een Synology cloud backup van een eerder moment te herstellen en je kunt weer aan de slag. Ga naar de HiDrive aanbiedingen van STRATO en maak vandaag nog je eerste Synology cloud backup. Let erop dat je voor het backuppen van je NAS het optionele pakket met extra verbindingsprotocollen nodig hebt.


Cloud storage HiDrive

HiDrive van STRATO

HiDrive van STRATO is niet alleen geschikt voor het maken van een Synology cloud backup, maar ook voor het veiligstellen van bestanden die niet op je NAS staan. HiDrive van STRATO stelt je namelijk in staat om heel eenvoudig en veilig je bestanden online op te slaan. Zo heb je overal ter wereld toegang tot je bestanden. Ook heb je op deze manier de mogelijkheid om met meerdere mensen aan een project te werken. De cloud functioneert dan als gemeenschappelijke database. Als je liever niet wilt dat alle bestanden in de cloud backup voor iedereen beschikbaar zijn, kun je via de gebruikersaccounts toegang tot een beperkt aantal mappen geven. Een cloud backup is de ideale oplossing voor bedrijven, maar ook privégebruikers hebben veel aan een cloud backup. In één muisklik deel je je favoriete bestanden, en met behulp van de Share Gallery kun je je mooiste foto’s in een aantrekkelijke presentatie weergeven.