Een goede start met software voor je webshop

Sta je op het punt een eigen webshop te starten? Zorg er dan voor dat je begint met een sterk fundament. Om succesvol te worden, moet je webshop niet alleen een professionele uitstraling hebben, maar ook probleemloos functioneren. Met de webshop software van STRATO bouw je zo’n professionele webshop. Ook als je geen expert bent op het gebied van programmeren of nog nooit eerder een website hebt gemaakt, kun je prima met onze webshop builder uit de voeten. Het grote voordeel: als je je niet uitgebreid hoeft te verdiepen in het bouwen van een website, heb je meer tijd over voor alle andere zaken die bij het starten van een webshop komen kijken!

  • Voordelige webshop pakketten
  • Gebruiksvriendelijke webshop software
  • Professioneel resultaat
  • Vakkundige ondersteuning
  • Prestaties meten met marketing- en SEO-tools

webshop software

De webshop software van STRATO

De webshop software van STRATO brengt alle belangrijke onderdelen van een webshop onder in één overzichtelijk programma. De software biedt je als het ware een kant-en-klare webshop en bevat een grote hoeveelheid stijlvolle templates, die je volledig aan kunt passen aan jouw wensen. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf welke pagina-indeling, welke kleuren en welke lettertypes je gebruikt. Hoewel we de software voor je webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk hebben gemaakt, kan het natuurlijk voorkomen dat je tijdens het ontwerpen nog vragen hebt. Daarom hebben we video-tutorials beschikbaar gesteld, waarin wordt uitgelegd welke stappen je moet zetten bij het bouwen en onderhouden van je webwinkel met het webshop CMS. In de tutorials komt bijvoorbeeld het configureren van je webshop en het toevoegen van de betaalmethodes aan bod. Wat onze webshop software extra handig maakt, is dat je er online mee werkt. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent; als je een internetverbinding hebt, kun je altijd met je webshop aan de slag.


webwinkel software

Handige marketing- & SEO-tools

Om je webshop succesvol te laten worden (en blijven), is het van belang om de prestaties ervan goed in de gaten te houden. Met de SEO-tools die verwerkt zijn in onze webshop software, wordt jouw webshop geanalyseerd aan de hand van factoren die van invloed zijn op de vindbaarheid van je website in zoekmachines. In deze analyse wordt bijvoorbeeld gekeken naar je paginatitels. Naast de zoekmachine optimalisatie tools, stellen we ook diverse marketingtools beschikbaar. Denk hierbij aan cross-selling, productbundels, nieuwsbrieven en couponcodes.


beste webshop software

Met een gerust gevoel ondernemen

STRATO ontwikkelt niet alleen handige software voor je webshop; als je voor ons kiest, kies je namelijk ook voor veiligheid. Voor ons heeft de beveiliging van klantgegevens de hoogste prioriteit. Al je webshop-data staan opgeslagen in onze TÜV ISO 27001-gecertificeerde datacenters. Zo garanderen wij de optimale bescherming van je gegevens.