Creatieve webshop ideeën?

  • Voer ze uit met STRATO!
Webshop aanbiedingen

Zelf ondernemer worden?

Met de komst van e-commerce is het ondernemerschap een stuk laagdrempeliger geworden. Niet alleen hebben veel van de bestaande winkels (zoals kledingwinkels en tegenwoordig zelfs supermarkten) naast hun traditionele winkels een webshop geopend, maar ook veel mensen die voorheen niet commercieel actief waren voeren hun webshop ideeën uit (zoals webshop ideeën voor cupcakes en andere lekkernijen). In principe kan iedereen die iets maakt of diensten aanbiedt een webshop maken en zo zonder grote investering starten met verkopen. Eerder zou je, zeker in het geval van producten, al snel een fysieke winkel nodig hebben, om je producten tentoon te kunnen stellen en bezoekers te trekken. Heb jij een creatief idee voor een webshop? Met de tools van STRATO kan je vandaag nog aan de slag om je eigen webshop te realiseren.


webshop ideeen

Voordelen van STRATO voor jouw webshop ideeën

Webshop ideeën verzamelen is de eerste stap, maar om die vervolgens om te zetten in een succesvol draaiende webshop is nog een hele grote stap. Het is een stap waar veel ambitieuze mensen over struikelen. Zeker als je niet of nauwelijks ervaring hebt met het maken van webshops, of met het ontwikkelen van website in het algemeen, zullen je webshop ideeën hoogstwaarschijnlijk snel stranden (als je besluit het in je eentje te doen). Er komt namelijk behoorlijk wat bij kijken op het gebied van programmeren. STRATO probeert dit struikelblok voor mensen te overbruggen, door passende hulpmiddelen te leveren. Op deze manier gaat er geen creativiteit verloren en komen zo veel mogelijk webshop ideeën tot bloei.


webshop ideeen

Vliegende start

Als je je webshop bij STRATO wilt opzetten kun je profiteren van geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke website builder software. Om deze te gebruiken hoef je geen zware en dure software te installeren; je kunt simpelweg in je webbrowser naar de online toepassing van STRATO gaan. Hier heb je onder andere de keuze uit een ruime hoeveelheid templates, zodat je niet met een lege bladzijde hoeft te beginnen. Hoewel deze templates een ideale basis vormen, heb je ook nog genoeg vrijheid om je webshop helemaal naar eigen smaak aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk foto´s gebruiken in je online shop. Bovendien kun je verschillende betalingsmethodes instellen, waaronder iDEAL.