Heb jij al een ondernemings-plan voor je webshop?

  • Bij STRATO bouw je een goed georganiseerde webwinkel
Webshop aanbiedingen

Een webshop voor starters

Ben je een beginnende winkelier? Heb je goede ideeën voor een sterk ondernemingsplan? Veel beginnende ondernemers die een eigen winkel starten en daarvoor een ondernemingsplan maken, nemen in hun ondernemingsplan een webshop op. Ze zijn zich er namelijk van bewust dat de wereld van de winkelier in de laatste jaren fundamenteel veranderd is. Waar eerder de webshop niet meer was dan een aanvulling op de diensten die je als winkelier verleende, kan het tegenwoordig je belangrijkste 'selling point' zijn. Consumenten verwachten namelijk dat ze de producten via internet op ieder gewenst moment kunnen bekijken en bestellen. Dat je in je ondernemingsplan een webshop opneemt is dus vandaag de dag van groot belang.

  • Zeer voordelig een webshop beginnen
  • Gratis telefonische support
  • Alle betaalmethodes mogelijk
  • Veilige hosting en updates door STRATO

ondernemingsplan webshop

In je ondernemingsplan een webshop opnemen

Dat in je ondernemingsplan een webshop opnemen haast een voorwaarde is om een goede start te kunnen maken en te kunnen groeien, is tegenwoordig duidelijk voor iedere starter. Voor je met je online winkel gaat starten, is het belangrijk om na te denken over hoe je je webshop wilt organiseren en wat je met je webshop wilt bereiken. Als je de hosting van je webshop bij STRATO regelt, hoef je in ieder geval geen rekening te houden met kosten voor het beveiligen van je shop: dat doen wij namelijk voor je!


ondernemingsplan webshop

Omvangrijke webshops

Onze webshops zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot veeleisende shop-beheerders. Zo is ons Webshop Now Basic pakket samengesteld om een relatief kleinschalige webwinkel mee te starten. Hoewel dit ons goedkoopste pakket is, heb je hierbij al de mogelijkheid om maar liefst 200.000 producten online te zetten! Natuurlijk zullen er ook mensen zijn in wiens ondernemingsplan de webshop een grotere rol speelt en die daarom ook een omvangrijkere online webshop willen beginnen. Hiervoor zijn de pakketten Advanced, Pro en Ultimate waarschijnlijk passend. In deze pakketten beschik je over tal van extra marketingopties. Bekijk hier de specificaties van de pakketten die we aanbieden en bepaal welk pakket het beste bij jouw doeleinden past. Welk pakket je ook kiest, bij STRATO bouw je uiterst voordelig je eigen webshop. Meer weten? Lees dan ook: Hoe maak ik een webshop?