Server in gevaar – red de server!

Ons belangrijkste bezit wordt bedreigd: de server! In STRATO’s Tower Defense-spel verminderen verschillende virussen, malware en DDoS-aanvallen de serverprestaties aanzienlijk. Echter, jij kunt de server met de juiste middelen verdedigen tegen de aanvallers!

spelem!

Server Defense: het Tower Defense-spel van STRATO

Bij STRATO vinden we serverbeveiliging ontzettend belangrijk. Dankzij jarenlange ervaring en moderne technologieën zijn wij experts in het beschermen van alle gegevens op de servers van onze datacenters. Word zelf ook een serverbeveiligingsexpert en houd in het STRATO browserspel, dat gebaseerd is op het Tower Defense-principe, de serverprestaties zo stabiel mogelijk. Want of het nu gaat om een gameserver, cloud-server, teamspeak-server, Windows-server of Linux-server – ze moeten allemaal vakkundig beveiligd worden.

Instructies: met deze tips behaal je een topscore

Het is helemaal niet zo moeilijk om een serverbeschermer te worden. Of je nu een fervent gamer bent of alleen zo nu en dan speelt; kies één van de drie tijdsspellen en ga de uitdaging aan in het STRATO Tower Defense-spel. Speel met tijdslimiet of vecht in de Challenge-modus door tot het bittere eind. Om het spel te starten, positioneer je eerst de scanner. Daarna wordt het serieus: de server ratelt ijverig en genereert STRATO Coins - je belangrijkste hulpmiddel. Deze munten helpen je om verdedigingstorens (Towers) te bemachtigen, waarmee je de vijand kunt tegenhouden. Ontdek hoe lang je jezelf staande kunt houden tegen de aanvallen van je tegenstanders! Met de volgende tips kun je veel punten verzamelen:

Tip 1: zet je middelen verstandig in

Ga bij het bouwen en plaatsen van de torens systematisch te werk. Natuurlijk hoef je in het begin niet een grote voorraad aan te leggen: creëer zo snel mogelijk enkele verdedigingsinstallaties. Later loont het echter om wat geduld te hebben. Hoewel je zo nu en dan langer op de duurdere torens moet wachten, is dit zeker de moeite waard. Alleen met een verscheidenheid aan verdedigingsinstallaties kun je de server daadwerkelijk beveiligen. En stel je eens voor dat het om je geliefde Conan Exiles-, Terraria-, 7 Days To Die- of Minecraft-server gaat! Het zou toch vreselijk zijn als deze getroffen zou worden door virussen en andere onruststokers? Houd dus je hoofd koel en denk goed na over waar je de torens opbouwt.

Tip 2: houd je verdedigingsinstallaties in de gaten

Je defensiesystemen blijven niet eeuwig intact. Aan de voet van elke toren staat een stoplichtsysteem, dat een melding geeft wanneer de betreffende toren het dreigt te begeven. Zorg daarom op tijd voor een nieuwe voorraad. Want denk eraan: zodra een aanvaller de server bereikt, zal hij deze verzwakken en zullen de prestaties van de server afnemen. Wanneer de server minder goed presteert, ontvang je ook minder munten om als hulpmiddel te gebruiken. En als de toevoer van munten vertraagd is, kun je minder snel torens bouwen, waardoor de beveiliging achteruit gaat; een vicieuze cirkel dus.

Tip 3: reageer snel op aanvallen van vijanden

Het ene moment lijk je alles onder controle te hebben, het andere moment bestormen verschillende aanvallers in groepen het speelveld. Spam is bijvoorbeeld een type tegenstander dat graag in zwermen aanvalt. Als er in zo’n geval geen munten meer over zijn om een e-mailfilter in te stellen, dan loopt je serverveiligheid een groot risico. Om in elke situatie snel te kunnen reageren en passende maatregelen te kunnen treffen, is het handig om altijd een kleine voorraad munten te hebben; vooral in de Challenge-modus.

Tip 4: wees niet te trots om hulp aan te nemen

Bij het eerste spel kan de strijd om de winst gemakkelijk leiden tot chaos op het speelveld. Maar maak je geen zorgen: onder het mom van ‘learning by doing’ verschijnen er tijdens je eerste verdedigingsronde korte hulpteksten, die je helpen het overzicht te bewaren. En om na een beetje oefenen de perfecte tactiek te ontwikkelen, kan het nuttig zijn om de verschillende typen vijanden en verdedigingsmogelijkheden te bestuderen. Raadpleeg daarom, via het pauzemenu, de uitgebreide informatie en ontdek in alle rust welke soorten vijanden er zijn en welke verdedigingsstrategieën het beste werken tegen deze verschillende aanvallers. Uiteindelijk is de kunst van deze pixel-oorlog om aan het eind een zo hoog mogelijke score te behalen en punten verkrijg je maar op één manier: door tegenstanders uit de weg te ruimen.

Privacy policy

De door de deelnemers verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met de winnaars. De gegevens van deelnemers worden niet gearchiveerd of doorgegeven aan derden, en zullen vernietigd worden als de actie is afgelopen. Na de beëindiging van de wedstrijd en het uitkeren van de prijzen worden alle persoonlijke gegevens verwijderd, tenzij het wettelijk verplicht is om de gegevens tijdelijk op te slaan.

De deelnemer geeft STRATO toestemming om de persoonsgegevens, die tijdens het aanmelden worden doorgegeven, gedurende de looptijd van de wedstrijd te behouden en deze uitsluitend te gebruiken voor het realiseren van de wedstrijd en het uitkeren van de prijzen..