Een VPS cloud server bij STRATO

  • Maximale flexibiliteit voor jouw project
Server aanbieding
VPS cloud

Hoge bezoekersaantallen

Waarom zou je een VPS cloud server nemen? Wanneer wordt zo’n VPS server interessant? Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet, zijn er websites in alle soorten en maten. Er zijn websites die bestaan uit slechts één of enkele pagina’s en die vaak alleen uit tekst bestaan, maar je hebt ook websites die bestaan uit duizenden pagina’s voor alle product- en andere subpagina’s. Dit laatste is bijvoorbeeld vaak het geval bij een webshop.

Hoewel er in dit opzicht slechts een kwantitatief verschil in de websites lijkt te zijn (het aantal pagina’s of het aantal MB’s en GB’s die de website in beslag neemt), zijn er ook veel technische zaken die afhankelijk zijn van de grootte van de website. Een groot verschil tussen een kleine en grote website vormen bijvoorbeeld de technische eisen die aan de server en daarmee de hosting van de website worden gesteld.

Als de server (bijvoorbeeld een VPS cloud server) van je website niet over voldoende schijfruimte of werkgeheugen beschikt, kan dit voor grote problemen zorgen bij het publiceren en beheren van je website. Daarnaast is de softwareconfiguratie van een VPS cloud server doorslaggevend voor het functioneren van bepaalde tools: soms is het bijvoorbeeld nodig om de geheugenlimieten voor bepaalde processen te vergroten.

  • Volledige root-toegang
  • Traffic unlimited
  • Extreem veel RAM en storage
  • Geschikt voor zowel Linux als Windows
  • Gratis herinstallaties

VPS cloud

Handige hulpmiddelen voor je VPS cloud server

Bij STRATO proberen we zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Daarom profiteer je bij STRATO niet alleen van zeer scherpe prijzen en een high performance VPS cloud server, maar ook van enkele handige features die het beheren van je server een stuk gemakkelijker maken. Een van deze features is de VNC-console. Met de VNC-console heb je toegang tot je server, ook wanneer deze bijvoorbeeld via SSH niet meer bereikbaar is. Zo kun je in het geval van problemen inloggen en bepaalde functies herstellen. STRATO heeft nog meer van dit soort handige hulpmiddelen. Bekijk hier het aanbod en doe ook je voordeel met een VPS cloud server bij STRATO.