Voordelige database server

  • Betrouwbare database servers, gehost in onze ISO 27001-gecertificeerde datacenters
Server aanbieding

Topkwaliteit servers

Of je nu een Windows dedicated server als database server wilt inzetten of graag een Linux FTP server op Ubuntu wilt gebruiken; al onze servers beschikken over de nieuwste hardware om topprestaties te leveren. Wij bieden voor elk project de juiste database server aan. Onze pakketten zijn ingedeeld op basis van performance. Ze beschikken over dezelfde serverbeheerfuncties en ondersteuning van besturingssystemen. Alleen de hoeveelheid processorkracht, RAM-geheugen en harde-schijfgrootte verschillen per server. Je kunt dus zelf je server samenstellen, op basis van de prestaties die je van een server verlangt. De database servers ondersteunen de laatste versie van MySQL en MS SQL-databases. Kies tussen verschillende Linux distributies of voor Windows Server als besturingssysteem.

  • Topprestaties voor lage prijzen
  • Ondersteuning van vele databasesystemen
  • VPS- of dedicated database servers
  • Flexibele contractduur van 1 maand
  • Europese datacenters met ISO 27001 certificering

database server

Snapshots voor continue back-ups van je database server

Het kan een keer voorkomen dat er onverhoopt iets misgaat. Een database kan beschadigd raken. Wanneer je als Linux server een VPS kiest, wordt daarom meerdere keren per dag een snapshot gemaakt van de gehele server. Snapshots kan je zelf op ieder moment terugplaatsen.


database server recovery manager

Recovery Manager

Mocht het voorkomen dat het besturingssysteem niet meer correct opstart kan je via de Recovery Manager een reddingssysteem opstarten. Via het reddingsssyteem kan je reparaties aan re besturingssysteem doorvoeren.


database server traffic control

TrafficControl van STRATO

Als je een database server gebruikt om een website te hosten, houdt het TrafficControl-programma de prestaties van de server met betrekking tot het datagebruik in de gaten. Als je gewaarschuwd wil worden bij grote traffic-pieken, kan je zelf instellen wanneer je e-mail alerts wilt ontvangen.


databeveiliging

Je database server in een zeer goed beveiligd datacenter

Onze eigen datacenters behoren tot de modernste ter wereld. De server hosting wordt uitgevoerd volgens zeer strenge veiligheidsnormen. Daarnaast beschikken we over een systeem met dieselgeneratoren waardoor bij eventuele stroomuitval alle servers ononderbroken van noodstroom worden voorzien. Dat we veiligheid uiterst serieus nemen bewijst onze ISO 27001-certificering. Sinds 2004 is STRATO jaarlijks succesvol gecertificeerd door de onafhankelijke inspectie van TÜV SÜD.