Een goede FTP server met Ubuntu

  • Linux servers van hoge kwaliteit
Server aanbieding

Een Linux FTP server bij STRATO

Ben je op zoek naar geschikte server hosting? Onze servers bieden ongelofelijk veel storage voor een lage prijs: ideaal dus om in te zetten als Linux FTP server. Daarnaast krijg je een gratis licentie voor het gebruik van Plesk bij je server. Met Plesk is het heel gemakkelijk om een FTP server op Ubuntu op te zetten, alle software is al voor je geconfigureerd. Natuurlijk kan je ook aan de slag met een kale installatie, zodat je zelf je server kunt samenstellen. Je hebt dan zelf in de hand welke software je voor je Linux FTP server wilt inzetten.

  • Groot Linux server aanbod
  • FTP server Ubuntu geschikt
  • Lage prijzen voor een Linux FTP server
  • ISO 27001-gecertificeerde datacenters
  • Inclusief Plesk

ftp server ubuntu

Veilige datacenters in de EU

Onze eigen datacenters vallen onder de strenge Duitse privacywetgeving, de data op je FTP server met Linux staat bij ons dus uitermate veilig. Daarnaast is STRATO al jarenlang gecertificeerd volgens de ISO 27001-norm, dit onderstreept dat we hoge standaarden voor de gegevensveiligheid van onze klanten naleven. Als je een FTP server huren wilt en veel waarde hecht aan betrouwbaarheid, stabiliteit en veiligheid, ben je bij STRATO aan het juiste adres voor een Linux FTP server. Bekijk hier onze ongelofelijk lage prijzen.


linux ftp server

Handige features voor je Linux FTP server

Bij STRATO profiteer je niet alleen van zeer scherpe prijzen en een betrouwbare en veilige Linux FTP server, maar ook van talloze handige features die je helpen als je een FTP server gaat huren. Hierbij gaat het onder andere om TrafficControl, waarmee je het internetverkeer dat via jouw Linux FTP server gaat goed in de gaten kunt houden. Mochten er onregelmatigheden in de hoeveelheid netwerkverkeer voorkomen, word je hiervan op de hoogte gebracht en kun je tijdig ingrijpen. Ook RecoveryManager en RemoteConsole zijn voorbeelden van features die het onderhouden en organiseren van FTP server Linux zo overzichtelijk mogelijk maken. Mede vanwege al deze features ben je bij STRATO ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een geschikte database server.