Wat is webspace?

De hoeveelheid serverruimte die je huurt bij STRATO, wordt webspace genoemd. Alle bestanden van je website, zoals html- en php-bestanden, maar ook afbeeldingen en video’s hebben webspace nodig. Deze data worden op de servers van STRATO opgeslagen. Je kunt op een eenvoudige manier bepalen hoeveel webspace je voor je website nodig hebt. Hierbij zijn de gemiddelde paginagrootte en het aantal pagina’s van belang. Wij bieden diverse hostingpakketten aan, met variërende hoeveelheden webspace. Voor grote en kleine websites vind je bij STRATO het juiste hostingpakket met veel features:

  • Tot 240 GB webspace
  • Tot 200 GB flexibel in te delen e-mailspace
  • Gratis domeinnaam registreren
  • Automatische back-ups
  • Onbeperkt dataverkeer

appwizzard webspace

Webhosting met onbeperkt dataverkeer en veel webspace

Voor professionele webruimtehosting tegen een zeer laag tarief ben je bij STRATO aan het juiste adres. Of je nu een persoonlijke of bedrijfswebsite wilt hosten, voor elk type website bieden wij een geschikt hostingpakket aan. Deze pakketten zijn afgestemd op de verschillende prestatie- en toepassingseisen. Zo bieden wij hostingpakketten aan met minimaal 10 GB en maximaal 240 GB aan webspace. Je bent overigens altijd verzekerd van onbeperkt dataverkeer, zo bestaat er geen bezoekerslimiet voor jouw website. Als je een hostingpakket bij STRATO afsluit, kun je een gratis domeinnaam registreren en meerdere websites tegelijkertijd hosten


dataverkeer webspace

1-klik-installaties voor een optimale gebruikerservaring

Met STRATO's Website-apps installeer je in een handomdraai al je favoriete webapplicaties. Wij ondersteunen namelijk alle populaire CMS-systemen. Bij ons kun je terecht met een Joomla!, TYPO3, Drupal en natuurlijk ook een Wordpress-website. Je kunt vele verschillende applicaties installeren voor je website. Met deze STRATO tool kun je snel zinvolle apps op je webspace installeren. Met de Website-apps kun je ook gemakkelijk updates voor je applicaties uitvoeren en back-ups maken en terugplaatsen.


backup webspace

Betrouwbaarheid en back-ups

De veiligheid van jouw gegevens en die van je bezoekers is belangrijk. Zo bieden we speciaal voor onze klanten de mogelijkheid aan om een SSL (Secure Socket Layer) certificaat op de website toe te passen. Met dit internetprotocol versleutel je de gegevens die je via het internet uitwisselt. Om de optimale beschikbaarheid van jouw webspacegegevens te garanderen, maken we evenwel automatisch backups van je gegevens. Hier heb je geen omkijken naar, backups worden volledig in de achtergrond geregeld. Mocht je ooit een backup nodig hebben, staan er tot 10 verschillende backupversies voor je klaar.

Daarnaast beschermt STRATO Serverside Security je bestanden optimaal. Het houdt virussen en spam buiten de deur. Samen met de Humboldt Universiteit Berlijn werkt STRATO hiervoor aan een blijvende en optimale beveiliging tegen virussen, trojans, worms en spam. Met STRATO Sitelock wordt je website tenslotte tegen hacking en schadelijke software beschermd. Sitelock controleert je website regelmatig op mogelijke zwakke plekken en geeft je nuttige tips om veiligheidslekken te vermijden.


datacenters_webspace

Topkwaliteit datacenters met TÜV ISO 27001 certificaat

Alle websitegegevens staan veilig opgeslagen in een van de meest moderne en veilige datacenters van Europa. De beveiliging van al je gegevens is onze nummer één prioriteit. Wij zetten ons continu in om onze datacenters te verbeteren. Dit is sinds 2004 beloond met het ISO 27001 certificaat, uitgereikt door het Duitse keuringsinstituut TÜV. Hiermee voldoen wij aan de meest actuele en strengste eisen ten aanzien van dataveiligheid. Als webhost kunnen wij hierdoor de optimale beschikbaarheid van al je gegevens garanderen.